Fibrom uterin (29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Violeta, imi pare rau pentru sufletelul care n-a mai venit pe lume. Din pacate te inteleg.Multa putere, draga mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

oh violeta nu am cuvinte .... , este un sentiment de furie cu ciuda si parere de rau , conpatimire ....toate la nu loc.

Imi pare nespus de rau , nici nu stiu ce cuvinte sa folosesc ca sa nu para cliseu , tineam si credeam ca vei fi bine , ca DD e sus ....doar el stie cel mai bine. si te imbratisez.

Ma vad pe mine in situatia ta si stiu exact cum te simti....

Eu am dat embrionul la analize si mi-au spus ca nu era nimic suspect.Asta a fost atunci. Avand in vedere ca joi am fost la recoltare de analize pentru trombo si controlul cu povestea preliminara am adus in discutie si acest subiect, si mi-a spus ca la o sarcina asa de mica nu prea se vad problemele de trombofilie daca exista.
Doctorita mi-a spus ca problema de coagulare determina ca mucoasa sa fie insuficient de irigata si sa determine o insuficienta endometrica nu permitand alimentarea corespunzatoare al embrionului. E o problema de vascularizare.

La sarcinile mai evoluate se poate vedea efectul coagularii la nivelul cordonului si la placenta.

In legatura cu mutatiile acestea doctorita mi-a spus ca ele se agraveaza ca metabolizare o data cu inantarea in varsta a mamei, daca ne gandim ca majoritatea memelor noastre ne aveaul la 20 + ani , noi suntem la 30 + ani , este o diferenta.

Eu spun sa faci si tu analizele acum cat este "fierul cald" , macar sti ca poti elimina o eventuala problema.

Iar despre locul de munca , intredevar banii conteaza , dar sanatatea , fizica si mentala conteza si mai mult. Eu iti doresc numai bine si sa scapi de sefa aia ata intepata si iritanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_ND spune:

Multumesc tuturor pentru suport.
Sunt intr-o stare de amorteala. Doar familia stie ca am pierdut sarcina. Mi-e greu sa vorbesc despre asta.
Nu sunt furioasa.Am o stare de neputinta. La prima pierdere eram furioasa... de ce mi se intampla mie? Altele nu se ingrijesc deloc, fumeaza, beau in sarcina , nu-si doresc copilul etc si totusi...
Mi-ar fi mai usor sa dau vina pe cineva. Poate dau vina pe mine, inconstient.
Sigur am sa fac analizele. Sper sa fie relevante.
Sora mea spune sa ma casatoresc cu prietenul meu.Si nu e singura.
In mod sigur o sa-mi caut alt loc de munca. E otravitor cel de acum. Mai ales ca nici nu sunt platita uneori.
Imi pare rau ca nu v-am dat vesti bune. De incercat, mai incerc. dar dupa ce imi aranjez viata.

Mergi la inceput

violeta ma bucur ca esti mai bine , incet incet ai sa vezi ca viata merge inainte , capul sus , sunt convinsa ca intr-o buna zi va veni si soarele pe strada noastra .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana1122 spune:

Violeta - Da, chiar daca e criza si e riscant sa pleci acum de la jobul actual, cred ca devine imperios necesar. Si eu am un job exact ca al tau ca nivel de incarcatura negativa, tb sa suport in fiecare zi oameni aiurea, nesimtiri, zeci de probleme, urgente, stress, sa-mi ascund nemultumirile, sa vin inapoi acasa cu mancarea pusa la pachet, pt ca n-am avut timp sa mananc, samd. Si toate astea se vad, in multe feluri: o eczema pe corp, care stiu ca-mi apare doar in perioade de suparare, fiind pe sistem nervos, parul care pica in nestire, refularile pe care le am seara acasa, cu cei care n-au nicio vina. Conteaza enorm atmosfera si cum te simti la locul de munca, pentru ca acolo stai o gramada de ore, care-si pun amprenta, chiar daca nu constientizam imediat.
Iti inteleg mult si starile acelea de la prima sarcina, cand comparai cu alte femei care fumeaza, mananca nesanatos si care primesc atat de usor ceva ce nici nu apreciaza poate la adevarata valoare. Poate ca fiecaruia ne este dat sa ducem o cruce, fiecare pe un plan anume si la o varsta anume. Nu-s de genul meu vreo optimista, dar totusi cred ca daca un om persevereaza, cu rabdare, vine si rezolvarea.
Intre timp, o sa astept vesti de la tine, legate de rezultatele analizelor. Pup.

Mergi la inceput

dana ma regasesc in totalitatea in povestea ta , serviciu , stres , fi amabila chear daca iti vine sa urlii de suparare si furie , acasa refulezi asupra familiei , stres , psihic afectat , sleita de puteri etc.

Joburile acestea ne seaca de energie si de tot ce este mai bun in noi. Stiu ca nu e o perioada minunata in ceea ce priveste "o demisie " dar eu am facut-o ....si acum sunt din ce in ce mai bine. Ma refac . psihic si fizic , sti este o vorba , banii asa cum vin se si duc , dar sanatatea...

violeta , dana va doresc multa putere si sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_ND spune:

Buna fetelor
Eu sunt binisor. Am uneori dureri de burtica, mai curge sange din cand in cand. M-am obisnuit cu situatia. Pot sa spun ca nu mai am serviciu. Imi caut altul. Sunt presedinta la alegeri, o sa fiu ocupata zilele acestea. Fac si eu un ban, cinstit.
Pretty maine mergi la ecograf. Sa ne spui cum a fost.Tinem pumnii. Sa ai noroc de un doctor bun.

>>>Continuare

Mergi la inceput