Scolari de Iulie - August 2004 * (100)
Raspunsuri - Pagina 11
kim222 spune:
La multi ani Mariuca si Tudorel!!!!
io sunt deprimata de ce se intampla..de dictatura care se instaureaza si de incalcarea statului de drept..ne paste ceva ....
in totala alta ordine de idei..Luca dupa mustruluieli si pedepse, azi ma cheama sa-mi arate o surpriza la etaj..facuse paturile in toate camerele ..se apucase de ierbar..si la creat el singur...si a terminat in 2 zile vol 2 de la Jurnalul unui pusti!...deci se poate daca te infoi putin la el
Andries spune:
La Multi Ani! Tudor!! La Multi Ani! Maria!! La Multi Ani! Alex!!
Sa cresteti mari si frumosi!!
Andries spune:
Kim, iti spun eu: pasapoarte? ... pasapoarte avem! Bilete? ...bilete avem! Bani? ... Bani avem (bine... avem niste bani, n-om muri de foame o perioada)! Deci.... drum bun si cale batuta-mi urez!
roxanaz spune:
buna dimineata
la multi ani Alex!!! sa fii sanatos si fericiti si sa ai parte de mult mult noroc in viata!!! Mani sa iti traiasca baiatul, sa iti aduca numa' bucurii!!!
szivarvany spune:
Alex
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
alice2004 spune:
La Multi Ani, Alex !!!
Mani, sa isi traiasca baietul, sa fie sanatos si sa se bucure de o viata lunga si linistita !! Te pup si te imbratisez cu drag !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise
cristalina spune:
La multi ani Alex!
Mani, sa-ti traiasca flacaul si sa aiba o viata plina de bucurii!