Hai Rocsy! Bravo mamici! Iul-aug 2012 (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Fetele , nu vreti o cafeluta de inviorare ?

Nu am nimic de raportat , la fel ... o noapte jumatate alba , arsuri la greu si cu Rennie luat si degeaba , dar nu mai are rost sa ma plang ca nu sunt singura , la alte fete este si mai greu.

Nu am nimic in plan , cred ca va fi o zi de leneveala , cum este si vremea afara , dara bine ca sa mai racorit macar .

Astept vesti de la noile mamici , cred ca sunt foarte ocupate cu bebelusii , dar sper sa nu ne uite si pe noi , sa ne spuna ce fac puii lor scumpi .

36+ Andrei

AMR 2 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Salut !

Porumnita : mie imi place Alex Stefan !

Acum finalizez bagajul de spital ca spre marea mea rusine azi noapte cand m-au luat contractiile ma gandeam ca daca cresc in intensitate si incep sa fie dureroase eu nu am pregatit nimic intr-un singur loc, ci sunt imprastiate prin toata casa. Pana si hainele bebelinei erau in dulap, amestecate cu restul ca nu ma puteam hotara pe care sa le iau ... de fapt nici acum nu sunt hotarata, cred ca pun vreo 2-3 costumase, vad eu cu care o scot pana la urma .

Carmina : tot 2 in 1 ? Ma gandeam ca daca ati iesit ieri la plimbare ai nascut .

Nu mai stiu daca am vrut sa mai spun ceva , sunt cu capul prin nori !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 2 zile )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Porumbitza mie imi place D...escu Stefan Sebastian. si eric imi place dar parca nu se potriveste cu D...escu.

Eu inca de cand am aflat ca sunt insarcinata am zis ca daca este fata se va numi Ana, nume de baiat nu aveam, nici nu am mai cautat ca am ramas la Ana.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Pup, fetele. Vad ca lumea este ok. Eu mi-am facut molifta azi si acum merg la Nectarel. Nu ne-am mutat inca sus ca nu stiu ce sa fac si unde este Mai bine. Aruba, merci mult pentru linkuri si sugestii. Asa o sa fac. In rest nu am nicio noutate.aa, am un stres ca IMi este frica sa nu pierd laptele cu mulsul asta la pompa.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Buna fetelor!
Tot 2 in 1 suntem. Aseara am fost la o terasa unde m-am bucurat de ploaie, si am ajuns acasa pe la 2
Mirunica este tot la culcus!

Voi ce faceti???
Puuuup

37 + Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

Eh, asa mai da: racoare, somn!!! raportez ca ma simt in sfarsit mult mai bine cu schimbarea vremii!
am reusit de m-am spovedit vineri dupa amiaza, iar azi dimineata m-am impartasit. sunt foarte multumita ca am facut lucrurile acestea.
tot azi am mai fost la o ultima runda de cumparaturi... am facut provizii pentru ca sotul sa ramana doar cu "maruntisurile"...
maine ma internez pentru analize, iar de maine intr-o saptamana -sper ca nu mai devreme vrea piticul meu sa iasa- nasc...

pup doamne cu burtici si pitici!si sa auzim numai de bine!!!

37 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)...

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi

ali si cat stai internata?o zi?

pe mine m a lovit chiar acum o durere de gat.aseara am stat si eu afara si m am bucurat de racoare cu prieteni si vecini si am baut suc rece(eu care de obicei chiar nu beau suc si cu atat mai putin acidulat)dar cum au baut toti mi a fost pofta .si m am trezit cu durere de gat si de cap si parca ma dor toti muschii.zici ca m am batut cineva in somn.
si acum nu stiu ce sa fac.eu de obicei ptr gat iau doar bomboane halls mentolate tare sau ceaiuri.nu sunt rea de boala dar acum mi e frica sa nu ma apuce mai rau pe cand trebuie sa nasc.si eu in general sunt impotriva medicamentelor.oare sa iau acum paracetamol sa nu ma apuce mai rau?nu afecteaza epidurala?diana stiu ca a mai fost bolnava inainte de a naste dar nu mai stiu ce a luat.

pup piersicutele coapte si mamicile lor

si pup si mamicile care mai au la copt inca piersicutele

va doresc o duminica placuta si racoroasa

ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Alilumi , ma bucur ca ai reusit cu impartasitul , te-a pus sa ti post ? Ramai internata ? Am uitat la ce spital , nasti tu ?

Ali , eu nu stiu ce sa te sfatuiesc cu durerea de gat , poate alte fete stiu mai bine si eu sunt impotriva medicamentelor in general ... dar acum ... nu mai zic .... sanatate multa

Ada
ce bine ca ati ajuns sanatosi pana aici , ai facut si molifta ...sa inteleg ca au trecut 40 zile ... super ... pe Nectarel Dragonel si pe tine .

Am mai dormit si eu 2 ore , dar deja m-am plictisit si vreau cevaaaa duuuulceeee .

36+ Andrei

AMR 2 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

Ali, stau internata o jumatate de zi... cel mult... oricum la stat, totul e imprevizibil... asa ca ma inarmez eu frumushel cu rabdare!!! cu gatul, eu as lua un paracetamol preventiv... altcvea nu stiu ce sa iti spun, pentru ca eu pe tot parcursul sarcinii am luat CTB si nu am avut probleme cu raceala... la mine functionau ceaiurile, in special cel de mustel, cald si cu miere... (galbenus de ou nu iti recomand, ca deh, putem da de alte complicatii nedorite)... ma mai ajutau (asta in timpul fivurilor, cand nu aveam voie mare lucru, la fel ca in sarcina) infasurarile (compresele) cu cald dar in anotimpul asta, nu prea vad sa fie suportabile... oare o gargara clasica sa ajute?! of, tin pumnii sa treaca!!!

Laura, eu m-am spovedit si impartasit in toate posturile (acum, cu sarcina, ca altfel, nu prea aveam timp) si preotul meu duhovnic, zice ca am dezlegare la lactate... cat despre carne, daca nu pot si nu pot (norocul meu a fost ca nu prea sunt carnivora si am putut fara efort), macar miercurile si vinerile si 3-4 zile inainte de tainele acestea.
iar de nascut, nasc la Giulesti si nu, nu raman internata... cred ca as inebuni... si asa imi este groaza ca trebuie sa petrec cel putin 3 zile in spital... dar asta este!

37 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)...

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

aruba, spune-mi, te rog, baza isofix pt britax ai comandat-o separat de scaun? ca am vazut ca scaunul ala n-o include. multumesc.

Balanta, din ce inteleg eu pe site-ul oficial Britax, scaunul pt grupa 0+ & 1 nu are nevoie de baza isofix, bazele care exista sunt compatibile cu scoici auto si cu scaune pt grupe mai mari. Asta apare singur in categorie:
http://www.britax.co.uk/car-seats/car-seats#10814
Tu ai gasit altceva?

34+

Mergi la inceput