Hai Rocsy! Bravo mamici! Iul-aug 2012 (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura32

In capitolul asta scoatem motatele pentru Ali si Carmina !!!! (prevestesc eu )

36+ Andrei

AMR 2 Weeks !

Eu i-am dat pronostic Carminei pana duminica

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

maria da a ramas ceza ptr joi daca nu vrea bebe sa iasa cumva intre timp

dana

la mine picura.mai e inca inabuseala dar totusi e mai bine ca zilele trecute

ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

Mamicile de bb2,care ati folosit Galagtogil,imi spuneti si mie daca s-au vazut imbunatatiri de la el?S-a marit cantitatea de lapte?

Eu am avut probleme la primul copil dar in afara de ceaiuri nu am gasit nimic pe aici sa iau.Acum am descoperit la o farmacie din Belgia Galagtogil si as vea sa comand.
Apoi ceva globuli homeopatici am citit ca se gasesc in Elvetia si Austria,Similasan se cheama.Ma gandesc sa fac provizii sa nu mai cedez asa usor.
Astept sfaturi pentru alaptat!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

35+ sapt

eu in prima luna beam cam 2 l de ceai pe zi (amestec de la plafar chimen cu fenicul si cu anason - stiu ca sunt si ceairile gata facute de la fares + o firma mai de renume insa pt mine au fost apa de ploaie

eu am baut asa mult si pt a venit f greu laptele dar si pt ca bagam pompa grupa mare sa fac rezerve substantiale

dc nu bagi si pomapa sau nu ai gemeni e mult; merge si cu 1-4 cani pe zi

Galactogilul la mine a facut minuni; la inceput am baut de 3 ori pe zi, apoi doar de 2 ori si am scazut la o data (productia de dupa amiaza seara trebuia mereu stimulata pt ca scade datorita stresului si alegaturii de peste zi, mai ales cand nu dormi in timpul zilei cum era cazul meu)

dupa primele 2 luni am mai baut doar ocazional, in timpul puseelor lui de crestere sau cand eram prea obosita/stresata si stiam ca o sa scada cantitatea

am incercat si pastile de galactofor insa la fel, la mine efectual a fost zero

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ref la cremele de sani;

eu stiu ca nu se folosesc dinainte;

ragadele alea nesuferita se formeaza de la pozitia defectuasa a punerii bbului la san si pt ca uneori din cauza durerii tinzi sa il tragi (sau sa tragi sanul) si atunci se face si iritatia/crapatura/rana etc

e o tehnica sa desprinzi bbul mic de la sfarc (ii pui degetul la coltul gurii ca sa nu mai fie priza asa puternica)

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Maria: buna treaba cu sterilizatorul portabil de suzeta, l-as face cadou tuturor mamelor care "sterilizeaza" suzetele copiilor in gura proprie.

Gabriela: multumim de linkuri

Michelle: nu-mi dau seama cum se foloseste dispozitivul ala de la PrimiiPasi, lumineaza-ma si pe mine pls

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Naturiste de stimulare a lactatiei - galafor, nutrinatal, galactogil, ceai de lactatie (chimen, fenicul, anason), more milk plus, spirulina
URTICA URENS CH 5, 4-5 granule sublingual de 2-3 ori pe zi, efectele se vad in 2-3 zile, PULSATILLA CH 7 sau CH 9, tot asa, 4-5 granule sublingual de 2-3 ori pe zi.
Mai sunt ceaiuri de la Fares, Hipp, Humana etc
Eu am folosit chimen, fenicul, anason, apoi cand nu si-au mai facut efectul am luat Urtica Urens CH5 si ceai de la Fares si Humana. Asa am alaptat cam 11 luni.

Pt ragade - tinctura de galbenele de la Plantextrakt

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">33+ cu
AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ARUBA

Maria: buna treaba cu sterilizatorul portabil de suzeta, l-as face cadou tuturor mamelor care "sterilizeaza" suzetele copiilor in gura proprie.

Gabriela: multumim de linkuri

Michelle: nu-mi dau seama cum se foloseste dispozitivul ala de la PrimiiPasi, lumineaza-ma si pe mine pls

34+
Da, nici eu nu sunt de acord cu bagatul suzetei in gura parintilor. Noi ii clatim cu apa pur si simplu de pe la 6 luni.
Inca nu am scapat de suzeta, nu stiu cum vom face cand va veni bb

Dispozitivul de hranire arata ca o suzeta mai mare, in capat e un www.bebermd.ro/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/d/i/dispozitiv-de-hranire-sigur_l_840040.jpg" target="_blank">saculet in care se pun bucatele de fructe/ legume si bebe suge din el doar zeama pt a se obisnui cu gusturile noi. Asa nu e pericol sa se inece.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">33+ cu
AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Michelle spre rusinea mea nu am stiut de existenta lor la Ana. Cel de la Nuvita spune ca lasa sa treaca bucatele fff mic si asa se obisnuieste cu mestecatul bebelusul. Si cu ce stres am stat eu la Ana pana a invatat sa mestece, de frica sa nu se inece.

Dana eu l-am folosit cu succes. Singurul inconvenient cel putin la mine era ca in perioada in care il foloseam crestea si apetitul si implicit kg. Am gasit studiul ac. poate te lamureste mai bine[http://www.youtube.com/watch?v=5utMdZspLu8url][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor
e vremea de concediu, de mers la piscina, la mare......
cum distram si bebelusii in apa???? simplu, folosind colaceii de inot special creati pt ei
pt a i vedea si comanda accesati pagina de net colacei bebe
nu veti regreta si bebe va fi super fericit
o zi buna fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

gabi - e simpla reteta de chiftelutze pt un castron de produs finit iti trebuie cam asa - 3 dovlecei medii, 3 oua, vreo 2-300 g branza (eu am fol telemea de vaca maturata k sa fie mai usor de zdrobit), marar, 3-4 linguri de faina (te mai orientezi pe parcurs in fct de cat inghite). dupa ce cureti dovleceii (si de seminte dk sunt mai batranei ) ii dai prin razatoarea mare, ii presari cu sare si ii lasi intr-o sita la scurs vreo ora asa. inainte de a-i amesteca cu restul de ingrediente poti sa-i mai storci intre palme k sa iasa toata apa din ei pt k altfel nu se leaga compozitia. adaugi branza rasa (sau zdrobita cu furculitza), ouale, faina, mararul si poti sa arunci si 1-2 catei de usturoi. amesteci totul pana se leaga (mai pui faina dk e necesar, numai vezi sa nu iasa f tare). apoi iei din compozitie cu o lingura (sau le formezi cu mana) si le prajesti in ulei f bine incins. mie imi place sa le servesc cu mujdei
aruba - yach! mai exista parinti care fac asa ceva? mi se pare scarbos si nicidecum sterilizant!
ned - ia legatura cu dr imediat! trebuie sa-ti dea tratam pt k din cate stiu nu e ok e coli pt BB
ali - vin si io la tine dk ploua

sooo, fetelor, pt cine scoatem motzatele next? carmina, ali...

Roxy
34+ AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput