Hai Rocsy! Bravo mamici! Iul-aug 2012 (46)
Raspunsuri - Pagina 9
roxypuy spune:
Felicitari Miruna!
Bun venit Andreas si Bianca!
wow, ce surpriza! vad ca incep sa se cam inmulteasca surprizele...ma intreb care e urmatoarea...
raportez o noapte tropicala m-am trezit pe la 5 fleasca, la un mom dat am adormit la loc cu chiu cu vai, m-am tot stropit cu apa (am uitat sa va zic k mi-am pus apa intr-un pulverizator si ma tot stropesc din cd in cd, e f racoritor ). m-am trezit pe la 10 amortita toata si fleasca again
piersicutza e f activa io sunt un pic ingrijorata k mi se pare k nu mi-a mai crescut burtik deloc m-am cantarit si n-am mai luat nici un gram de vreo saptamana...si ma intreb oare copila asimileaza ceva? e drept k nu prea am chef sa mananc cu caldurile astea, dar totusi am papat consistent...am bagat si fructe, si legume, carnitza, dulciuri...cred k sunt un pic paranoia azi facem 35 sapt si abia astept sa ajung la dr sapt viitoare.
aseara am simtit-o ff jos lovind...cred k nu mai are stare mititica i-o fi si ei cald, nu mai are nici loc...
ada - vrem poze cu Nectarel Dragonel v-ati mutat sus?
delia, diana, biri, fleur - ce fac piersicutzii?
carmen - l-au scos pe patrick de la incubator? ti l-au adus? colostru ceva?
Roxy
35+ AMR 5 sapt!!!
Gabriela82 spune:
Miruna, felicitari!Refacere usoara si multa sanatate tie si micutilor!
Roxy, multumesc ptr reteta, suna bine, cred ca voi face si eu saptamana viitoare.
Ptr lactatie eu am luat Galafor (capsule) si ceai de la fares in primele luni cat a fost alaptata exclusiv, nu stiu cat au ajutat efectiv, dar am alaptat pana la 13 luni.
Mami de printesa si www.pregnancy-duedate.com/tickers/9xlrjurzqtkpvwvr.png" target="_blank">
adarev spune:
Fetele, va pup.Eu am avut sedinta si acum o sa ma duc la Nectarel. O sa va pun si poze. Au vrut sa ne trimita sus, dar noi ne-am gandit ca poate e mai bine sa-l tinem jos. nu stiu acum sa vorbim cu profesoara ca tot am fatait-o ca vreau ba sus, ba jos. Azi de dimineata gemenasii Mirunei,erau la terapie , am intrebat o asistenta si mi-a spus. Eu merg la 14 la spital si poate o vad. PUPI
Ada
ioana3110 spune:
Buna fetelor. Eu nu prea am apucat sa ci9tesc din spate ca sunt cam pe fuga. Ieri am reusit sa-i imbarc pe ai mei in tren (mama + tata) sa plece acasa la Cluj. Am avut 2 zile de rasfatz cu mama aici: papica, curatenie, sapat in gradina, si de toate. Am luat-o cu mine la dr sa vada piersicutza si ea. A fost frumos dar ne-am topit de cald, desi nu ma mai plang ca la noi la Otopeni sunt mai putin cu 10 grade seara decat in oras. Aseara am facut experimentul. In oras masina arata seara la 9 un real feel de 38 de grade iar aici la noi erau 28. Asa ca am deschis toate geamurile, s-a facut putin curent si am dormit foarte bine.
Am vazut ca s-au mai nascut piersicute si vreau sa le urez mamicilor toate cele bune si recuperare rapida si bebei sanatosi!
Acum fug la niste cumparaturi ca azi am musafiri.
PUPICI!!!!!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
balanta_tm spune:
miruna, felicitari si aici .
aruba, bb-ii mei nu dau inca semne ca ar vrea sa vina mai repede. eu sper sa mai stea, fiindca avem doar 33s si 4z.
la 32s si 6z aveau aprox 1950-2000 grame fiecare, cu o diferenta de aproximativ 80 de grame intre ei.
Dianami spune:
Buna, fetelor, bine v-am regasit!
Noi suntem acasa de miercuri, trebuia sa ies joi dar era ingrozitor de cald in salon si am facut alergie la leucoplast, nu va spun cum arata burta mea, am 21 de cusaturi pe verticala si de la buric in jos sunt rosie toata de la leucoplast, plus mainile (de la branule), mancarimea am oprit-o, sa vedem cand trece iritatia acum.
N-am reusit sa intru pana acum pt. ca incercam sa ne obisnuim inca in noua formula si am avut si musafiri nepoftiti care au plecat abia ieri .
Bebe e bine, am trecut deja prin primul puseu de crestere, papa laptic la greu si cred ca a recuperat cele 120 g pierdute in spital. Noaptea imi este destul de greu sa o manevrez dar nu se trezeste decat de 2 ori (pana acum ). Ieri si azi am avut toti copiii, sunt singura cu ei, o adevarata provocare, sper sa reusesc sa ma organizez mai bine. Au primit-o pe Irina f bine, ar pupa-o toata ziua .
Nasterea a fost ok, am avut niste complicatii cu peretele abdominal dar dr a reusit sa coasa totul pe acolo, aponevrozele mele sunt f slabe, peste 1 an o sa vad daca e nevoie de plasa si o alta interventie.
Luni a fost ok, marti m-au ajutat sa ma ridic dar a fost ingrozitor de dureros, am mai multe cusaturi decat la prima cezariana si mi-au dat un cockteil de nu mai simteam nimic dupa aia. Asta a fost norocul meu, am reusit sa merg si m-au lasat durerile, n-am mai avut nevoie de alte calmante.
Acum imi pun dimineata un diclofenac pt ca dupa o noapte de stat in pat (dorm cu bebe) ma dor destul de tare cusaturile. Restul zilei e destul de bine.
Deci la mine se confirma faptul ca a doua cezariana e mai dificila decat a doua (si sunt rezistenta la durere de felul meu, am 2 nasteri naturale fara epidurala, cu travalii lungi ). N-as fi facut-o la alegere nici platita, n-am avut de ales din pacate.
Laptic avem din belsug, 2 zile a fost doar colostru dar suficient pt. bebe.
Urez si eu bun venit pe lume piersicutelor de Biribu, Fleur, Carmen si Miruna, sa va dea Dumnezeu sanatate si o viata frumoasa, iar mamicilor recuperare usoara si rapida!
Incerc sa mai intru, probabil noaptea ca sunt mai libera . Va pup si aveti grija de burtici, sa nu avem piersicute grabite.
Diana, 39 s cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)
b_1403 spune:
Balanta eu zic ca e bine si ca is grasunei. Motanica mea ava la 33 sapt 1700 gr si unde mai pui ca si aparatele astea dau o mica eroare deci e posibil sa fie si mai mititicuta. Da creste ea dupa daca acum ii e lene sa pape.
Eu cred ca mai ai de stat cu brotaceii in burtica asa ca zen.
Eu nu reusesc sa mai dorm noaptea de cate griji am. Luni e ziua cea mare am ultimul examen (si cel mai greu). Gata fug sa mai terfelesc oleaca cartea.
Beatrice 34 + cu minune mica Maya Elizabeta
Dianami spune:
Am actualizat semnatura, ramasesem gravida in continuare.
Azi va servim cu tort diplomat si un suc rece de fructe, Andrei implineste 4 ani . Mi-a zis ca nu vrea cadou, a primit-o pe "Ilina" .
roxypuy spune:
diana - welcome back ma bucur k sunteti bine si k v-ati acomodat acasa. [sarbatoare] la multi ani pt Andreiutzu', sa fie cuminte si sa aibe mult noroc! [sarbatoare] ai grija de tine sa te recuperezi repejor k sa fii in forma pt cei 4 micutzi
ioana - mai mama, da' tu o tii tot intr-un musafir? io pe caldurile astea n-am chef nici de mine, d-apoi de altii
bea - bafta multa! hai k esti fata deshteapta si poti
balanta - mai lasa piersicutzii akolo la caldurik cred k aici afara e mai cald decat la ei akolo
Roxy
35+ AMR 5 sapt!!!
ali24 spune:
diana ma bucur ca ai revenit
la multi ani lui andrei
multumim de tort si de suc
laura eu vreau dar nu e dupa mine
pusi
ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)