Bv Alma,stefulici,aever,CRYSSAaa, addya!(60)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Felicitaaari, Addya!!!! Recuperare rapida si un pui sanatos si mancacios!

Ma bucur ca va place mesajul.

Legat de vaccin, noi l-am facut pe cel de la stat.
La dr ginecolog inca n-am ajuns, sunt curioasa si eu ce o sa-mi dea avand in vedere endometrioza si SOPC-ul meu.

Incerc sa trec eu fetele pe prima pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Asparagus, la cat lapte regurgiteaza motata mea, neaparat ii fac mai des baie, eu ii fac la doua zile, neluand in seama si spalarile la chiuveta dupa kk. Apropo de vit. D, eu am ales sa nu ii dau in perioada verii, cand pielea e expusa luminii soarelui. La toamna, cand vom iesi mai rar si la. iarna insa voi lua in considerare indicatia de a-i da vigantol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

ADDYA,in sfarsit a venit comoara!Felicitari,sanatate si crestere usoara!
Eu va urmaresc constant dar nu apuc niciodata sa ma incadrez si cu scrisul.Avem un program cri-mi-nal de obositor dar minunat in acelasi timp.Suntem ca niste furnici in jurul puiului.Bebe LC e bine,are si el in jur de 6 kile(inca nu l-am cantarit),luni cred ca o sa faca vaccinul de 2 luni(medicul de fam zicea ceva de o noua schema de vaccinari si ca el prinde un vaccin mai bun hexavalent,o singura intepatura,doar la un piciorus).Ceai nu-i dau,de spalat de 2 sau 3 ori pe saptamana.Ca metoda de contraceptie am ales ligatura de trompe.Aaa sa nu uit,colici bebe nu prea mai are,acum ii dau seara la culcare o doza de infacol si 15 picaturi de alinan.
ELLY,minunat mesajul pt piersicute,eu n-as schimba nimic la el!
DEEA,eu n-as iesi cu bebe atat de mic in asa mare adunare!
Va pup pe toate si pe bebelani!
Fug ca acum suntem la ora de vorbire

Virginia ,mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

JOSEFINE- abia acum am apucat sa vizionez materialul. Foarte tare, multumesc frumos!!!

Sper ca sunteti cu totii bine! Eu as vrea sa ma pot clona iar ziua sa aiba 48 de ore.

Va pup dulce,
Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Eu as vrea noaptea sa aiba 48 de ore :)) ca doarme mititica neintrerupt de pe la vreo 11 la 7 dimineata. Dupa aia, incepe distractia.
Am scurtat reprizele de plans dupa filmuletul ala cu plansetele - daca e de burta, macar stiu, o mai pacalesc cu un cantat, cu un leganat, cu o tzatza.
Cum e cu veteranele la reprizele de plans? Se mai cumintesc? O prietena imi spunea ca la 2 luni se schimba total. Mai avem 2 saptamani pana la 2 luni.
Din pacate, pe la mijlocul lui august ma intorc la munca. Suntem in cautari de bone sau crese:( Mi-e asa mila de ea.

Bravo Addya - si eu as fi zis ca e baiat, ca ei sunt mai lenesi. Sa fiti sanatosi!

Ellyshor - frumos textul de predare al stafetei:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna buna, repede si noi.
Va tot citesc dar mai greu cu scrisul,
Elena cu lohiile la mine a fost dubios rau adica am avut o sapt dupa nastere apoi s-au oprit o sapt desi alaptam apoi au revenit cam in forta (m-am speriat ca era si sange nu numai lohii) s-au domolit cu ergomet apoi iar pauza doua sile iar au revenit, iar pauza o zi si de atunci trei zile consecutiv imi ies lohii cam pe la aceeasi ora, o data pe zi.
Cei de la medlife cam neseriosi de doua ori mi-au anulat si reprogramat ctrlul postoperator, daca si pe urmatorul mi-l amana le fac reclamatie!
Eu sunt mult mai bine de ceva vreme, vreo trei zile, am inceput sa iau spirulina ca nu ma mai puneam pe picioare.
Bb e bine destul de cumintel. Voi vorbiti serios ca de la vigantol ii doare burtica? Noi suntem cu infacol inainte de masa, mai am un flacon inafara de asta si dupa aceea as trece pe sab simplex.
Baie ii fac cam in fiecare si, uneori mai sarim daca suntem aglomerati dar am obs ca doarme fff bine dupa masaj si baie, asa ca de aia incerc sa ii fac in fiecare zi.
Cu Eva e un pic mai greu ptr ca are si ea nevoie de atentie si imifac procese de constiinta ca nu prea ma pot juca cu ea, ieri m-am jucat vreo 10 min cu bb in brate ca era tzipator si ii luceau okii in cap de bucurie ca o bag in seama. Ceea ce ma termina psihic si sufleteste sa stiu ca are si ea nevoie de mine si eu nu ma pot dedica si ei. O scot aimei pe afara, ii fac toate podtele dar se vede ca tanjeste dipa mine. De dataasta depresia mea din cauzaEvei a fost mai mult. Asteptsi eu sa vad pe bb un pic mai mare, sa nu mai planga si el lafiecare trezit si poate ne mai gasim un echilibru. Oricum vreau sa reluam gradi curand.
Felicitari ultimelor mamici!
Elly ffff frumu textul ptr predarea stafetei.
Deea bafta sa va treaca icterul rpd! Voi ati fost cu incompatibilitate de grup sangvin? Adica ai tu 0 si tati alta grupa? Ca atunci mi s-aspus ca poate sa apara icter prelungit la bb, noi avem aceasta incompatibilitate dar nu am dezv anticorpii anti A ( grupa sotului) asa ca bb a avut icter doar cateva zile.
Cam atat despre noi, in rest sper in cateva sapt sa mergem si noi la o relaxare. Poate la munte.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Neata mamici ca burtici nu mai avem
O cafea fara cofeina ma indur sa beau dar si sa dau

Multumesc ptr raspunsuri si da, o sa las copilul la soacra. Fac cam 10 minute de la restaurant la ea in caz de plange bebe si am discutat cu ea sa aibe grija la nepot sa nu se apropie de asta mic. Mai m-am linistit.

Ylari la mine si la bebe a fost incompatibilitate de RH, grupa o avem la fel. Am citit ca si la incompatibilitatea de RH icterul este prelungit. Sa ne ajute Dumnezeu sa fie asta si sa nu aibe puiul meu probleme cu ficatul. Abia astept sa ma duc luni la analiza laptelui sa ma linistesc, sper.

Elly este perfect mesajul. Da-i send si hai sa trecem in era noua

Acum stau cu vopseaua in cap, mai am 5 minute si tre sa ma duc s-o spal si sa vedem ce a iesit. La 10 trebuie sa ne prezentam la primarie ptr cununia civila si speeeer sa fiu gata la timp.

Va pup pe toate de nu va vedeti

Deea, mami si plina de iubire pentru Octavian Andrei (30.05.2012!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Deea ce harnica esti, eu is rupta de oboseala, visez constant la o noapte cu 8 ore de somn neintrerupt, asa ca intrebarea mea este.... Pe la ce varsta dorm bb peste 6 ore ?
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Elena, depinde de fiecare copil. Eva pe la doua luni a inceput, mancai-as gurita ei de cuminte ce a fost mereu. Bebedoiu vad ca e si el cumintel dar tot se trezeste la trei ore si ma termina dormitul asta fragmentat. Adorm cand il hranesc si ma stresez maxim. Dar macar nu a plans de doua nopti, Slava Domnului!
Deea mai bine sa il lasi la soacra scumpa, bv ptr decizie.
Si eu vreau sa ma vopsesc dar cred ca de 15 ani nu m-am mai vopsit singura. Cred ca o sa strang din dinti inca o luna si merg direct la coafor, decat sa risc vreun curcubeu in capul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

salutare!!!!
YLARI pfff ce cuminte a fost Eva..auzi tu de la 2 luni sa doarma aproape toata noaptea...a mea.Asteropi ,abia pe la 6 luni ..si tot a fost bin..pana atunci dormea noaptea cu treziri la 4 ore...astalalata mica,Rafaella....nu stiu frate ce sa ma mai fac cu ea..nu doarme ziua,nu doarme noaptea...sunt varza varza...visez patul si un somn bun in fiecare zi

chiar nu inteleg cum de poate sta treaza atatea ore..cafele nu beau, cola nici atat...cateodata zau ca nu mai pot..se culca pe la 4-5:30 dimineata,se scoala pe la 4 ore dupa,adica 9-9:30,apoi adoarme un pic pana pe la 12,dupa care e treaza cam toata ziua..cu vreo mica atipeala de cate 20min la fiecare 3-4 ore,in total sa zic 1 ora jumate toata dupa amiaza..apoi e treaza pana la 4-5 dimineata

deci in 24 de ore ,mai mult de 6ore nu dorm...iar statul asta pana in zorii zilei ma termina....si nu prea mai sunt colici..ca nu se mai plangaceste,nici chirceste de dureri...sta doar cu ochii beliti si se uita...curioasa mica..

DEEA petrecere frumoasa...si stai linistita ca nu pateste nimic puiul o ora-doua...si eu am fost la o nunta cand avea Asteropi numai 5 sapt si am lasat-o cu soacra...a fost bine,dar m-am simtit naspa ca am lasat copil asa mic acasa..ma simteam mama denaturata..prostanaca eram si pana in gat in depresie...acum aveam o nunta la sf lui august..abia astept:)))))))

sa va mai zic de piticele mele...cea mare e bolnavioara..are rosu in gat,alaltaieri seara mi-a facut febra 39,4 de am zburat imediat cu ea la spital unde dobitocii nu i-au facut nimic...dupa ce de vreo 3 ore ma chinuiam sa ii scad febra si nu reuseam ...ce impachetari in cearceaf umed,ce antipiretice si comprese i-am pus si nimic...i-am bagat si supozitor paracetamol si tot nimic,,tot cu 39,4 era..offf ca asa tare m-am speriat...ieri a fost mai binisor,,azi dimi iar a facut 38,4..i-am dat antipiretic si e iar bine.....aia mica,Rafaella o tin separat in camera ca asta ne-ar mai lipsi sa o ia si ea,saracuta:((

stau si incerc sa imi amintesc ce a-ti mai scris dar zau ca nu mai stiu:((abia imi aduc aminte ultima pagina:(((..offf ce iti e si cu noptile astea nedormite

fetelor,multa sanatate voua si puiutilor...mai revin cu cateva vorbe cand o sa pot...pupici la toata lumea

Mergi la inceput