Bv Alma,stefulici,aever,CRYSSAaa, addya!(60)
Raspunsuri - Pagina 10
tigruta spune:
Miha sotul pleaca de pe 2 pe 9 iulie.presupun ca voi mergeti la mamaia nu?
Mirela ce draguta esti tu ca ne vizitezi mereu.
Addya eu zic cxa sigur e baiat, ei sunt mai puturosi
aever spune:
Fetelor, nu ma intelegeti gresit. Dupa ce a venit laptele i-am mai dat doar o singura data lp, mai mult ca test asa. Si m-am lamurit. Se pare ca am lapte sa-i ajunga, deci adio lp. Acum problema e ca nu reusesc mereu sa-i tin programul de alaptat. Eu stiu ca cel mai bine e sa treaca macar o ora jumate intre mese, ca sa se digere laptele si el uneori cere la o ora sau mai repede. Cand e foarte infometat ii dau si asa daca nu pot sa-l aman.Dar nu stiu cum sa procedez mai bine. Adoarme la san si nu pot nicicum sa-l trezesc apoi dupa jumate de ora e disperat de foame. Asta nu e mereu, azi vad ca face asa. Azi noapte a dormit bine, a avut doar 3 treziri pt papa(cu tot cu trezirea de dimineata), intre care a dormit cam 3 ore. Deci am avut o noapte buna. Poate da Domnu si ne facem si noi un program. A, am uitat sa spun ca a dormit la el in patut, in camera lui. Din cand in cand ne duceam sa-l verificam ca ni se parea suspect de liniste. Dar tot am dormit super. Sta si treaz si se joaca cu manuntele, totusi e un copil cuminte. Doar prima zi de acomodare a fost grea. Invatam si noi de la el ce nevoi are si cum sa i le satisfacem.
Nu va ingrijorati, o sa fim bine. Am si eu zile proaste, doar stiti cum e cu hormonii si acomodarea si refacerea dupa cezariana. Dar nu ma las.
Andreea, proaspata mamica de Mihai mic
Ellyshor spune:
Holla!
Mai aparem si noi in peisaj!
Am fost ieri si am facut vaccinul de 2 luni. A plans un pic puiutul, dar si-a revenit repede. I-am pus preventiv un supozitor cu paracetamol si nu mi-a facut febra sau alte reactii.
Si i-am pus toata noaptea comprese reci pe locul vaccinului.
Andreea...nu-i bai, o sa te obisnuiesti incet cu piticul.
Eu tin minte ca, anul asta, am avut parte de prima aniversare pe care am petrecut-o ...plangand
Pe 9 mai, Boom avea cam 2 sapt si doar ce venisem acasa de o sapt asa si plangeaaaa....plangeaaaa. Si eu cu el!
Nu mai stiam ce sa-i fac, asa ca mergeam cu el prin casa si plangeam amandoi.
L-am sunat si pe sot, i-am zis ca eu cred ca-i bolnav, sa mergem cu el la dr ca nu stiu ce sa-i mai fac.
Pana la urma s-a mai linistit si el, m-am mai linistit si eu si...am mers mai departe.
Deci, ai rabdare, cu tine in primul rand.
Addyaaaaaaaaa.....haaaaai! Dc ai pierdut dopul, sigur mai e un pic. Nastere usoara, Doamne ajuta!
Poooooooooooooooooooooop! Fug la Boom!
addya_21 spune:
fetelor,multumesc mult pentru incurajari,dar bebe ori e fricos ori s-a onisnuit in burtica,si ii place mult acolo:P
tigruta,recordul il bat sigur,mai am 3 zile si ajung la 42 de saptamani.
elly,am pierdut dopul,dar de atunci,nu s-a mai intamplat nimic.nu stiu ce sa mai zic....
andreea 41+ KARINNA-MARIA
elena_gd spune:
Elly eu sunt la fel... Plang cu el cand se strange de burtica si el se agita si mai tare, probabil ca ma simte nervoasa.
Pupici la mamici de bebici si burticii Addya!
Anitta_O spune:
Fetelor, sa nu ma dati disparuta, suntem plecati de sambata si mai stam vreo saptamana. Netul merge ca acum o suta de ani, am scris si ieri vreo doua msg si nu am putut sa le postez. Aever, daca mai ai nevoie de un pic de Zen, pot s#259;-ti dau nr meu de tel sa mai vorbim. Poti pune puiul la san chiar si la 10 min de la ultimul alaptat. Succes, addya!
Anitta_O spune:
Crissa, f utile info.
Onuta, pup piticul cuminte, inca nu pot vedea pozele, ca citesc pe telefon si netul merge cam rau ca suntem într-o padure.
addya_21 spune:
FETELOR....AVETI NISTE COPII SUPERBI!UNUL MAI FRUMOS,CA ALTUL,UNUL MAI DRAGALAS CA ALTUL.NICI NU STI PE CARE SA IL IEI PRIMUL IN BRATE,CU ,,,CARE SA TE JOCI PRIMA DATA....SUNT CU TOTII NISTE SCUMPI!!!!UITANDU-MA LA EI ,MA GANDEAM CAT DE REPEDE AU TRECUT ASTEA 9 LUNI,CAT DE REPEDE AUZIM PRIMUL SCANCET....DOAMNE CAT DE FRUMOS TREBUIE SA FIE SA ITI VEZI COPILUL PENTRU PRIMA DATA ,SA ITI IEI BEBELUSUL IN BRATE,SA II AUZI PLANSUL,IAR EL/EA SA STEA CUFUNDAT IN BRATELE TALE,CA SI CUM TU AI FI SI CERUL SI LUNA SI STELELE...
SA VA TRAIASCA,SA VA BUCURATI TOATA VIATA DE EI SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII SI IMPLINIRI!
andreea 41+ KARINNA-MARIA
BelissimaEva spune:
Helloww la toata lumea,
Mey Addya, sunt consternata de ceea ce zici tu acolo. Cum poate fi doctorul tau atit de nehotarat?? Da-o incolo de treaba ca doar nu-i femeie de servici sau tzatza Leana din colt !!
Oricum eu imi dau cu presupusul ca este o putzulica ca prea este "putulos" ..
Aever, Mihaita este mult prea mic sa aiba un program si nu este absolut nici un bai daca el cere tzitzi prea repede! Tine si tu cont ca este foarte cald , i se face si lui sete ..
Asta inseamna tzitzi la cerere, poate sa fie la 10 minute sau la 4 ore .
Ahh si asteptam poze cu Mihaita si pe Picasa , nu numai pe FB
In legatura cu plansetele, stresul si panica din primele zile acasa cu cel/cea mic , nu cred ca a fost vreo una dintre noi senina si relaxata! Eu una cel putin, am bocit de am rupt inca din maternitate, pentru ca mi se parea ca a trecut o vesnicie si mie inca nu imi venise laptele iar apoi pentru ca puiul dormea prea mult si era molesit din cauza icterului si nu il puteam trezi/convinge sa manance nicicum stiind ca hidratarea este cea mai importanta ( la maxim 3 ore ziua si 4 ore noaptea) ca icterul sa treaca repede!
Ellyshor dulce rau este Babyboom al tau .. deja incepe sa prinda forme ..la fel si Tudorica!
Mey fetelor , eu cand vad un puiut imi dau seama dintr-o privire cu cine seamana ,.. numai la al meu nu pot face asta, nush de ce
Va dati si voi cu presupusul oleaca ? Pana acum ni s-a spus ca ar semana cu al meu sot ceea ce ma incanta maxim
Miha, distractie maxima la mare! De abia te asteptam sa revii cu detalii ca poate ne luam si noi inima in dinti si facem un weekend prin august .. desi imi e o frica maxima
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei ~ 19.05.2012 ~