Scolari de Iulie - August 2004 * (100)
Raspunsuri - Pagina 4
roxanaz spune:
neata
am vesti bune, blastomerii sunt unul categoria A si unul A-... trebuie sa o tina tot asa bine inca 24 de ore si maine putem avea transfer. Doamne ajuta. va multumesc din tot sufletul pentru suport, nu stiti cat de mult conteaza!
noi avem o culegere/caiet sa ii zic asa ca tema de vacanta, cu mate si romana amestecate. si ceva lecturi, pitite bine intr-un caiet, domnul nu a suflat nimic despre ele, le-am gasit eu....
o zi frumoasa sa aveti!
szivarvany spune:
Doamne ajuta in continuare, Rox ! Sa treaca cu bine cele 24 de ore si sa fie cu succes totul
Giulik are asa: 10 pagini de scris la romana - dictari, transcrieri, alcatuit propozitii, ce vrem noi :-)
La mate au exercitiile ramase din auxiliar, cred ca sunt vreo 30.
De citit au cartulia primita la final de an si au primit lista cu lecturile pt clasa a 2-a, Giulik nu vrea sa inteleaga ca sunt pt a 2-a asa ca nu te intelegi cu ea si si-a cautat si pus pe birou ce avem in casa din lista ... saptamana care vine va merge cu dadaca la biblioteca.
Eu am de organizat inotul. Inca n-am apucat sa ma pun de acord cu antrenorul.
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
roxanaz spune:
neata
pe unde ati umblat ieri? nicio veste, nimic?
va tin eu in priza, daca e totul ok azi la 13 ET . deci imi rod unghiile la birou....
Lia, unde plecati? ca nu scrii nimic aci...
szivarvany spune:
Pumnii stransi pt voi, Rox
Io azi trimit mandra la inot. Sper sa descurce si ea si dadaca. As fi vrut sa o pot duce eu dar azi nu pot chiuli deloc :(
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
roxanaz spune:
Daria, succes la inot!
s-a confirmat, la ora 13 ET. ii pune pe amandoi... ma duc sa imi rod unghiile
Andries spune:
Mey dragelor, dati-mi va rog lista de lecturi suplimentare ca noi nu avem nici o lista recomandata. Merci!
szivarvany spune:
Andries, eu iti pot scana maine lista noastra daca vrei, azi nu o am la mine
_
roberta04 spune:
Hello! In caz ca se intreaba cineva, mai traiesc, va citesc dar sunt ingropata in munca si nu prea am timp de scris. Nici cu starea de spirit nu stau prea bine, la birou stresul se prelungeste, acasa e...la fel.
Vreau cu disperare la mare, aveti vreo idee de o cazare ieftina, la o pensiune unde sa pot sa mai si gatesc ceva, dar sa fie decent, curat si nu la kilometri de plaja? cred ca deja vreau prea mult...