Bv Alma,stefulici,aever,CRYSSAaa, addya!(60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

buna seara

va scriu din vs, nu am mai reusit sa mai citesc din urma, vreo 2 capitole in minus

am inteles ca aproape s-a terminat cu nasterile

ma bucur pentru proaspetele mamici

va pup

Mirela, MTHFR C677T homozigot. A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
--------------------------------------------------------------------------------------------
tratament pregatire: femibion I 1tb/zi, cetebe 2tb/zi, coenzima q10 1tb/zi, vita e 1tb/zi, magne b6 1tb/zi, acid folic 1tb/zi, aspenter 1tb la 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

Mirina5 mie mi-au zis sa i dau cu ulei de bebelusi sa se inmoaie cojile si apoi cu pieptenele usor.Iar de regim cind alaptezi.... fara regim.
addya ..eu zic sa schimbi doctorul daca s-a razgindit de atitea ori in privinta sexului lui bb
aever,la fel am patit si eu,i am mai dat si lp ca mi se parea ca nu se satura. Intr-adevar,suge mai repede din biberon si regurgiteaza mai mult din cauza asta,inghite si aer mai mult.
mirela,te asteptam si pe tine cu vesti bune in curind.Mult succes!
Ce parere aveti voi de introducerea suzetei?
Acum vreo 2 zile intrebam ce se mai poate face cind mameloanele sint iritate si dureroase.Nu are nimeni vreo solutie care sa functioneze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

ce sa mai schimb acum...si oricum nu au fost toate parerile lui

andreea 40+ KARINNA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Astazi mi-a trecut migrena asa ca va servesc cu un ceai bun bun!
Gyan eu am avut un sfarc cu o ragada imensa si l-am dat cu un spray nemtesc Octenisept si cu Garmastan, l-am pus pe bb la san desi ma durea de imi venea sa ma urc pe pereti... intr-o saptamana s-a vindecat. Mai poti incerca si glicerina boraxata. Cu glicemia cum stai? Mai tii regim ceva?
Addya scumpa... stii vb rabdare si tutun, ultima nu ai voie asa ca rabdare si rabdare ca ii e bine puiului la burtica. Profita si dormi daca poti si non-stop ca somnul de 2-3 ore o sa fie un vis dupa nastere.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

neata si-o cafea!

Andreiutule (aever) ce faci bre?
Fetelor, v-o parasc, ieri nu-i mergea netul si m-a sunat gatuita ca ea nu stie ce si cum sa faca cu bebe. A plans cu lacrimi de crocobaur si de parca ma vedeam pe mine in primele zile cand imi era frica sa nu stric copilul Dupa 20 de minute de vorbit una peste alta s-au trezit picii cam in acelasi timp si au inceput sa urle de foame. Sincronizare perfecta

Elena nu a trecut , sper sa treca curand sa scap de stresul asta. Din pacate nu am mai ajuns sa-mi fac analiza la lapte.

I-ai iesit analizele la exudatul nazal curate, nu are nici o infectie, este el mai mucios

Este nunta a matusii mele sambata si tre sa cumpar ptr pici ceva frumos de imbracat, ptr sot 2 camasi, ptr mine programare la epilat, coafat/machiat, maini/pedi...si mai am si bunicii de la tara pe la mine si tre sa stau cu ochii pe ei a pe o bomba cu ceas. Cum nu sunt atenta, cum pupa copilul pe fata, manute... cu muuuulta saliva, de, ca la tara Degeaba le spun sa nu faca asa, ca cica le e drag ca e primul stranepot baiat
Nu stiu nici cum o sa fac cu mersul la nunta, cu muzica tare si fum de tigara... pe bebe nu am cu cine sa-l las, defapt am, cu soacra, dar nu vreau eu...

Mai vroiam sa scriu, dar am uitat revin!

Deea, mami si plina de iubire pentru Octavian Andrei (30.05.2012!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Mi-am amintit

Hai Addya!

Deea, mami si plina de iubire pentru Octavian Andrei (30.05.2012!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Virgi am vazut comentariile pe picasaa multam frumos!!! si am pus si o poza cu sotul sa vezi ca e bucatica rupta din el:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna dimineata mamici, doriti cafea serviti de aici cata vreti

Cryssa te rog sa ma scuzi, am incurcat numele tau, ce mi-am adus aminte si eu carmen80 desi ea este la odiseea de iulie august
Tu ai exemplificat foarte bine ce se face in cazul sanilor tensionati.

Eu nu ma mulg deloc, nu m-am muls de la bun inceput, daca se intampla sa suga numai dintr-un san, nu sta foarte mult timp, adica maxim 2 ore si ii e foame iar asa ca il dau pe celalalt.

Onutza ai baiat mare acum, cum mai stati cu colicile?

Deea voi cum mai sunteti?

Da oare Diana ce o face cu Mirciulica? cred ca sunt in Romania acum, inca se acomodeaza..

Miha ce faci, esti la mare sau cand spuneai ca mergi? bafta multa fetei, cum te descurci cu amandoi singura?

Gyan intrebai de suzeta, eu nu i-am dat pana la o luna, de data asta nici nu intentionam dar sa stii ca pana la urma am scos-o pt ca in unele situatii te salveaza si il linisteste..spre exemplu acum e tare agitatisi baga pumnii in gura si la san plange, in brate se agita, l-a,m pus in sanie si i-am dat suzeta, mai adoarme putin iar se trezeste ca o mai scapa.
Cel putin la Luca, ca am facut ceva drumuri lungi, ne-a ajutat suzeta foarte mult, cel putin anul trecut pana in italia, noroc de suzeta..

Noi o sa ramanem singurei cel putin o saptamana, tati pleaca la mare,duce cativa copii care fac dansuri populare, au spectacole pe litoral..am asa o dispozitie proasta din cauza asta..initial se gandea sa mergem cu totii dar e mai complicat cu 2 copii mici, el trebuie sa fie la dispozitia copiilor, astia mici trebuie sa doarma au programul lor, chiar daca as ramane eu cu ei si tati trebuie sa mearga in alta statiune eu ce fac singura cu ei, stau in hotel??

Eu n-am mai slabit deloc, nici nu suport sa ma vad in oglinda, sunt cat casa imediat e botezul si parca vad ca nimic nu o sa se aseze cum trebuie pe mine..
Vreau sa fac cateva invitatii si marturii handmade sa vedem ce imi iese, ceva idei?

ADdya vad ca tu ai batut recordul, m-ai intecut si pe mine si pe titi si Andreea..hai bebe fetitza sau baiat

Se vede ca jobul asta de mamica ne solicita la greu, nu mai avem asa mult timp de forum..restul care nu ati mai intrat cum mai sunteti, ce fac bebeii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Gyan, mie mi-a trecut cu Bioclin comprese de la Multi Mum.

mami implinita de Rares-Iustin

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Tigruta joi plecam la mare pe 28 si ne intoarcem pe 9 iulie. Trebuie deja sa incep bagajele. Cat despre slabit nici eu nu am reusit, dieta Andrei mi se pare criminala dupa 2 zile fara fructe...nu am rezistat. Am zis ca dupa ce vin de la mare ma apuc si sper pana la botez (pe 24 august) sa mai dau cateva kilograme jos. Cam nasol fara tati acasa Tigruta dar o saptamana trece repede...
Mirelusa plimbareata dar voi cat mai rezistati cu toate drumurile astea? Multumesc pentru tot (stii tu pentru ce!!!)
Hai Addya!!!!!Sper ca nu ati decorat camra lui bebe in roz ca nu se stie....
Mai fetelor dar cu Virgi ce o fi? Stie cineva ceva?
Aeverstai linistita ca totul o sa fie bine!!! Mama ta nu poate veni la tine macar o perioada?

Mergi la inceput