Scolari de Iulie - August 2004 * (100)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Tudor!
Mitzu, sa-ti traisca flacaul!

Multumim pentru urari!
La multi ani Mariutzo!
Sa ne traiesti! Sa cresteti amandoua mari, sanatoase si voioase!

Azi dimineata s-a trezit la 6 desi ieri au adormit abia la 22 (lucru neobisnuit la ele)..."unde e cadoul meu!?"
Acu' vreo doua zile incepuse sa intrebe:
"ce cadou primesc!?"
"pai nu e suficient ca iti organizam petrecere!?"
"da, dar ce cadou imi luati!?"
"sa stii ca nu e jucarie!" zic
"aaaaa, adica mi-ai luat numai o carte?!"
si a tinut-o asa pana aseara "nu-i asa ca nu mi-ai luat numai o carte!? nu-i asa?!"

O zi minunata sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

La multi ani MARIA si TUDOR! Sa cresteti sanatosi, voiosi, sa aveti o tona de noroc si o viata minunata!
La multi ani Lia, multa sanatate, copii veseli si sanatosi si vacanta placuta!

Bun, si pana la urma ce a primit domnisoara?

Eu sunt ok, din pacate, nu se stie din ce motiv am facut o eroziune corneeana, asa ca am stat cu ochiul acoperit pana ieri, de azi m-am apucat de treaba, ma cam deranjeaza ochiul si nasul, dar merge.
Stefi a fost super incantata de tabara, diseara ne uitam la DVD-ul primit (cred ca poze si filmulete cu ei), tare s-au bucurat fratiorii cand s-au vazut, Stefi s-a dus la Matei prima data si nu se dadeau dezlipiti sa primesc si eu un pupic, au inceput si ei vacanta de azi, doua-trei zile ii las sa faca numai ce vor ei, vedem de joi incolo ce program facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andrea, sanatate multa la tine Ce bine ca a ajuns senioara cu bine acasa, sa ne arati si noua pozele
Cristal, tare dulce e Maria ta, tare-tare :-) So, care fu cadoul ala adevarat ? :-)
Asa zice si Giulik, ok-ok, dar cadoul meu adevarat e telefonul sau nu :-)))

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

A primit o veioza/lampa de birou glob pamantesc...(dar nu cred ca o sa stea pe birou ca e mare, asa, cam cat o minge de 30cm diametru)
A mai primit si o gentuta cu hello kitty (si Oana a primit una, ca intotdeauna si surioara primeste ceva) si, evident, o carte

A fost incantata de veioza (cred ca ea chiar se astepta sa primeasca numai o carte )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Wow ce m-am emotionat citind...gata am inceput sarbatorirea piticotilor...de 8 ani.

La multi ani,Tudor!
La multi ani Maria!
Sa cresteti mari, frumosi, destepti si plini de noroc.

Andrea sanatate si refacere rapida.
Si noi mai avem 3 saptamani jumate si venim in Romania. Planuim sa mergem la mare cateva zile. Daca mai merge cineva in august sa spuna, poate ne intalnim acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

HELLO,

Sau buna dimineata?

eu inca fac bagaje, plecam spre Craiova pe la amiaza, poimaine spre Eforie....asa rau imi pare ca am cedat sperieturii cu stancile cazatoare si anul asta nu mai vedem Valea Oltului si familia la care stationam o noapte, ne simteam tare bine gazduiti la ei :( acum...la Craiova, vom vedea ce-o fi....

va multumesc tare mult pt urarile de ziua mea, o sa pun si cv poze mai incolo...n-am mai avut timp sa pun mana pe computer de atunci

LMA tuturor copilasilor ce si-au sarbatorit implinirea a 8 anisori !

si felicitari celor ce deja se ocupa cu teme de vacanta si fise de lucru, tot respectul pt copiii astia si pt cei ce merg la ore de muzica sau celor ce fac tenis, inot, dansuri...ii admir direct, hotararea lor si determinarea parintilor lor. Bravo !

Sanatate maxima sa avem cu totii si o vara cat mai linistita si odihnitoare !

noapte buna acum, ma duc sa vad daca ma ia somnul sau tre sa continui roboteala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
Lia, drum bun, sunt sigura ca totul va fi ok.
Liliana, nu mai e mult si veniti, gata. cum e Adela cu mama ta?
Andreea m, cum mai esti azi?
Cristal, asteptam poze de la petrecere, ok?
o zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza!
Andrea, sanatate multa!

Lia, drum bun si vacanta frumoasa!

Liliana, acusi veniti!!

Am uitat sa raspund si eu despre temele de vacanta. Matei are de completat un caiet special, se numeste "Ne pregatim pentru evaluare", are in el mate, romana si cunoasterea mediului. In plus, au o lista de lecturi :) pe care nu stiu unde am pus-o...

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

La multi ani Tudor si Maria, sa fiti sanatosi, fericiti si plini de noroc!

Mergi la inceput

Neata!

Noi azi avem petrecerea de la mcdonalds, ieri am "petrecut" in familie, noi patru cu pizza, suc si inghetata...A servit copiii in fata blocului cu bomboane si i-au cantat la multi ani (noi eram la serviciu).

Andrea, sper ca esti mai bine. Vrem sa vedem si noi poze de pe DVD...

Lia, drum bun si vacanta frumoasa sa aveti! Nici prin Craiova nu e rau, drumul de la Craiova la Bucuresti (prin Caracal, Rosiori, Alexandria, Bucuresti si apoi pe autostrada?!) nu cred ca e asa rau, trece prin multe comune si este monoton, campie si iar campie

Liliana, mai e un pic! Noi mergem la mare de abia dupa 20 august...

Ma duc sa ma apuc de munca, n-am nici cel mai mic chef...

O zi excelenta sa avem!

Mergi la inceput