Bv Alma,stefulici,aever,CRYSSAaa, addya!(60)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Astazi este ziua lui Luca de Tigruta nu ??
La Multi Ani dragutul LUCA !
Sa cresti mare si frumos si sa iti bucuri parintii pana la adanci batraneti


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei ~ 19.05.2012 ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Saliu, doamnelor! Ce liniste pe la noi prin batatura! Eu nu prea am mai avut vreme de intrat pt ca am tot iesit dimineata si seara pe-afara, iar la pranz-somn, curat, haleala. Azi am avut si festivitatea de premiere a copiilor, la clasa intai s-au dat tuturor copiilor diplome. eu am fost mai emotionata decat M, mi-am adus aminte de premierele copilariei mele, cu coronite, carti si uniforma de pionier.
Addya, rezistenta, puiule, sa vina pe lume cand o fi cel mai bine pentru ea, sper ca anturajul nu te mai bate la cap cu nascutul.
Mmamitule, sanatate multa fetitei, sper sa nu dea raceala si surioarei. Pup bolfosica!
Nici eu n-am auzit de scutece pt baieti/fete. Recunosc ca nu prea imi plac cele de la Pampers. Primul bax a fost Happy, foarte buni, al doilea Pampers, foarte subtiri, prin care trecea kk (pe la elastic). Asa ca ne-am intors la happy.
La multi ani, Luca, sa ai o copilarie plina de soare!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

Intru si eu sa felicit ultimele mamici-Alma,Cryssa,Stefulici,aever!Sa va traiasca bb si sa fie sanatosi si ei si voi.
Ce a fost mult a trecut ... Hai addya!!
Elena,cum stai cu glicemia dupa nastere? Parca tu intrebai de secretie la ochi la bb,si al meu mai are,a fost mai rau.Mie dr mi a zis ca-i normal,sa-l masez zilnic la coltul ochiului,spre nas,cu o compresa inmuiata in apa calduta sa se desfunde canalele lacrimale.
Voi ce temperatura aveti in casa/camera copilului pe caldurile astea? Mie mi se pare ok in jur de 23-24 insa am primit reprosuri ca raceste copilul de la AC,ca e prea frig pt el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Gyan, ce fain ca ai asa temperatura in casa... Noi nu avem AC, iar in casa am atins deja 29,5 grade. E o caldura grozav de mare, Iulia sta numai in scutec, geamurile flutura, toate sunt deschise, noaptea dormim cu ele deschise si se mai racoreste putin. Pediatra mi-a spus ca ar fi de preferat sa avem in casa 21-22 de grade, iar la baie 24-25.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Gyan, si noi stam cat este ziua de mare cu AC pornit , dat pe very low, mentinand o temp de 25-26C pentru ca altfel ar fi criminal de cald .. am avut si 32C !
Si noua ni s-a spus ca nu ar fi foarte indicat AC pentru un bebe asa mic dar cu siguranta ar raci mult mai repede daca ar sta non stop transpirat!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei ~ 19.05.2012 ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzza spune:

buna fetelor...

Ne am intors si noi, dupa o pauza in care vad ca bebelusii au aparut mai avem de asteptat pe micuta Karina si gata odiseea e plina

Felicitari noilor mamici, sa va traiasca puii,sa creasca mari si frumosi!!!

Despre noi....greu,greu cu acomodarea mai ales ca eu m-am ales cu o minunata depresie din care am impresia parca nu o sa mai ies niciodata imi este foarte greu sa ma obisnuiesc cu noul program,stim cu toate ca nu e usor...poate si din cauza ca stam in casa toata ziua,e foarte cald si nu putem iesi decat seara dupa 8 dar atunci nu ff mult ca trebuie facuta baita si tot asa...eee sper sa mi revin ca tare urata e starea asta....

Multumesc fetelor de sfaturi in legatura cu tzitzi, mare lucru nu am reusit, tot la pompa dam,asta dupa ce sta piticul 5 min si se plictiseste,e bine si asa decat deloc...usor usor vad ca se instaleaza si la noi domnii colici...sper sa fie puternic si sa nu faca prea tare...

Am citit tot ce ati scris pana acum dar asta a fost ieri si am uitat tot, nu am mai apucat sa va scriu..va pup mai intru curand....

hai Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Gyan mi-am luat glicemia de cateva ori dupa nastere si a fost 90, ceea ce zic eu ca e ok. Acum IMi fac de cap, mananc dulciuri.
Eva multumim! Pup
Noi Avem in camera la bb 24-25 grade.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

la multi ani LUCA!!!sa cresti mare si sanatos!

in privinta caldurii,va invit pe toate la mine!!!!am 23 de grade in casa fara aer conditionat,e super bine!!!

andreea 40+ KARINNA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

salutareee!!!
ce mai faceti fetelor?
noi ne pregatim sa plecam la biserica...azi am implinit 40zile

YLAARI ca ma intrebai de Asteropi...nu,iubita,nu o mai duc la soacra-mea..pai in primul rand de asta am angajat femeie sa ma ajute,ca sa pot tine copilul acasa ca mi se rupea sufletul sa nu o am langa mine..plus ca incepuse sa inteleaga mititica si intr-o zi cand a adus-o la pranz barbati-miu acasa i-a zis in masina,in drum spre casa.."tati,nu mai vreau plimbare,vreau la mami acasa"...ea ,saracutza a crezut ca o duce iar la plimbare:(((...mi s-a rupt sufletul cand mi-a zis al meu:((...

iar in leg cu grasana mica...nici mie nu imi vine sa cred cat a putut lua in greutate:)))..dar mananca non-stop..o sa imi manance si urechile:)))...mai bine asa ,decat sclifosita ca sor-sa:))
multi pupici la frumosi

MIHA ..femeia,da sta la noi non-stop..e super de treaba..o cam omoram cu munca..de fapt nu neaparat cu munca, ca o ajut si eu..ba chiar de facut curat cateodata fac si eu,am si eu pasarelele mele cu baia,cu bucataria...sa fie curatate bine de mine..ea calca,mai sta si se joaca cu Asteropi pe veranda,o zi face ea de papa,2 zile eu..depinde si de comenzile lu' barbati-miu:))))..dar na,suntem non stop calare pe copii...asta ne manaca mult timp,ca in permanenta, da la una de papa, apoi la cealalta, baie, jucat,plimbat,etc..oricum e super bine in doi

pe asta mica o iau la plaja ,dar o tin in leaganul ei la umbra,asa ca nu e nevoie sa o dau cu crema..pe cea mare o dau ..
ca intrebai...lu asta mica ii dau san,dar o data sau de 2 ori pe zi ,cand vad ca inca cere si nu se satura de la mine ii dau si lp..i-am luat unul f misto,biologic,pro-digestiv,f light pt burtica,se numeste FREZY-LAC pro-digestiv..e super bun si il papa f bine pitica..

VIRGI..pupam si noi grasuni si slabanogi..mai,pe mine mai putin ma intereseaza cat de gras e un copil....important e sa fie sanatos,ca na,pitica mea mare,Asteropi..e slaba si cu toate astea i-a gasit colesterol 204...peste o luna ii repet analaizele..abia astept..sper sa fim ok acum ca am incetat sa ii dau prostii ca pufuleti,cartofi prajiti fura de la noi:)),etc

va pupik,it's time to gooo...

felicitari proaspetelor mamici,imi pare tare rau ca nu am avut timpul necesar sa pot intra pe dc sa pun macar cate o motata pt ele...mai ales pt DEEA si 2 LINIUTE care au fost asa dragute cand am nascut eu si au postat mesajele mele..felicitari fetelor si
BUN VENIT TUTUROR PITICILOR

ADDYA hai,mami, ca nu mai ai mult nici tu..asa ca iti las o motata


pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor.
Gyan un pupic ptr tine sa treaca depresia! Hai ca acum e mai greu 3-4 saptmani dupa aia ni se regleaza si noua hormonii si sa vezi fericire pe noi ca ii trec si lui bb colicii si o sa fie bine. Si eu am zile mai grele, mai ales sapt trecuta am avut vreo doua zile in care simteam ca imi vine sa plec de acs. Acum sunt bine, cu fiecare zi care trece parca. Mai rau e cu caldura. Daca nu ar fi asa ce bine ar fi, am sta si noi mai mult afara, mai ales ca acum e foarte bine si operatia, nu mai obosesc asa rau. Dar cu caldurile astea e groaznic.
Asteropipan ce bine ca nu mai duci fetita la soacra, bravo! Nici eu nu am fost de acord sa duc pe Eva la ai mei, oricum nici ea nu vrea. Am intrebat-o si a sis ca vrea sa mearga doar daca vin si eu :)))
Fetelor eu mi-am bagat picioarele in regimul ptr alaptat ca leshinam de foame. De vreo doua zile mananc cam de toate si mi-am revenit ca parca eram drogata din cauza foamei! Voi ce mancati, tineti regim? Vad ca bb e ok.
Ref la temp eu nici nu am termometru in casa! Daca mi se pare cald dau drumul la ac stam in sufragerie, ac e in dormitor deci nu vind aerul rece direct pe noi. La baie nivi atat nu imi fac pb sa fie o anumita temp pe caniculele astea ma multumesc cu temp camerei. Eu deabia de ieri am inceput sa ii fac si masaj. Folosesc ulei de masline fiert, pielicica arata super dar mai mult ma intereseaza sa il fac sa stea cu picioarele drepte ca sta tot cocarjat cu ele dedesubt din burtica cred, doar cand face kk le inyinde e mega haios.
Despre noi cam atat, nimic deosebit, asteptam vremuri ceva mai racoroase sa putem sa ne plimbam in voie!

Mergi la inceput