Hai Rocsy! Bravo mamici! Iul-aug 2012 (46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

oau mirunaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!felicitari!!!!!!!!
ce surpriza.pai nu ne ai anuntat nimic inainte sa iti punem majorete?
sa iti traiasca gemenasii.sa fie sanatosi si tot ce iti doresti tu

observati la ce ora sunt treaza inca nu?

ada

bumbitza mersi

ce saptamana plina am avut. carmina cred ca ar fi bine totusi sa o lasam noi pe saptamana viitoare ca deja am avut destule nasteri si surprize saptamana asta nu?

mai fetelor sper ca e totul ok cu diana ptr ca i am dat azi mesaj si nu mi a raspuns.am tot asteptat sa intre pe net sa ne mai dea detalii despre ele si cand am vazut ca nu intra m am gandit ca poate e mai usor si are acces mai repede la tel si i am dat mesaj.nici nu as vrea sa o deranjez cu prea multe mesaje.pe voi nu v a mai anuntat nimic?laura parca tu mai aveai nr ei nu?

ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Wow wow wow!!! Feliciari, Miruna!!!! Bun vent bebelici mici!!!

Delia, 37+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Felicitari Miruna.
Bun venit micutilor.

Carmen ma bucur ca esti bine si cu chef de forumit.
Carmina spunei totusi micutei sa mai stea o saptamana.
Eu am o zi plina ochi. Mai bantui si pe forum cum gasesc ceva timp.

Beatrice 34 + cu minune mica Maya Elizabeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali24

r_ocsy-cum stai cu emotiile?

ultima suta de metri

Neata !
Momentan stau bine cu emotiile, poate pe luni incep sa ma agit si eu . Tu cum stai ?

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 3 zile )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Wow ... inca 2 piersicute !

Felicitari Miruna !

Bine ati venit Andreas Madalin si Bianca Maria

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 3 zile )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi
va poftesc la cafea

roxi si eu stau bine deocamdata.nu am asa emotii dar cred ca din cauza ca sunt asa nerabdatoare sa vina cat mai repede

ultima suta de metri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Wow...ce de piersicute copate in saptamana asta!!! O saptamana productiva!!
Felicitari Miruna, mama de gemelasi. Bine ati venit Andreas si Bianca.

Oare ce ne mai rezerva week-end-ul asta? Carmina, care simte ca naste duminica?

34+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Felicitari Miruna! Sa iti traiasca micutele minuni, Andreas si Bianca!

Fetelor, eu iar nu am dormit bine, si pt a treia oara am visat ca am nascut fetita si o alaptam... Abia astept momentul pt ca asa dezamagita ma trezesc cand imi dau seama ca a fost doar un vis...

Balanta tu ce mai faci? Gemenasii tai dau vreun semn ca ar vrea sa iasa? Ce greutati mai au?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

R_ocsy, Ali,

Saptamana viitoare e saptamana voastra. Sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi.

Pregatim terenul de pe acum

34+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata ,

Ce frumos ca se coc piersicutele la noi in livada

Ada
, Miruna (Cristina) a nascut la Polizu , o poti cauta

Ali , am numarul Dianei , dar mie doar mi-a trimis mesaj ca a nascut , am obs ca cu tine a mai comunicat dupa aceea si nu am indraznit sa o deranjez .

Raportez o noapte cam ametita , m-am culcat la 1.00 si m-am trezit o data la 4.30 cu o durere de burta ca la menstruatie , am luat un no-spa si am dormit pana la 9.00 . Oricum excelent nu ma simt , parca aveam mai multa energie inainte dar de vre-o 3 zile e jaleeee , zici ca am cel putin 70 ani

Vreau sa mai nasca cineva in weekend , nu vrea nimeni ? ( glumesc , nu este dupa ce vrem noi )

Vreauuu carucior si nu ma pot hotari , cert este ca nici buget prea mare nu am si atunci este si firesc sa ma decid foarte greu. O rezolv eu si pe asta , ca nu are cine altcineva

Ce fac fetele in weekend ? Noi am montat patutul aseara , este asa de frumos , numai la el ma uit
Poate vine cineva cu idei de weekend , ca eu m-am plictisit deja de 3 zile in casa

36+ Andrei

AMR 2 Weeks !

Mergi la inceput