Fibrom uterin (30)
<<<Topic precedent
violeta succes la votare , e obositor , stiu caci si o colega de-a mea presta pe la alegeri , dar macar te mai ajuta sa uiti prin ce ai trecut.
multa sanatate , sangerarea dureaza cam o saptamana , apoi trece.
Raspunsuri
Ninia81 spune:
Neata!
Violeta,Doamne ajuta sa iti gasesti un serviciu relaxant!
Olimp, tu ce mai faci? Cand iti vin rezultatele la analize?
Dana, si eu am un job care ma solicita mult, insa imi place mult ceea ce fac si asta ma mai ajuta sa suport si neplacerile.
Pretty, sa vii cu vesti bune de la medic!
va pup si va doresc wk-end minunat!
olimp spune:
neata fetelor !
ninia rezultatele la analize trebuie sa le primesc peste o saptamana , nu stiu daca va fi exact vineri ( caci vineri ar fi cele 2 saptamani de asteptare ) sau doar luni in 18 iunie , oricum va anunt , sunt tare curioasa ce "dracovenii " se agita prin genetica mea
altfel sunt bine , azi mi-a venit si ce-a de-a doua menstruatie de dupa operatie , totul este in grafic ...doar bebe nu vine , asa era si inainte , ciclu , ovulatie , totul ok ...bebe - nu.
sper sa se fi schimbat ceva acum.
weekend placut fetelor
arwen chear ne-ai uitat?
Violeta_ND spune:
Buna fetelor
Azi nu am mai sangerat. Am terminat si pastilele.M-am mai linistit.
Abia astept sa pot face mai multa miscare. Ma simt foarte grea. Imi simt picioarele grele. Nu am avut timp sa ma documentez pe internet despre trombofilie, dar ce am citit m-a descumpanit.
olimp, incearca cu MACA. Nu strica si e ieftin. Mergi la Sovata cateva zile.
Un weekend placut si vesti bune!
olimp spune:
violeta vad ca te recuperezi , ma bucur
am tot auzit de Sovata , de ce este bine sa mergi pe acolo ? e ceva special ? intreb caci nu stiu .
iar Maca pot sa o iau si daca nu mi-a recomandat-o medicul ?
prettysunshine spune:
Violeta,imi pare bine ca te recuperezi,incet,incet.
Eu am fost vineri la primul control,am vazut saculetul si embrionul,din pacate era prea devreme pentru a auzi bataile inimii,speram data viitoare,peste doua saptamani,cand imi vor face si analizele de sange.
Mi-a dat voie sa vin in Romania pe 1 iulie si sa stau 2 luni,dar trebuie sa fac in Romania dublul test.Sotul meu s-a speriat cand a vazut ce risc mare de sindrom Down este la varsta mea si cum noi teste genetice nu mai facem,ramane doar dublul test.
Cam asta despre mine,de azi vad ca au inceput si greturile,ca tot mi-era teama ca ma simt prea bine si probabil ceva e in neregula
Va pup pe toate si va rog sa ramaneti optimiste!
Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)
6+
olimp spune:
pretty ma bucur sa aud ca esti bine si ca totul decurge cum trebuie ! inca o saptamana si auzi si bataile inimioarei ! super tare as vrea sa ma molipsesc de la tine !
a ....greturile , indica ca totul e ok
eu am emotii acum ca se apropie termnul de a avea libertatea de a incerca ....
Violeta_ND spune:
prettyFelicitari! Sarcina usoara!
Cati ani ai?
Olimp maca este pe baza de plante. medicul nu stie nimic de plante. Eu am luat in luna martie, cand am ramas insarcinata. daca ti-e frica , sa-l ia numai sotul.
Sovata e renumita pentru tratamentul problemelor ginecologice, refacerea dupa operatii. Se foloseste namolul de la lac. Se pun tampoane interne, se fac impachetari etc pe vremuri era foarte cautata de cuplurile care nu puteau face copii.
Eu eram rupta de oboseala dupa alegeri. Am avut si cateva incidente. Noaptea am stat la o coada infernala, in care ne-am inghesuit ca tampitii aiurea. organizarea a fost de rahat. Mai ramanea sa ne luam la bataie si in rest le-am facut pe toate. Legislatia e vraiste.
olimp spune:
violeta am vazut pe la televizor ce organizare proasta a fost , eu fiind din Cluj imi dau seama ca este vraiste cu legislatia si cu controlul fraudelor mai ales ca la noi s-a votata masiv anti Boc si a iesit tot el , ce sa faci masinariile fraudei functioneaza foarte bine la noi ...din pacate.
scuze ca nu am priceput , cum adica tampoane interne cu namol ? sau nu pricep eu ?
prettysunshine spune:
Fetele,multumesc pentru felicitari!
Violeta,am 37 de ani.
Olimp,stiu ce vrei sa zici cu libertatea de a incerca,si mie mi-a fost frica de momentul ala si apoi de dezamagirea de fiecare luna care a urmat.Dar ai sa vezi ca va fi bine,daca amers la mine,cu problemele mele plus varsta inaintata,cred ca o sa mearga si la tine si mult mai repede
Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)
6+
olimp spune:
pretty sper sa ai dreptate , imi este sincer teama si mai ales de esec , asa cum ai pomenit si tu sperantele din ficare luna si apoi ...resemnarea ...sper sa nu mai astept mult.
acum trebuie sa primesc si rezultatele de la tombofilie , vom vedea cum stau si cu ele si mai am de efectuat analizele de rubeola, CMV si toxoplasmoza.
sanatate multa !