Hai Rocsy! Bravo mamici! Iul-aug 2012 (46)
Raspunsuri - Pagina 11
carmina_s spune:
Buna fetelor!!!!!
Tot 2 in 1 si sa vedem cat ramanem asa. Azi vroiam la mare, la water park, la piscina... La orice avea apa si era mai mare decat cada mea
Pana la urma am stat in casa cu aerul dat drumu. Cred ca iesim mai incolo la o citronada.
Pup sarbatoritul de azi, Andrei!
Si, evident, pup toate pierdicutele si burticile cu piersicute!!!
37 + Miruna
ned spune:
OOOO, Miruna felicitari pt bebeii dragalasi.
E am fost la socrii toata ziua. Sper sa ploua cat de mult in Buc sa se racoreasca, sa dorm si eu mai bine.
Aruba, sotul meu a visat azi noapte ca nascusem. Cred ca e mai stresat ca mine.
34+ AMR 5+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
Laura32 spune:
M-a scos sotul la cofetarie si am mancat o prajitura cu fructe , a fost foarte buna . In rest plictiseala , stat in pat si lenevit .Astept sa vina o ploaie torentiala, poate asa ne mai racorim
36+ Andrei
AMR 2 Weeks !
adarev spune:
Pup, fetele. M-am intalnit cu Miruna, care e o draguta, si i-am vazut si gemanasii, care sunt niste frumosi. Este cu mine acolo si l-a vazut si ea pe Nectarel. Noi mancam la seringa.O sa-i fac niste poze in zilele urmatoare. E papusel cu fes de pitic in cap.
La Multi Ani Pentru pustiul tau Diana, si tie refacere usoara. Tin pumnii Carmina si Rocsy. Ce-o face Biribu si Fleur?si Delia?Sambata viiitoare merg la o nunta cu tematica. Sunt in pana de idei. Este ceva Vintage, anul 20,, deci trebuie retro.
Ada
maria0408 spune:
Seara buna fetelor. Vad ca azi au fost cuminti piersicutele.
Diana sa-ti traiasca baiatul, sa te bucuri de toti 4. Multa putere ai sa te ocupi de 4 copii, abia operata. Mie mi se pare greu cu unul. Dar ce a avut leucoplastul acela pt. A da o asa reactie alergica? Ma bucr ca irinuca mananca bine, iar la somn..doar 2 treziri este suuuuuppeeerrrrrr!!!!!!?
Ada cum a ramas cu Nectarel, il mutati?
Pupam gemenasii curajosi!
Carmen cum sunteti.? Suge bebe laptic? Eco a iesit bine? Tu esti ok?
Fleur te astteptam cu impresii.
Eu am avut o zi tare obositoare, suntem in plina reamenajare, am strans bagaje, am reaasezat lucruri, am mai avut ceva cumparaturi, abia la ora asta m-am asezat in pat. Camera copiilor e aproape gata, pun poze cand o termin, mai sunt mici retusuri de facut.
maria0408 spune:
Ole...ploua.. ...se simte racoarea.. ce bineeeee esttteee..
Ali, R_o sy bucurati-va de week-end ca bebeii vin la data stabilita.
Aruba suna nemaipomenit terasa deasupra orasului. Unde este? N-aveam idee ca avem asa ceva.
ARUBA spune:
Laura: am vazut Madagascar 3, sunt desene animate, dar mie mi-a placut toata seria asa ca m-am dus si la asta
Maria: terasa este aproape de Pta Victoriei, la ultimul etaj al unei cladiri de birouri, se numeste Sole Events. Privelistea e spectaculoasa :)
Ada: am fost si eu la o petrecere stil anii 20, poti sa alegi o rochita neagra si sa o accesorizezi cu manusi de dantela, pantofi cu bareta si bot rotund, si pe cap o voaleta , ceva in genul asta: http://voalete.blogspot.ro/
Sau mai ai varianta sa cauti o rochie vintage anii 20, ai aici cateva repere ale stilului din perioada aia:
http://yourvintagepolice.blogspot.ro/2011/02/com-sa-recunsti-o-rochie-anii-20.html ca sa iti dai seama cam ce se purta atunci.
34+
balanta_tm spune:
aruba, spune-mi, te rog, baza isofix pt britax ai comandat-o separat de scaun? ca am vazut ca scaunul ala n-o include. multumesc.
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dianami Bebe e bine, am trecut deja prin primul puseu de crestere, papa laptic la greu si cred ca a recuperat cele 120 g pierdute in spital. Noaptea imi este destul de greu sa o manevrez dar nu se trezeste decat de 2 ori (pana acum ). Ieri si azi am avut toti copiii, sunt singura cu ei, o adevarata provocare, sper sa reusesc sa ma organizez mai bine. Au primit-o pe Irina f bine, ar pupa-o toata ziua . |
esti mama eroina dc asa curand dupa nastere esti singura acasa cu toti
recuperare usoara si bb mancacios!!!!! si la multi ani pt andrei!
pls vedeti si voi unde am scris la pagina 6 despre nume si mai dati cu pareri' multumesc celor care au facut o deja
am trimis un sms la fleur sa vad cum mai sunt (v-am zis ca piticul a avut 3800 si cezariana a decurs f bine, asa zicea primul sms
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita pls vedeti si voi unde am scris la pagina 6 despre nume si mai dati cu pareri' multumesc celor care au facut o deja |
Porumbita , mie imi place : Eric Stefan D
36+ Andrei
AMR 2 Weeks !