Scolari de Iulie - August 2004 * (100)
Raspunsuri - Pagina 12
bunny spune:
Multumim mult ...noi suntem tare restanti la felicitari , am fost intr-o perioada de focuri , mi-am terminat cursurile ( cu bine) am avut ieri interview pentru cursul de teacher assitent din sept - bine ca s-a terminat .
Copil fericit , s-a trezit la 5.30...a verificat ca exista cadouri , a mai stat in pat putin si a citit pina la 6.30 cind a coborit si si-a deschis ( surpriza) felicitarile. A asteptat sa coborim si noi si numai dupa aceea si-a deschis cadourile si ( supriza din nou ) a inceput cu cel mai mic. Zic surpiza ca de Craciun , a coborit si si-a desfacut toate cadourile de unul singur si am fost tare dezamngita . Dar vad ca a invatat lectia
A primit un joc gen domino, un dictionar lego visual harry potter si supriza a fost cind a vazut ca a primit Millennium Falcon. Binenteles ca pina la 8.30 a construit la el ....Sufrageria e jumatate plina de cutii/pungi de lego ...sa vedem unde il punem dupa ce il face ,ca toate rafturile sunt pline cu modele lui de lego . Asta e ... poate intr-o zi o sa avem si noi casa noastra si mai mult spatiu.
LA MULTI ANI !
MARIA
TUDOR
Sa ne traiasca si sa fie sanatosi si fericiti !
ps stie cineva ceva de Nicole ..ca tocmai ce am visat-o acum citeva seri in urma
ps2 sa va zic ca inca ploua la fiecare 5-10min ? s-a mai incalzit cel putin dar griul asta ma apasa rau de tot ( si virsta e de vina , dar simt ca numai pot )
roxanaz spune:
Mani ce bine ca aprimit Alex ce vroia.....
las ca ati avut vreme frumoasa saptamana trecuta, am vazut io la wimbledon ce vrei, doua saptamani la rand???
kim222 spune:
Mani sa-ti traisca puiul!!! ..si tie felicitari si la mai mare!!!!Cat priveste ploaia..locul ideal nu s-a inventat,dar gandeste-te ca-ti cresti copilul intr-o tara civilizata..si pana la urma asta conteaza cel mai mult!!!
edit ca am uitat
Andries spune:
La Multi Ani!! Biancai, anticipat ii urez sanatate si un car de noroc!!
nu de alta dar si eu la serviciu am o perioada mai putin placuta...
mitzura spune:
va multumim pentru urari. spunem si noi La multi ani! Mariei si lui Alex, sa creasca mari si sa fie bbucuria parintilor.
Noi am intrat in febra vacantei, stam mult pe afara, ne invinetim genunchii in toate felurile posibile, mai si citim cate ceva, etc
va pupam si suntem cu un ochi pe aici
polux spune:
La multi ani Alex. Mani sa-ti traiasca baiatul, sa creasca mare plin de noroc, sanatate si fericire.
Andreea te asteptam...sper ca nu e decat o pacaleala...ca am citit ca aveti bilete, pasapoarte etc...
Gata fug, e 9:20 si trebuie sa inceapa artificiile, pe care anul acesta le vedem de la geamul apartamentului/
roxanaz spune:
neata
la multi ani Bianca, la multi ani Maria!! sa fiti sanatoase, fericite, sa aveti parte numai de bucurii!!! iar bem azi.... hihihihi
a inceput iar caldura, bleacks. 28 de grade la ora 8.
szivarvany spune:
Bianca
Maria
Si o zi frumoasa tuturor !
Kim, e definitiv, va putem felicita ?
Andries, si pe voi va felicitam ?
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
cristalina spune:
La multi ani Bianca!
La multi ani Maria!
Ioana, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
La noi e o caldura in apartament de te zapaceste, nu am putea sa rezistam fara aer conditionat. Az' noapte am dormit fara aer conditionat, mi s-a parut ca trag de nas mandrele. Mama, ce caldura...