Hai Rocsy! Bravo mamici! Iul-aug 2012 (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Salutare fetelee!

In primul rand felicitari Fleur si sa ai un bebe sanatos si necolicos.

Va multumesc pentru felicitari si sustinere.

Bebe Patrick s-a nascut ieri la 17.50. Are 3140 gr si 50 cm. Apgar 9. De ieri este la incubator pentru ca se pare ca l-a cam stresat nasterea cu funduletul inainte. Urmeaza sa facem si ecografie de sold sa vedem cum a stat in burtica. Tot din cauza pozitiei, de brotacel. Nu a vrut san aseara, momentan e perfuzat. Sper sa-l pot lua in brate in curand.

Eu sunt ok, azi-noapte ati. Dim la 9 in rezerva, totul e ok aici. Ceva dureri dar suportabile, ma plimb pe-aici, fac pipi :) si incerc sa elimin gaze. Am dormit destul de bine ca am avut sonda. Prima noapte dupa multr cu 6 ore de somn fara trezire. :)

va pup

37 sapt + Patrick Andrei
AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Porumbitza,Maria,mersi de sfaturi.
Nu ma prea incinta kilele in plus,ca am deja destule,dar trebuie sa fac ceva de data asta sa am si eu lapte mai mult.

Miha,din lista ta nu gasesc nimic aici,in afara de ceai de chimen si fenchel pe care l-am baut,dar degeaba.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

35+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Carmen.Ma bucur ca te simti bine si ti-ai refacut fortele printr-un somn bun. Chiar daca nu trage de prima data pune-l pe Patrick la san cat mai des ca se se obisnuiasca cu senzatia si sa stimulezi si lapticul.

Eco de sold sunt normale la bebei si e bine sa le faca in primele zile pt. a nu avea surprize ulterior.
Te asteptam cu vesti cand mai poti si cu primele poze ale micutului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna fetelor ,

Felicitari noilor mamici si bun venit puilor

Eu nu am avut o zi prea buna , nu am chef de nimic ... am terminat si eu de calcat , aranjat , impachetat hainutele ... mi-am facut si bagajul , mai am de adaugat cateva nimicuri personale
Astept si eu vremea aceea ploioasa , a venit si rezultatul la analize ... o usoara anemie , era de asteptat pt ca nu mi-am mai luat vitaminele , luni merg si la control poate aflu ceva mai concret , ma intorc si eu cu o surpriza ca Ali

36+ Andrei

AMR 2 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Galactogilul e fff bun, luat imediat dupa nastere, mai ales la ceza.Apoi sanii trebuie masati de la radacina spre mamelon inainte de alaptat, pus comprese cu apa calda c
a sa desfundati canalele.
Apoi ceaiul de lactatie de la hipp, dar e plin de chimicale
Feniculul nu il suport.
Schinduful este f bun.
Ecoli e periculos pt ca poate rupe membranele iar cel mai eficient este cel intravenos daca ai posibilitatea.

Sunt filmulete pe youtube ca sa vedeti exact cum se tine bb, cum ii bagi mamelonul in gura.

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Am uitat : trebuie sa beti apa si inainte si in timpul alaptarii.
Si dupa ce termina de supt stoarceti cateva pic. De lapte ca sa eliminati laptele de pe canal sa nu se infunde.

Acordati-va cel putin 2 zile ca sa va imprieteniti unul cu altul...
VALY ce ai facut?

Noi azi 36 sapt fix.Inca o sapt si am ajuns la termen

Pup u all!

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Roxy am luat leg cu dr imediat ce am aflat si mi-a dat tratament. Insa am uitat sa intreb daca se ia la bb.

34+ AMR 5+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

carmen ma bucur ca sunteti bine.

roxypuy daca vii sa imi aduci si 2 chiftelutze(nu vreau mai mult ca nu vreau sa il fac pe bobo-apropo care nici acum nu stiu cum il cheama, de 5kg)

ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali24
nu vreau mai mult ca nu vreau sa il fac pe bobo-apropo care nici acum nu stiu cum il cheama, de 5kg)

nici tu? nici eu

numele nostru de familie (un escu clasic) incepe cu D

oscilez intre

Alex Antonio D
Alex Stefan D

sau in loc de Alex sa fie Marc/Eric/Sebastian

ca la sfinti am ramas intre sf Antonie si Sf Stefan

voua cum va suna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrrreea spune:

Felicitari proaspetelor mamici, sa aveti piersicute sanatoase si cuminti!
Eu sunt bine, consemnata la domiciliu, ma topesc. Dr zice ca intram in 9 luni sigur. Doamne ajuta!
pt toata lumea

34+ Rares / Darius Andrei

Mergi la inceput