Bv Alma,stefulici,aever,CRYSSAaa, addya!(60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRYSSAaa spune:

Felicitari Addya
Pana la urma se pare ca e baiat! Mai...dar a fost rusinos asta micu, nu si-a aratat putzica deloc. Hehe, asta da surpriza!
Apai, sa va traiuasca feciorul si sa va bucurati de el! Asteptam povestea!

Citat:
citat din mesajul lui Deea_Deeutza
Oare Vitamina d3 e cauza durerilor si plansului?

Deea_Deeutza, se pare ca rap e da.
Moasa mea zice ca 99% din copii la care ea a fost au facut gaze (mai putine la picaturi si mai multe la pastile) si implicit plans dupa ce s-a administrat vit D. Dar, cam dupa 2 saptamani organismul, respectiv intestinele, se obisnuiesc si nu mai plange.
Si nu e chiar durere, e mai mult disconfort si sperietura de senzatii noi (o sa vezi ca daca il tii in brate sau il legani nu mai plange, deci nu e durere daca tace in brate) pt ca ei nu prea stiu cum sa se "bese" (asa, pe romaneste :)) ). Cica isi incordeaza si stomacul si fundul si e cam greu sa scoti caca sau aer printr-un anus incordat. Dar or sa invete sa impinga si sa incordeze stomacul si sa relaxeze anusul.
De aia, cand il schimb, moasa mi-a aratat sa ii fac un masaj finut la fundulet si imediat arunca caca sau aer.
Dar, vitamina D e pt sistemul osos, dinti etc. Cica daca nu ii dai i se fac dintii urati etc. Eu zic sa nu o mai opresti. mai bine ne chinuim un pic acum decat sa ii afecteze cresterea lui bebe.

josefine eu am citit ca la 3 luni se schimba total.
Si la mine e la fel, noaptea doarme bustean. Se trezeste 1 data sa pape si apoi adoarme. Inclusv dupa papa de la 7 dimi dormim amandoi pana la 10.
Dar apoi, incepe distractia. Trebuie sa stam numai pe langa el. Nu cred ca doarme 2 ore adunate.
Dar, sa zicem mersi ca dorm noaptea!

Am fost ieri la dorctor (ms asparagus pt indicatii) sa ii schimbe pastilele de vit D cu Vigantol. Si mi-a zis ca e ok sa ii dau si ceai, nu are ce sa ii faca rau!
Mda..iar am intrat in ceata :)))

Ellyshor Super mesajul pt piersicute! Mi-ai stors o lacrima. Cred ca ar fi pacat sa fie schimbat ceva la el, e prea frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Elly, un mesaj tare fain. Mi s a facut pielea de gaina, si parca de abia astept o noua odisee :).

Noi suntem bine, eu am cam racit,adica ma gadila in gat asa, si nu preamalasa sa dorm insa nu am facut febra sau altele. Cred ca e de la aerul conditioanat.

Cristian e la fel de marait si plangacios. Parca nimic nu i mai convine, ins nu l doare nimic. Imediat cum pui mana pe el sa l iei in brate se uita cu ochii mari si umezi la tine asa fericit, daca cumva il lasi jos circul revine :)))

Va citesc cu drag si de abia astept sa ne mutam!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Azi sunt chiauna. Vad ca o noapte e bine, o noapte e rau. Azi noapte a vrut in continuu sa suga. Cred ca n-am dormit in reprize mai lungi de o ora sau 30 min, nici nu stiu. Alaptam, veneam sa dorm, iar plangea si tot asa am tinut-o. Azi parca nici lapte nu mai e asa mult, eunu pricep mare lucru dar sunt asa obosita ca nici nu-s in stare sa imi bat capul. Azi a dormit vreo 2 ore dar n-am fost eu pe faza sa dorm si eu, acu cica doarme(sa vedem cat) si ma intind si eu ca-s rupta. Eu as fi incantata sa doarma noaptea macar 3 ore legate si cand va aud cu mult mai multe ore va invidiez de nu mai pot. Se plangea o mama aici ca doarme doar cate 3 ore si o oboseste fragmentarea asta. Apai eu ce sa mai zic? Ca noaptea in care a dormit cate 3 ore a fost de vis. M-am simtit super fresh a doua zi.
Ma duc sa dorm. Sa dea Domnu sa vina zile si mai ales nopti mai bune! In rest nu-i copil rau, doar ca inca n-are programul de somn si de masa clare.

Andreea, proaspata mamica de Mihai mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

Buna seara,

va scriu din tg jiu. in seara asta e gala festivalului si maine plecam spre ramnicul valcea, 2 zile, iar apoi o mini-vacanta la eforie.

virgi, tigrutza, miha81, va multumesc pentru gandurile bune

anitta, pupicei si abia astept sa ne revedem. esti o mamica implinita, ai o stralucire atat de frumoasa in ochi. te-am vazut altfel acum, cand erai si cu M si cu bebita, in jurul tau. radiai ca o lumina. cand ne vazusem in iarna, erai agitata si ingrijorata de diverse problemute, dar acum erai fff senina.

virgi,poate tura asta, in tranzit prin roman, reusim sa ne vedem si noi macar juma de ora. acum nu stiu sa iti zic exact cum va fi, dar te voi suna din timp. mihai vrea sa facem o tabara Ly... pe ceahlau la cabana dochia. inca nu si-a stabilit perioada, dar vrea sa fie la sf lui iulie. acum sa vedem daca se vor lega sau vom face 2 drumuri. adica el pe 1-5 are festival la piatra - festivalulul lui "Liga Campionilor". dupa liga, am vrea sa mergem vreo 10 zile in concediu - ca in fiecare an, la Agapia. sotul merge acolo de cand era mititel si are fff multe amintiri frumoase legate de locuri. de 2 ani mergem impreuna si ne simtim f bine.
by the way - a aparut un articol despre el in obiectivul de vs si acolo spune si despre perioada aceasta frumoasa, cand statea cu parintii la agapia.

http://www.obiectivdevaslui.ro/?q=node/36185

miha81, placerea a fost de partea noastra si felicitari pentru domnisorica. poate ne vedem pe litoral, ca sotul spunea initial ca nu are ce cauta la mamaia, ca nu are nimic in concurs, dar are un tovaras, compozitor, care are o piesa la creatie si sta tot in eforie, asa ca s-a decis sa mergem ca sa iesim cu el si sotia la plaja dimineata, seara la o terasa. poate reusim sa ne vedem si cu voi intr-una din zile. multa bafta domnisoarei in concurs!

ellyshor, imi place f mult mesajul tau pentru piersicute. poate ne vedem in 3 sapt, cand ajung la craiova. sa vedem unde o sa fim cazati. in anii precedenti, concursul s-a desfasurat la RSR. zice sotul ca e minunat acolo. inca nu stiu exact perioada, orientativ va fi 18-22 iulie.

vreau sa felicit toate mamicutele pentru ca au ajuns cu bine la finalul odiseei si acum isi tin comorile in brate! va imbratisez si va doresc sa aveti o viata minunata alaturi de micutele minuni, de sot si de fratiori sau surioare, acolo unde e deja al doilea bebe.

Mirela, MTHFR C677T homozigot. A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
--------------------------------------------------------------------------------------------
tratament pregatire: femibion I 1tb/zi, cetebe 2tb/zi, coenzima q10 1tb/zi, vita e 1tb/zi, magne b6 1tb/zi, acid folic 1tb/zi, aspenter 1tb la 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

aaa, si am uitat sa mentionez, ca asa, cu pasi de melc, dar reusesc sa mai avansez in rezolvarea problemelor de sanatate.

mai exact, miercuri am ajuns la fleblolog, in bucuresti. am descoperit ca sotul cunoaste pe cineva - asistenta la spitalul unde m-am operat de varice acum 10 ani, din bucuresti. astfel, prin intermediul ei am reusit sa ajung la un control si sa fac dopplerul venos. concluzia a fost aceeasi insuficineta venoasa si o invitatie pentru operatie la al doilea picior. dar am refuzat frumos, pentru ca nu ma incanta ideea. acum 10 ani cand am facut la primul picior am crezut ca vor disparea varicele de tot, dar nu a fost asa. ele sunt tot acolo. ma rog... cert e ca mi-a recomandat sa reincep tratamentul cu detralex - 2 tb /zi si aspenterul pe care deja il luam.

acum, la pomelnicul de mai jos s-a mai adaugat detralexul.

mai ramane de rezolvat o problema - sa raman din nou :D - dar pana in toamna nu am sperante - pentru ca pana atunci o sa tot venim de pe un drum si o sa plecam pe altul.

in alta ordine de idei, de azi am inceput sa iau si colon help pentru ca de cand ma stiu sufar de constipatie, insa acum, pe vara, de cand cu drumurile astea, m-am dereglat de tot. mancam ce apucaM, PE UNDE APUCAM, CAND APUCAM. de obicei mai mult uscaturi. iar sotul a facut cura de detoxifiere acum vrun an si a zis ca i-a reglat tranzitul super. asa ca am zis sa incerc si eu.

va pupicesc inca o data si va doresc un final de weekend cat mai frumos si cat mai suportabil termic - ca e canicula afara.

Mirela, MTHFR C677T homozigot. A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
--------------------------------------------------------------------------------------------
tratament pregatire: femibion I 1tb/zi, cetebe 2tb/zi, coenzima q10 1tb/zi, vita e 1tb/zi, magne b6 1tb/zi, acid folic 1tb/zi, aspenter 1tb la 2 zile

Mergi la inceput

aever saracuta de tine. Ai incercat sa il infesi? Ca in cartea lui Karp?
Eu il infas noaptea. Cred ca mai ajuta si faptul ca il scot (mai mult sotul) la plimbare cu carutul cate 1 ora, seara ca e mai racoare.
Cred ca plimbarica il oboseste si il face sa doarma mai bine.
Poti sa incerci, in plus, in perioada aia poti dormi si tu.
Sper sa te lase bebester sa dormi un pic ca altfel fara somn esti si mai irascibila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Fetelor...eu declar zi de colici...cat ma bucuram eu ca am copil cuminte...ne viziteaza colicii de 4 zile, in fiecare zi se instaleaza tot mai bine, si parca nu vor sa plece. De maine incepem tratament in forta de alungare a musafirilor nepoftiti.
Pupici si o seara placuta...eu sper din toata inima sa nu fac noapte alba, desi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

mie nu mi-a zis nimeni de vitamina D, va tot citesc pe voi - o sa intreb la vizita de 2 luni sau poate un pic mai repede, ca as vrea sa ma duc sa imi confirme ca bebe are acnee. adica sa nu fie o dermatita, dar nu cred dupa cum arata.
legat de ceaiuri - astia zic ca laptele de mama e suficient, dar faceti cum va spune intuitia. primul lapte e mai apos si asta ar tine de sete, dupa, laptele se mai ingroasa si asta ar tine de foame. cred ca stiati asta:). de-asta se si recomanda golirea unui san intai, apoi trecut la al doilea.
noi cred ca trecem printr-un puseu de crestere, azi a dormit aproape tot timpul. si ma astept la o noapte linistita. pe la vreo 2 saptamani a avut vreo 2 zile asa, de ma ingrijorasem ca dormea, dormea. iar eu in loc sa ma bucur..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Cryssa cum faci masajul la fundulet?

Mergi la inceput

josefine, cu o mana tin piciorusele ridicate si usor indoite si cu piciorusele il apas un pic pe burtica. Pozitia cum il stergi la fund.
Cu cealalta mana, cu servetelul umezit (eu il umezesc extra in apa calda) ca si cum il stergi la fundulet, faci miscari rotative, introducand servetelul o idee (1 milimetru) in anus si rotind.
Suna ca naiba explicatia, sper sa intelegi ceva :))))

M-am hotarat: o sa ii dau numai laptic. Asa a lasat natura, asa fac. Daca imi da semne ca e deshidratat sau mai stiu eu ce atunci ii dau si ceiuc, dar daca bebe e super ok, de ce sa adaug eu ceva.

Azi noapte nu prea a vrut sa adoarma in nici un chip, avea niste ochi mari deschisi ce spuneau: hehee..nici gand sa dorm. Bine ca nu tipa.
Asa ca l-am tinut in pat cu mine (langa mine nu mai plange, nu mai scranceste) cu tziti la vedere, incercand sa il adorm, numai ca m-a cam adormit el pe mine. M-am trezit cu sanul gol, deci m-a cam "heackerit" :)))
Mi-e cam teama sa il las langa mine noaptea, cine stie cum ma intorc sau ce fac cand dorm profund. Desi de cand a venit el nu prea mai dorm lemn, pe el il aud imediat.

Mergi la inceput