Bv Alma,stefulici,aever,CRYSSAaa, addya!(60)
Raspunsuri - Pagina 13
BelissimaEva spune:
NASTERE USOARA ADDYA !!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei ~ 19.05.2012 ~
aever spune:
Hai, Addya!!! Sa stii ca nu te-am uitat, iubita, doar ca acum sunt asa de plina de griji si de somn...Sa fie cat de usora si frumoasa intalnirea cu pruncutul tau!
Eva multumesc mult pentru sfaturi si incurajari. Deci ma stresez eu aiurea...exact cum zice si sotul. Nu stiu ce-o sa fac, nu reusesc nici eu sa decid o strategie si imi schimb starea si parerea in functie de ce face asta mic. Si de oboseala, evident. Sa vedem ce facem mai incolo, mai astept sa vad ce si cum. Vreau sa evit biberonul si suzeta ca am impresia ca deja ar vrea sa se leneveasca din cauza asta.
Joana m-ai incurajat si tu cu ce ai spus. Vad ca si voi aveti aceleasi probleme, si nici voi inca nu identificati ce vor copilasii. Dar probabil ca v-ati gasit deja un oarecare echilibru interior si nu va mai afecteaza in halul in care ma afecteaza acum pe mine. Tare dezechilibrata mai sunt acum! Sper sa ma pun eu pe picioare ca vorba aia, cred ca de fapt mai mare problema sunt eu decat copilul. Ba chiar sotul zice ca eu plang si ma plang mai mult decat asta micu.
Andreea, proaspata mamica de Mihai mic
Shoshonik spune:
Nastere usoara Addya, de fapt, sper sa stai cu minunea ta in brate deja.
Ma uitam la odiseea bulgarasilor de ian-feb si am vazut o surpriza ce ma bucura foarte mult. Monica_dicut, o gravidutza care a parasit repede odiseea noastra, este iar insarcinata!!!
Mihaela, mami de printishor alintat, Edward- Flavius
Deea_Deeutza spune:
Hai Addya, da-ne de veste despre bebe!!! E fetita sau baiat? Te asteptam cu vesti proaspata mamica
Deea, mami si plina de iubire pentru Octavian Andrei (30.05.2012!
CRYSSAaa spune:
stefulici, ms de sfat. Am inceput sa masez sanul care ma doare cum ai zis tu ("Apasa un pic in zona in care te doare sa antrezezi surplusul de lapte afara( de la baza sanului spre mamelon). Putin( 2-3 ori)"
Parca ma mai lasa.
Prbabil ca l-am lasat pe bebe sa suga si mai "incorect". Nu mai fac, promit:)))
Josefine foarte interesant filmuletul. Am notat sunetele, acum trebuie sa le analizez.
Al meu are acum gaze si "EH = am gaze" cred ca este chiar asa!
sa vedem cu Neh si heh :))))
Ziceam de gaze. Eu am inceput sa ii dau vit D si gata, s-a terminat cu fericirea.
Doarme mai mult NU, plange, se chirceste, se screme. Offf...mi se rupe sufletul cand il vad asa chinuindu-se.
Trebuie sa stau numai cu el in brate, sa il linistesc imediat cand il apuca. In plus, numai la mine adoarme, la restul doar motaie.
Si daca il pun in patut se trezeste la primul disconfort.
Nasol rau.... Sper sa se obisnuieasca repede intestinele.
asparagus spune:
CRYSS, ai PM!
Ii dai lui Luca tablete sau picaturi de vitamina D? Eu stiu ca tabletele pot da gaze si dureri de burtica, mai ales daca au si fluor, picaturile Vigantol sunt mai ok.
Ellyshor spune:
Buna dimineata, mamici!
Nicio veste de Addya? Cu siguranta este deja mamica. Oare de ce? Fetita sau baietel?
In ce mod minunat se incheie odiseea minunilor: cu o minune surpriza!
Trebuie sa ne gandim la un mesaj frumos de predare a stafetei catre Piersicute.
Pupicei!
Ellyshor spune:
Va las un articol despre toaleta preputului la baietei si fimoza.
http://www.pediatrucluj.ro/2012/03/28/fimoza/