Bobocei de sept-oct 2012 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Buna fetelor

Bob PixelLa multi ani! Sa ai parte de o sarcina usoara in continuare si de bb sanatos/oasa la termen.

Ma speriati cu preturile de la voi pentru eco/consultatii, etc. Eu pana acum nu am avut de platit mai mult de 80 ron/consultatie si de fiecare data a fost consultatie pe masa+ eco la cabinet particular ca nu ma incurc cu spitalul

Kytana, chiar astazi era sa cad gramada la posta in timp ce asteptam sa-mi inregistreze tanti de acolo niste scrisori.... nu mai tin minte sa fi patit asa ceva vreodata si nici nu imi dau seama de la ce putea sa fie.... poate a fost din cauza ca eu la ora 11 aveam doar trei sferturi de cafea in stomac dar nu am simtit sa imi fie foame. Pana la urma m-am asezat pe un scaun cateva minute si am reusit sa-mi vad de drum linistita.

fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

22+ Emma Andreea

www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

si eu am avut dureri urate de coloana cand faceam curatenia de dimineata pana dupa amiaza fara sa fac pauze mai mari de 10 min ... in timp ce faceam chestii nu simteam nimic dar seara cand era nevoie sa ma dau jos din pat sa ma dezmortesc , spuneam toate rugaciunile posibile ca sa reusesc sa mut piciorul si sa fac pasi ...m-am domolit bine ... aproape ca nu mai fac curatenie , eu care trebuia sa vad stralucind totul , acum zace praful de 2 degete ...dar decat dureri prefer sa-mi prind sotul la colt sambata si sa-l "conving" sa dea cu aspiratorul si sa spele pe jos !!!

nu-mi este usor sa trec pe langa lucruri prin casa si sa nu le pun la punct , dar sincer decat durerea groaznica , prefer sa le fac pe rand , incetuc si daca nu apuc sa fie ordine , asta este !!! va fi cand am sa fiu din nou in forma !

pup !!!

28 + Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Lulutza, exact asa e si la mine. Pe moment, sunt harnicuta, trebaluiesc fara niciun disconfort. Durerea vine dupa ce ma asez si eu ca omul juma de ora. De asta ziceam ca e ca o febra musculara, pt ca pe moment sunt in stare sa mut muntii din loc, dar dupa am niste dureri de zic ca mai bine nu faceam nimic. Si eu am cerut ajutorul sotului la stors si intins rufe pt ca deja ma luasera durerile si stiam ca n-o sa mai dorm la noapte. E poveste veche la mine asta cu durerile dupa efort. Dar cum spui tu Lulutza, las ca o sa fim din nou in forma si o sa ne luam revansa

fericita 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

lulutza stai linistita k nu esti singura in situatia asta si eu patesc la fel obosesc foarte repede si ma doare spatele rau daca fac prea multa miscare, nu am putere sa sterg geamurile, vremea ma enerveaza k e urata si nici macar rufele si lenjeriile nu pot sa le spal asa cum mi-as dori k in casa se usuca greu si cand e cald afara spal cat de mult pot k in 3-4 ore is uscate.
si asa imi vine uneori sa iau la puricat toata casa si cum ma misc eu incet abia fac ceva si mai rau e k daca ma apuc de ceva realizez k dupa ce am terminat am facut undeva la 20% din cat aveam eu inn gand sa fac, dar cum spuneai si tu ma consolez cu gandul k desi casa nu e asa cum imi place mie si cum o pastram eu de obicei o sa avem o bebelina sanatoasa si dragalasa
eu nu imi dau seama deloc cum e pozitionata bebelusa mea, simt miscari in toata burta nu numai in anumite zone

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Salut

BobLa Multi Ani!!! si Felicitari pt schimbarea trimestrului!!!
f.f.dulce catelusul de la avatar

Este, de fapt, o domnisorica, a aterizat cam nefericit la noi, am ingrijit-o, am dres-o pe la veterinar si acum e numa buna de adoptat. Incercam s-o plasam cuiva care sa aiba grija de ea, nu s-o lege intr-un lant si sa-i arunce o mamaliga tare o data la 2 zile. Dar nu se inghesuie lumea sa adopte un catel, mai ales unul fara pedigree.

Multumim de urari si de aprecieri !
P.S. stiu ca esti aspiranta veche, ia arunca-ti un ochi la Aspirante, vezi daca recunosti personajul de la titlu. Stiu ca si ea e veche pe acolo si acum i-a sosit vremea sa-si ia zborul catre odisee.

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Ramona si mie mi se intampla sa uit sa mananc sau sa nu simt nevoia sa mananc... S-ar putea sa fie si de la asta si de la caldura asta sufocanta

Stella, daca vrei iti dau un link cu exercitiile pe care le fac eu. Le-am mai dat o data mai demult aici, nu stiu daca ai prins.

Mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat. In ultimul timp sunt culmea, uit de la mana pana la gura si ce sa va mai zic... ieri am bagat mana in ulei incins! Da, ati citit bine, de buna-voie am bagat mana in ulei incins... am 2 degete rosii si umflate

25+ cu

-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Kytana :))) Da, e greu sa fii insarcinata pe canicula. Si eu am probleme cu memoria sau cand vobesc vreau sa zic bucatarie si zic baie :))

fericita 28+ cu

Mergi la inceput

In loc sa pun in masina de spalat rufele, era sa le arunc in cosul de gunoi :)) E bine ca pe strada sunt atenta.

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

Kytana cum ai reusit ? stai departe cand ai ulei incins ! si eu ma frig cu diverse chestii si ma ia sotul la mici certuri de neatentie si apoi ma alinta asa de tare ca imi vine sa mai fac o prostioara ca-mi plac repercusiunile !!!

mie la eco pe 18 saptamana trecuta , mi-a spus ca am pustoaica orientata cu capul in sus si ca loviturile pe care le simt in partea de jos a burtii sunt sutulete ...am inteles ca inca nu-i momentul sa ma sperii si ca are tot timpul sa se intoarca in pozitia perfecta ...toata sarcina am simtit-o in partea de jos staga si medicul mi-a confirmat ...rar simt miscari in partea superioara , dar in partea inferioara sunt asa de puternice ca vad burtica cum se ridica ...
ce-i mai haios e ca pisica mi se urca usor usor pe burta si cum o simte fiica-mea ii da la suturi de imi e milutza de biata pisaca - dar nu se misca pana nu se calmeaza si cand ia o pauza , coboara si se intinde de parca a dormit nu stiu cate ore si e super odihnita ...si ea de fapt saracuta a fost bumbacita si chinuita ...

pup !!!

28 + Teodora

Mergi la inceput

Nici eu nu stiu cum am reusit o asemenea performanta... Vroiam sa pun in friteusa a doua runda de cartofii. Numai ca... la neindemanarea care ma caracterizeaza in ultimul timp, mi s-a parut sa le dau drumul prea de sus si va sari ulei Asa ca, am lasat mana mai jos (adica in uleiul incins) ca sa ii prind :))) In secunda doi am inceput sa tip, sa plang, m-am inrosit toata de sarmanul meu sotior nu stia incotro sa alerge mai repede sa imi aline durerea.

Ah, ca fapt divers, in astfel de situatii e foarte buna mierea, cartoful si crema de aloe vera - mai ales ca acum nu avem voie nimic care sa contina antibiotic.

Bebe mic se misca cel mai tare la birou - semn ca nu ii place pozitia mea pe scaun toata ziua - acasa unde as vrea sa mai simta si taticul, nu are chef; da din picioruse, il chem repede-repede si pana sa puna si el mana, gata, nu mai da. Mi-e mila de sotirul meu care vrea si el sa il simta. Mereu il alinta, il pupa si ii citeste. Ma topesc de dragul lor

25+ cu

Mergi la inceput