Fibrom uterin (30)
Raspunsuri - Pagina 9
olimp spune:
am sa ma apuc si eu sa beau ceai de zmeur...
apropo mi-am facut test de sarcina e negativ , oricum nu aveam mari sperante , ma doare burta cred ca-mi vine ciclul si iar cu o saptamana mai repede....OFFFFF , ce ciuda mi-e.
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
prettysunshine spune:
Fetele,multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine!
Olimp, pai nu e prea devreme pt testul de sarcina,daca mai e o saptamana pana la menstruatie?Eu nici nu m-am gandit sa fac test inainte de a intarzia menstruatia,pentru ca stiu ca poate iesi negativ daca nivelul de HCG nu e destul de mare.
olimp spune:
pretty inteleg ce spui , dar luna trecuta mi-a venit ciclul la 21 de zile , azi e ziua 22 si ma doare burta , nu cred ca mai este mult si apare si "zana"
nu disper daca e sa fie ...e daca nu am altceva de ales ?
, intradevar mi-ar place sa fie asa cum spui tu dar trebuie sa fiu si realista , nu am mai vazut un test pozitiv din 2009 de craciun...deci...
tu cum mai esti ? te simti bine , psihic ma refer caci fizicul se recupereaza cel mai repede...
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
prettysunshine spune:
Olimp,eu tin pumnii sa fie bebe.Si oricum nu e ok menstruatie la 22 de zile.Eu aveam la 25 inainte de sarcina de acum doi ani,uneori ma trezeam chiar cu menstruatie dupa 12 zile,dar stiu ca nu era in regula,era din cauza fibroamelor.
Din punct de vedere fizic sunt ok,cu alte doua kg in plus,nu stiu unde voi ajunge in ritmul asta.Din punct de vedere psihic nu e bine deloc,am zile cand vreau sa dispar pur simplu.Azi a fost una din ele.
olimp spune:
buna dimineata !
pretty multumesc de sustinere dar nu imi fac mari sperante , inca nu a venit e ziua 24 , macar am scapat de fatidicul 21-zile , burta ma doare incontinuare , o durere surda dar existenta , o am de obicei ininte de a veni menstruatia , au inceput sa ma doara si sanii dar irelevant - daca stau sa ma gandesc ca iau tratament pentru prolactina usor ridicata deci ...sanse mai mici, cam atat cu mine.
si eu ma lupt cu KG , nu stiu de parca ce trece timpul tot mai usor acumulez si mai greu dau jos....
stiu cum te simti , de multe ori cuvintele sunt de prisos
prettysunshine spune:
Multumesc pentru sustinere,Olimp,mi-e tare greu acum si ma simt tare singura.
Eu sunt intr-o stare atat de nasoala ca abia azi am vazut cat de coerent a fost raspunsul meu de ieri,l-am corectat azi.
Eu tin pumnii,Olimp,e semn bun ca n-a venit menstruatia si durerile de menstruatie sunttot semn bun,eu de obicei n-am dureri puternice,dar daca sunt insarcinata in prima luna cand trebuie sa vina menstruatia am dureri foarte mari.
olimp spune:
pretty hai incearca sa te aduni , stiu ca e greu , de cele mai multe ori si eu ma simt neinteleasa chear si de catre familie aici incluzand si sotul ...sti am impresia ca nu isi dau seama cat de tare ma doare sufletul in urma esecului....imi vine si mie sa urluu cat ma tin plamanii caci asa imi plange sufletul. Din pacate sau din fericire am gasit locul unde ma pot manifesta fara ca nimeni sa ma repeada sau sa fiu luata in genul " lasa ca trece....".
eu acum sunt bine , nu mai am dureri de nici un fel , doar sanii usor iritati dar sunt ca si de obicei inainte de a venii menstra. nu vreau sa imi fac prea multe sperante , incerc sa ma automenajez de si stiu ca voi pica din nou cand vine ...ciclul .
am citit ca semnele de durere surda de burta sunt semne de sarcina , mai ales ca eu nu am dureri de nicic un fel in mod normal , dar mai pot da vina si pe faptul ca si tatal meu si sotul si eu am mancat ceva salata cu oua si lor le-a mers burta de numai , eu intredevar am mancat mai putin , posibil durerile sa fi fost de fapt crampe...
Violeta_ND spune:
Buna fetelor
Am fost foarte ocupata ieri am umblat toata ziua prin Bucuresti cu treaba. Imi venea sa mai fac o ecografie, daca tot eram acolo, dar e prea devreme.
Eu ma simt bine, in afara de oboseala. Azi am fost la inot, dupa cateva luni de pauza. Ma dor toti muschii. De slabit nu stiu daca am slabit, nu am mai reusit sa tin regim. Am amanat si plecatul la mare.
Olimp, ce mai faci? mai bei ceai de napraznic?
Pretty nu esti singura, decat daca vrei. Incearca sa-ti ocupi mintea cu altceva.
Ninia, ce cuminte esti! Ce mai faci?
Dana, cum iti merge?
Reptila, cum esti dupa embolizare? care sunt rezultatele?
olimp spune:
buna violeta
napraznicul e tot una cu zmeurul ? , nu mi-am facut pentru ca scrie pe indicatii ca da constipare , iar eu cum sunt o constipata nu vreau sa imi pun capac . acum parca sunt mai constipata ca niciodata , o data la saptamana...si am mancat ce au mancat toti.....plus remedii de fluidizare si inca nimic .
dupa ce scap de starea existenta am sa beau.
succes la , miscare e super !
Violeta_ND spune:
Olimpai cam multe probleme.
Stiu ca unii hormoni determina constipare, mai ales la gravide.
Posibil sa fie si de la vreme. Poate trebuie sa mananci mai multe fibre si sa bei mai multa apa. Incearca supozitoare cu glicerina. Nu au nici un efect advers.