Hai Rocsy! Bravo mamici! Iul-aug 2012 (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Bine ai revenit Diana.
Singura cu 4 copii si o operatie de cezariana??? Vai de mine sincer esti tare. Ce tare Andreiutu cu al lui cadou. Sa fie sanatos si sa creasca mare si tu sa fii sanatoasa sa te bucuri de toti 4.
Oare Biri ce face? Imi lipseste mult ce i-as mai fi pus eu nise intrebari. .

Beatrice 34 + cu minune mica Maya Elizabeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Bravo Miruna, sa creste-ti mari si frumosi!!!!

Eu nu mai pot de cald, iar pe seara am musafiri ca s-a gandit al meu sot sa imi serbeze ziua cu o saptamana inainte.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Diana, sa-ti traiasca si feciorul sarbatorit si noua minune! Si eu ma intreb cum reusesti la cateva zile dupa o cezariana grea sa ai grija de toti 4 ... E ceva supra omenesc din punctul meu de vedere! De ce nu apelezi la mama/soacra/ alte rude?

Eu mi-am facut pofta si am mancat printre altele salata de vinete la pranz
Si eu vreau idei pt weekend, am fost si la film zilele astea, si la piscina aseara, la o terasa deasupra orasului... nu stiu pe unde sa mai imi plimb burtica.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Bravo, Diana! Esti nemaipomenita, nu stiu cum te descurci cu toti 4, banuiesc ca te ajuta cei mari macar? Eu sincer de cand sunt gravida ii cam calaresc pe John si Jodie, sa ma ajute cu Jane, sa stea dupa ea sa nu faca prostii, sa ii dea ce are nevoie, etc. Asta cand suntem singuri, din fericire nu se intampla prea des... Refacere rapida, sper sa vina mama ta sa te ajute in curand. La Multi Ani lui Andrei, ce scump!!!

Eu va scriu de la salonl de mani/pedi, mi le-am facut pe amandoua, sa stiu o treaba daca ma apuca nasterea mai devreme.

Va pup! Sa aveti n weekend minunat!

Delia, 37+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

fredelia ti am spus eu ca mai apuci sa le faci odata?

apropo de unghii mie mi a spus anestezistul ca trebuie sa am doar una libera(fara gel sau lac pe ea)

aruba ce plimbareata esti,piscina,terasa deasupra orasului, si eu vreau.la film cred ca nu as avea rabdare sa stau ca nici la tele nu am chiar daca imi place ceva

ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Diana draga, eu nu-mi pot imagina cum o fi cu 4 copii si sa te mai si descurci cu ei! esti super tare!

Roxipuy, dar tu crezi ca io am chef de musafiri? sunt prieteni apropiati care se autoinvita si io nu am ce sa fac... dar macar stiu randuiala casei si nu ma stresez prea tare. Au 2 copii mici si vin la curte ca ei stau in centru la bloc si e teroare de cald acolo...

Carmen, de-abia astept sa iti vad geamanul ca nu ai vrut sa il faci racushor :-)

Fleur, Miruna, de-abia astept sa ne povestiti si voi peripetiile!

Eu am o durere ciudata la baza burtii, cam pe acolo unde ar trebui sa ma taie in caz de cezariana. Oare ce-o fi?

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

LA MULTI ANI lui Andrei !!!! Sa va traiasca comorile Diana !!!

Ioana , nu stiu ce poate fi pe acolo dar preventiv ia un no-spa ... zic si eu .

Eu am dormit vre-o 2 ore , ca nu prea am avut o noapte usoara .

Ali , tu nu ai plecat pe nicaieri la plimbare?

Zizou , distractie placuta cu invitatii ? Cand este ziua ta ?

Aruba , ce film ai vazut in oras ? Il recomanzi ?

Carmina , mai sunteti 2 in 1 ?

Haideti cu surprizele ? R_ocsi ? ???

36+ Andrei

AMR 2 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pusi

R_ocsy, Ali,

Saptamana viitoare e saptamana voastra. Sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi.

Pregatim terenul de pe acum

34+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Hehehe ... ne soseste si nou randul, multumim .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 3 zile )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Laura : eu nu vreau surprize .... ma pregatesc psihic pentru marti . Momentan suntem bine, gaza linistita, m-a durut putin burta azi noapte dar la cat se fataia d-ra pe colul si ficatul meu nici nu ma mir.
Ma duc sa imi cumpar o prajitura ca am chef de ceva dulce nefacut de mine ( ca mi-e lene )

Dianami : flacaului si recuperare usoara !

A plouat putin si s-a mai racorit, e asa de bineeee !!!

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Nu am mai ajuns la cofetarie ... m-am infipt in pepenele rosu cumparat ieri si neinceput, ca dupa ce l-am cumparat nu am mai avut chef sa il mananc ... asa ca invit toata lumea la o felie de pepene ca mi-am luat unul mare sa imi ajunga .

Profit de faptul ca Sofia e plecata cu sotul la ziua prietenei ei, astept sa vad cu ce impresii apare .

Mergi la inceput