Scolari de Iulie - August 2004 * (100)
Raspunsuri - Pagina 5
roxanaz spune:
ET s-a finalizat, mormolocii sunt la mama acum . mai raman 9 zile de ros unghii pana la beta-hcg
Robi, cand vreti sa veniti?
carmenp spune:
hola, primiti repetente?;))
n-am citit, nu stiu decit de sora roxanei, careia ii doresc bafta si-i tin pumnii, sa fie cu oki!
restul sper sa fiti bine si cu beletele de concediu in buzunar, nu ca mine;))
in rest, suntem bine, pe ultima suta de metri cu mutatu`. inca ne-am terminat tot, mai avem resturi pe ici colo ("resturi" cam mari) ce e mai prost e ca am terminat banii mai repede decit mi-am imaginat;)). la interior mai e cite ceva pe ici colo si exteriorul. problema e ca din apartament in afara de paturi, birouri si o canapea nu iau nimic dar nici bani de alta mobila nu am in faza asta asa ca o perioada voi sta ca`n caminu` studentesc:D bucataria vine peste vreo doau saptamini, asa ca, urmeaza dixtractia. poze nu stiu cind am sa pun ca am aparatul descarcat si incarcatoarele-s plecate la mosie;))
anul l-am terminat cu bine, ma declar multumita: ilinca a fost in extaz la serbare cind a primit diplomele de pe la concursuri (trebuie s-o laud! vreo 11 la numar cu premii 1, 2, 3 si mentiuni) si a incheiat anul cu foarte bine. ion a luat premiul 1 si-n plus s-a calificat la etapa finala si pleaca in tabara de mate la cimpulung muscel, bucurie mai mare nici nu se putea avind in vedere sacul gol de care dispun;)) cam asta, in mare despre noi.
va salutesc si incerc sa recuperez capitolul asta
roxanaz spune:
Carmen sa va fie de noroc mutarea!! sa stapaniti cu noroc casa si sa aveti parte numa de bucurii in ea, sa cresteti nepotii acolo
is nitel euforica, recunosc, am dat nitica apa la soareci.... ma mai suportati, da?
Andries spune:
evident ca te suportam, chiar cu placere, astea-s chestii importante in viata Doamne Ajuta!!
Carmencita, estimez eu ca minim 3 ani mai tot bagati bani in casa aia, noi suntem in anul 3 si ne gandim ca poate am putea sa terminam gardul? (mai exact sa il tencuim, vopsim, etc).
amironeanu spune:
Salut!
Rox si noi tinem pumnii si sa bem peste 40 de saptamani.
Stefi are de terminat o culegere Evaluare finala cu mate si romana si de citit.
Carmen sa va mtati cu bine si sa fiti fericti in casa voastra!
Gabi multumesc pentru mail. Sa se aranjeze lucrurile asa cum iti doresti si sigur gasiti ceva decent la pretul acesta.
Ioana unde plecati pana la urma?
Eu sun in spital, ma odihnesc. M-am operat ieri de deviatie de sept,deja azi ma simt mult mai bine, pot sa respir! Sper vineri sa ajung acasa, pana atunci dorm si citesc. Stefi e bine, pana acum a reusit sa-si piarda doar portofelul cu 8 lei si tichetele de la inghetatele nestle mancate, s-a dat in tiroliana, nu prea are timp sa povesteasca, e cam obositadupa voce. Cred ca era mai bine daca pleca intabara peste vreo 2-3 saptamani, nu imediat dupa scoala.
Dorsilia spune:
hello
n-am disparut inca din oras, saptamana viitoare tre sa ajungem la Eforie Sud, ma ia stresul impachetatului, pregatitului de genti, stresul drumului pana ajungem acolo, o sa fiu si cu CM in plin pe drum...cazare la craiova, unde n0am mai fost in viata mea etc :(
Roxana, sa vezi faza, amuzanta rau...eu ma apuc sa citesc mereu pe DC aici la noi de la ultima pagina scrisa pana in urma unde ramasesem, si ce sa vezi...tot citesc de betahch, de ovocite, de endometru, de pumni stransi, urari sa fie intr-un ceas bun si sa fie cu ochi...beeei, am zis clar ca esti gravidaaaaaaaaaaaaaaa !!!! era sa-mi pice ochelarii pe tastatura si sa nu reusesc sa pun maxilar oe maxilar, ce emotii mi-ai dat Roxiii, huh, m-am gandit intre timp ce curajoasa esti, ce beton esti, jesus, si cand am ajuns la pagina unde ziceai sa avem si noi un gand bun, DAR nu pt tine ci pt cineva apropiat tie, imi venea sa rad ce imaginatie bogata am putut avea.... ! Oricum, tin si eu pumnii sorei tale, daca vrea asa mult un bb, merita sa-l aiba!
noapte buna
am o durere surda de cap de 2 zile, iar, am luat inca o bobita, sper sa imi treaca si maine dimineata sa nu ma mai trezesc cu ea ca de 2 zile mi-e sila cand fac ochi dimineata sau ma mai trezesc noaptea sa constat ca inca nu mi-a trecut :(
ps. cum se gatesc sa fie bune pt copii, adica gustoase medalioanele de somon? n-am mai gatit pana acum somon
polux spune:
Carmen welcome back. felicitari celor doi pui premianti.
Roxi sa fie cu ochisori ptr 40 de saptamani....poate ies gemeni.
O zi frumoasa doamne dragi.
roxanaz spune:
neata
Lia ahahahaa, da, io una nu mai am nevoie.... decat de nepoti [:d]
medalioanele de somon sunt cotletele? adica cele cu os la mijloc? eu nu le fac decat la gratar. se mai pot face si in pachetel, la cuptor, cu un strop de vin, zeama de lamaie, sare, piper, dar mai bine file, sa nu fie gras. nu cred ca e cazul sa iti faci emotii ptr Craiova, nu e chiar Fundul Bargaului
Andreea m, relaxare placuta la spital! Stefi precis se simte super baietii isi fac de cap singuri acasa?
o zi buna sa aveti!