Bv Alma,stefulici,aever,CRYSSAaa, addya!(60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Mey Addya, dar stiu ca ne-ai tinut in suspans, nu gluma si tare ma bucur ca am avut dreptate si am "prevazut" un baietel dolofan !!
Sa fie sanatos si sa va lumineze viata , iar tu sa ai multa putere si mult laptic pentru bebic!
Sincerele mele Felicitari
Cum ai nascut pana la urma.. natural sau cezariana?
Ellyshor, mie imi place mesajul pe care l-ai compus tu dar sa mai asteptam si parerea celorlalte fete!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei ~ 19.05.2012 ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Elly, ce text frumos!!!
Crissa, eu nu îi dau nici un ceai, numai si numai lapte de mama. El ii tine si de sete. Ma asteptam ca moasele din germania sa incurajeze alaptatul exclusiv.
Felicitari pt fluturas, addya! Sa aveti o viata frumoasa, plina de fericire!
Joanna, Fat Frumos al tau creste cat altii intr-un an.
Sab simplex eu ii dau cam de 4 ori pe zi, direct în gura, la inceputul suptului. În special seara si noaptea o doare burta.
Eu inca n-am cantarit-o de cand s-a nascut, luni vom merge la evaluarea de o luna. Nu sunt lamurita cu vaccinul. Voi tot 550 de lei dati pe el sau pediatra mea are o sursa mai scumpa?
Aever, cum mai sunteti?
Trimit msg, ca scriu de pe tel si nu se stie cand ma lasa netul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Felicitari pentru fluturas addya, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de viata impreuna!
Deci tot ce ai cumparat pana acum pentru bebe e roz?

Elly suntem bine, icter are in continuare, saptamana viitoare merg sa-l chinuie iar cu luatul sangelui si luni dimineata o sa merg si eu la analiza laptelui, ca nu am reusit sa ajung.
Am intrerupt Vitamina d3 pentru 2 zile si puiul meu nu a mai avut gaze si dureri, iar de azi dimineata am reinceput sa-i dau Vigantol si au reinceput si durerile de plansul.
Oare Vitamina d3 e cauza durerilor si plansului?
lui Boom dulce!

Anitta
despre ce vaccin vorbiti, ca nu am prins discutia? Trebuie sa cumpar vreun vaccin?

Fetelor, va cer si eu o parere din nou!
Maine seara ar trebui sa merg la nunta matusii mele. I-as face rau puiului meu daca as merge macar o ora? Ma gandesc la muzica tare, aer conditionat, poate si fum de tigara.
Tatal meu ma zapaceste ca surzeste copilul daca merg in asa zgomot cu el si incep sa ma iau de ganduri...

Deea, mami si plina de iubire pentru Octavian Andrei (30.05.2012!

Mergi la inceput

Anitta, pediatra noastra mi-a dat reteta pentru vaccinul cu Infarix Hexa si mi-a spus ca este in jur de 250 ron dar sa merg la Farmacia Tei unde au preturile cele mai bune! Saptamana viitoare va trebui sa ajung pana la ei sa il cumpar si iti spun exact cat a costat.
Ieri am fost la controlul ginecologic de 6 saptamani si am primit niste pastilute,Cerazzette, pe care va trebui sa le iau de cand implineste puiul 2 luni si pana voi inceta alaptatul!
Mi s-a spus ca de la 2 luni, exista riscul sa raman insarcinata??!! ceea ce m-a mirat f tare pentru ca stiam ca nu este posibil asta cat timp alaptez.. dar ce stiu eu ?lol
Voi ce metoda de contraceptie ati ales?

Mergi la inceput

Deea, daca este vorba doar de o ora, nu poate totusi mama ta sa ramana cu puiul acasa? Eu nu m-as incumeta cu el cand e vorba de fum de tigara, galagie multa, agitatie..
Este vorba de vaccinul de la 2 luni, cu plata care ar fi mai complet decat cel gratuit care se face la medicul de familie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Citat:
citat din mesajul lui BelissimaEva
Ieri am fost la controlul ginecologic de 6 saptamani si am primit niste pastilute,Cerazzette, pe care va trebui sa le iau de cand implineste puiul 2 luni si pana voi inceta alaptatul!
Mi s-a spus ca de la 2 luni, exista riscul sa raman insarcinata??!! ceea ce m-a mirat f tare pentru ca stiam ca nu este posibil asta cat timp alaptez.. dar ce stiu eu ?lol
Voi ce metoda de contraceptie ati ales?

Si mie tot de Cezarette mi-a spus, insa sa le iau cand implinesc 6 saptamani de la nastere, si fara sa fac pauza...cat timp alaptez.

Mihaela, mami de printishor alintat, Edward- Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Felicitari, Addya!!! Mare surpriza ai avut in burtica! Sa creasca mare si frumos!

Elly superb mesajul pe care l-ai compus pentru piersicute! Mie mi-au dat lacrimile de emotie citindu-l, nu cred ca s-ar putea scrie mai frumos de atat.

Anitta noi tot tatonam. Azi noapte a fost bine, a dormit, azi iar a fost bine. Azi vad ca am mai mult lapte, am stors lejer 50ml dintr-un san si mai era dar am lasat acolo ca urma sa hranesc piticul. Si cand ma gandesc ca ieri abia sstorceam 5ml... Cu baia e dificil la noi, nu m-am priceput sa-l fac sa-i placa asa ca aseara am sarit peste baie si azi vreau sa-i fac mai devreme, respectiv acum.

Andreea, proaspata mamica de Mihai mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Felicitari Addya! Sa va traiasca puiutul si sa va aduca numai bucurii!

Noi suntem bine, numai la controlul de 6 sapt. ne-a descoperit doctorila ca nu e inca maturat soldul drept si trebuie sa-i pun peste pampers un servet sau un al doilea scutec. N-ar fi o problema daca n-ar fi cald tare si se incinge asta mica cu atatea straturi pe ea. Sper sa scapam pana vinerea viitoare cand plecam la Bucuresti.

Poze noi la semnatura, la Bianca.

Anitta
, majoritatea moaselor de aici sunt complet impotriva ceaiului, chiar vorbeam azi cu Cryss. Moasa ei este insa romanca, pe la vreo 50 de ani, asa se explica
Apropos, cine se pricepe, o treceti va rog si pe Cryss pe prima pagina?

Elly, superb mesajul pentru piersicute. Eu n-as schimba nimic la el

Fetelor, si mie mi-a dat doctorul sa iau Cerazette. Am vazut o gramada de reviewuri negative la ele pe net, are vreuna din voi experienta cu ele, ca parca nu-mi vine sa le iau deloc!?

Aever, ma bucur pentru laptic. Nici Biancai nu-i place la baita, nu stiu cum s-o mai pun sa inceapa sa-i placa si ei. Oricum, aici ne zice sa nu le facem baita in fiecare zi, ci cam 1-2 ori pe sapt. In Romania insa daca o sa fie canicula, cred ca trebuie sa-i fac mai des, o sa vad eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Addya sa-ti traiasca puiul mic, sanatos si norocos!
Elly f frumos mesajul pentru predarea stafetei piersicutelor!
Si eu am reteta tot pentru Infarix Hexa si doctorita tot asa mi-a spus ca e pe la 250 ron. Pe reteta mai am inca 2 vaccinuri, imi scapa acum numele.
Deea, cum ti-au spus si fetele, eu as lasa puiul acasa cu o persoana de incredere si as da o tura scurta la nunta, vreo ora-doua.
Despre metode de contraceptie pe timpul alaptarii... eu nu pot lua anticonceptionale pentru ca am facut o reactie adversa severa acum vreo 5 ani de la ele si ... nu mai risc; vedem ce imi recomanda doctorita la vizita de 6 saptamani. Am fost ieri la un control si mi-a spus doctorita ca mai am niste resturi de placenta care se curata, insa uterul meu retrovers se curata mai greu. Parca Ylari spunea ca are lohii mai abundente cand alapteaza... mi-a spus doctorita ca e normal pentru ca se elibereaza oxitocina si atunci se contracta uterul si elimina continutul.
Fug la pui, pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Stiam ca am uitat ceva.
Si in Polonia se recomanda baitza de 1-2 ori pe saptamana, de obicei vara de 2 ori si iarna o singura data.

Mergi la inceput