Hai Rocsy! Bravo mamici! Iul-aug 2012 (46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Felicitari Fleur !

Bine ai venit bebe Eric !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 4 zile )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

porumbita imi place mult cum suna marc antonio.imi place si alex dar am multi in jurul meu si imi place si eric

r_ocsy-cum stai cu emotiile?

ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Porumita eu votez pt. Marc Antoniu dar imi place si Eric Stefan.

Ada ce mai face Nectarel?
Delia esti in Tampa la micuta Laila? Ce face micuta noastra?

Biribu, Diana cum sunteti? Ce fac primele piersicutele venite la termen?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Fetelor mare bucurie a nascut MIRUNA azi la ora 21 si 21.05 au venit pe lume Andreas Madalin si Bianca Maria, 2650 grame si 2600 grame.
Miruna sa va dea Dumnezeu sanatate la toti trei si bebelusilor bine au venit pe lume, multi de la mine !!!

Fetelor vreau sa le felicit si eu pe proaspetele mamici iar pruncisorii sa va aduca multe bucurii in viata !!!

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

FELICITARI MIRUNA !!!!!!!!!!!!!!!

Sa-ti traiasca bebelusii si sa te bucuri de ei .... Uraaaaa !!!!

Am gresit previziunea ... nu a fost nici Carmina , nici Ali

36+ Andrei

AMR 2 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

Uau, Miruna, draga mea,
sa iti traiasca putiutzii mult doriti,
multi ani sanatosi, mintosi, frumosi
si norocosi!!! Recuperare rapida
ca pentru doi e nevoie de x2!!!

36 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)...

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Felicitari Fleur, Carmen si Miruna! Sa va dea D-zeu sanatate si voua si bebeilor, mult noroc si reusita in viata!

Ned, nu cred ca are cum sa se ia e-coli la bebe, stai linistita. Infectiile urinare sunt frecvente in sarcina, in special cu e-coli care se pare ca e cea mai "finuta" bacterie dintre toate cele care provoaca infectie urinara. Eu am avut la inceputul sarcinii si m-am tratat cu Cefuroxim si apoi cu Murinol doza unica, pt ca nu si-au facut efectul primele pastilute. Sanatate multa!

Daconst, sanatate puiului! Si noi trecem printr-o perioada grea cu Ilinca. Acum o saptamana a avut o viroza f urata si i-a iesit si o alergie la analizele de sange si abia am scapat, ca acum sa ia iar antibiotic pt amigdalita pultacee :( plus stomatita si probleme cu stomacul. Dar or trece si astea.

Ali, nastere usoara si sa fiti bine cu totii!

Mai vroiam sa scriu dar nu-mi mai aduc aminte ce. Ma duc sa culc fetita, si-a dat programul peste cap de cand cu tratamentele. Ne mai auzim!

Ah, eu i-am sterilizat suzetele si tetinele atat cat am putut. Dupa parerea mea nu trebuie sa pice neaparat pe jos ca sa necesite sterilizare, sunt atatea bacterii care se pot inmulti de la laptele de prin gurita de exemplu. Cat despre "sterilizat" suzete cu saliva parintelui...bleah, mi se face rau, desi am vazut cazuri multe din pacate :(

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 29+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

FELICITARI MIRUNA..
SA ITI TRAIASCA COPILASII: SA FIE SANATOSI.FRUMOSI.VOIOSI.

Asta da surpriza, nimeni nu se gandea la Miruna, desi era de previzionat pt.gemeni de 36 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Uau, ce frumos... Felicitari Carmen, Fleur si Miruna. Sa va traiasca piersicutele, sa va refaceti usor,si sa plecati acasa. Ali, trebuie sa ne pregatim si pentru tine si pentru Carmina. Miruna a nascut la Polizu?Poate o vad si eu.Noi suntem bine, dar trebuie sa facem greutatea si saptamanile.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Buna fetelor!
Felicitari Miruna si bine ati venit pe lume gagalicilor!!!!

Eu raportez o zi linistita, fara evenimente si cu pronosticuri gresite ( adica inca nu am nascut) teoretic Mirunica mea ar mai avea vreo 2 sapt pana la termen, dar dr a spus ca el crede ca o sa ne vedem in we asta, nasa mea merge pe duminica... Eu. Nu mai zic nimic! Sunt fericita/ multumita ca a stat atat, acum e mare si poate veni cand e ea pregatita.

Va puuuuup fetelor!

37 + Miruna

Mergi la inceput