Bobocei de sept-oct 2012 (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Kytana, bebele meu cred ca o sa aiba un job de birou caci e foarte cuminte si abia il simt cand stau pe scaun. Cred ca stie ca ma concentrez, ca-i mami ocupata si sta cumintel, niciun gest nu schiteaza. Cand ajung acasa incepe si el sa miste usurel, iar seara inainte de culcare el se trezeste de-a binelea :)) Mai e frumos de tot cand imi suna ceasul dimineata si il opresc si mai motai prin pat, iar bebe incepe sa loveasca subtil, probabil ca nu vrea sa intarzii la birou si ma tine treaza

Neindemanarea ma caracterizeaza si pe mine. Dimineata scap chestii din mana, iar la serviciu m-am lovit atat de tare cu piciorul de un prag care stiu ca e acoolo, dar n-am avut suficienta coordonare cat sa ma feresc. Inca am vanataie si julitura, la vreo 2, 3 saptamani dupa incident. Uneori stiu ca o sa ma julesc sau lovesc in chestii dar am asa o viteza lenesa de reactie incat ma resemnez :)). Am colectie de vanatai pe picioare si solduri

fericita 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Stella m-ai facut sa zambesc cum povestesti de vanatai si julituri,auzi la ea se resemneaza,rad fiindca-s in aceeasi oala si eu ,dar eu nu ma resemnez ,de fiecare data spun ca voi muta obiectul peste care dau cu piciorul apoi uit pana data viitoare si tot asa

Bob ,la multi ani sa fi fericita alaturi de minunea din burtica si de sotul tau,

27+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Azi nu am intrat ca am fost si inca sunt un pic intoarsa...
Daca pana acum am auzit doar vesti si lucruri bune despre bebe meu,azi s-a constatat o diferenta de o saptamana jumate intre cap si femur ceea ce poate duce la hipotrofie fetala inferioara.Medicul mi-a spus sa nu ma stresez ca se regleaza si se simetrizeaza dupa nastere in caz ca nu recupereaza pana atunci ,dar cand l-am vazut atat de serios ,el care vesnic vorbea cu mine intr-una in timpul ecografiei,mi-a strecurat o neliniste in suflet si inca nu mi-o pot scoate.
Per total este bine ,inca este mai mare cu o saptamana arata de 28 de saptamani si 4 zile ,are 1321 grame si este activ,lichid in cantitati normale,aici am recuperat,pozitionat cu capul in jos,chiar foarte jos,funduletul si spatele la dreapta si piciorusele in stanga,

27+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Bob, La multi ani fericiti si sanatosi inainte!

Anida, ce masuratori zici acolo?OFD sau HC? (unul e diametru si altul e circumferinta...)

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
28+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Diferenta este intre BPD si LF -diametrul parietal si lungimea femurului.

27+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Mi-a zis ca de obicei este invers ,BPD-ul este mai mic decat LF-ul,a spus ca poate fi cu capul un pic mai mare la nastere,prostia mea este ca am si cautat si citit pe net o gramada de grozavii ca de nimeni nu scrie cand este bine doar cand este vreo problema si doar stiam asta si tot am citit,ba ca ar fi semn de sindrom de nu stiu care etc,desi mie mi-au iesit mai mult decat ok DT si TT.

27+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

La mine intre BPD si LF e diferenta de o zi..in favoarea BPD...
Eu cred ca daca era ceva era si pana acum,nu? Ca nu e prima eco pe care o faci...

Nu mai citi de pe net....sunt patita cu scenarii care mai de care

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
28+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Pai ce crezi ca mi-a zis si doctorul?Stiu ca abia astepti sa cauti ce si cum ,dar iti spun ca nu e stres cel putin nu inca,per general esti in grafic ,ba greutatea e inca una buna pentru varsta gestationala!
Ma cunoaste si tocmai de aia mi-a atras atentia ,dar ce...l-am ascultat?
Mi-a suplimentat vitaminele ,acum iau si Centrum Materna si peste trei saptamani merg din nou la control.

27+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

anidaz, nu te mai stresa ca il stresezi si pe bebe. Stiu,stiu, e foarte usor de zi. In locul tau si eu as fi rascolit tot internetul pentru a afla orice amanunt cat de mic. Totusi, avand in vedere ca doctorul te cunoaste sigur ti-ar fi spus daca era ceva mai serios. Hai ca dau ofelie de pepene rosu, nu te mai gandit

Mi-am amintit in drum spre casa ce mai vroiam sa va zic. CU celulita si pe mine (evident) m-a lovit. Cura folosita de mine este zatul de cafea. Dimineata, cand fac dus, ma masez usor pe zonele afectae (mama ce limbaj pe mine ) cu zat, il las 2-5 minute si ma clatesc. Apoi hidratez cu o crema potrivita pentru noi mamicile,masand viguros. Credeti sau nu, masajul chiar ajuta. Parca s-a mai tonifiat(sau asa mi se pare mie)

25+ cu

-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Anidaz, eu cred ca nu-i sarcina care sa n-aiba acolo o masuratoare mai nu stiu cum, n-are cum sa fie totul perfect, dar ai sa vezi ca bebele o sa iasa din burtica sanatos Tot accesul asta la informatie, cand ne uitam dupa fiecare detaliu, face mai mult rau decat bine pt ca ne ingrijoram de mama focului. Si eu m-as ingrijora si de asta ziceam ca sunt atatea eco in trimestrul 3 iar eu o sa-mi impun sa nu ma ingrijorez. Si mie imi iesisera indicii de rezistenta uterini mari si cand am facut din nou ecografie erau la limita inferioara. Deci stai linitita ca totul o sa se rezolve, asa cum s-a rezolvat si cu lichidul amniotic. Corpul nostru stie mai bine ca noi ce are de facut, la fel si bebelusul.

Kytana, ma gandeam sa incerc si eu cu zatul de cafea si m-ai convins sa fac un test, sa vedem ce iese. Nu cred eu in puterea miraculoasa a cosmeticelor, ca te scapa de tot de celulita, dar mai estompeaza din evolutia ei si tot e ceva. Iar zatul de cafea e inofensiv pt bebe, deci merita incercat.

fericita 28+ cu

Mergi la inceput