Bv Alma,stefulici,aever,CRYSSAaa, addya!(60)
Raspunsuri - Pagina 12
BelissimaEva spune:
Stefulici, de furia laptelui nu cred ca este cazul la 5 sapt de la nastere dar mai degraba cred ca i-am hiperstimulat folosind pompa( am zis sa am rezerve pentru momentele cand ramane puiul cu sotul) de 2 ori pe sapt, pana saptamana trecuta cand am inceput sa o folosesc zilnic
Dar am sa procedez si eu cum ai facut si tu , adica nu mai pun pompa ca oricum nu mai am recipiente si sper sa se regleze de la sine!Acum sa ma rog sa trec cu bine de noaptea asta
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei ~ 19.05.2012 ~
stefulici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BelissimaEva Stefulici, de furia laptelui nu cred ca este cazul la 5 sapt de la nastere dar mai degraba cred ca i-am hiperstimulat folosind pompa( am zis sa am rezerve pentru momentele cand ramane puiul cu sotul) de 2 ori pe sapt, pana saptamana trecuta cand am inceput sa o folosesc zilnic Dar am sa procedez si eu cum ai facut si tu , adica nu mai pun pompa ca oricum nu mai am recipiente si sper sa se regleze de la sine!Acum sa ma rog sa trec cu bine de noaptea asta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei ~ 19.05.2012 ~ |
Nu am zis ca ai tu furia laptelui, doar ca asa ca tine am patit io cand am avut . Nu-i lasa sa explodeze, e destul de nepllacuta senzzatia, mulge cat de cat excesul si incearca sa bei mai putine lichide, mie asa mi s-a recomandat in spital. Cica usturoiul diminueaza productia de lapte...
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
addya_21 spune:
fetelor,tineti-mi pumnii!!!mi s-a rupt apa,plec la spital!!!
andreea 41+ KARINNA-MARIA
stefulici spune:
Haaaaaaai, Addya!
Bafta multa! Sa nasti usor si sa ai un bebe mancacios si neplangacios![majoreta
majoreta]
addya_21 spune:
Fetelor,sunt la spital,cu lichidul pierdut si fara contractii.astept sa vad ce se intampla.cred ca ma baga la cezariana.:(revin cand pot.va pup!
andreea 41+ KARINNA-MARIA
Anitta_O spune:
Hai, Addya! Sa fie cat mai usor!!! Sa aveti o intalnire fantastica!
Eva, mama-mia, cat scoti!!! Clar ca te simtii ametita. Eu am lapte exact cat ii trebuie, ca simt sanii aproape mereu goi, insa ea mananca bine, doarme bine. O doare si pe ea burta, de asta-noapte am inceput si eu sa=i dau sab simplex, poate ii mai trece. Oricum, cel mai bun medicament pentru ea e sanul, cum o pun la san, tace instant, iubeste tzatza!
Josefine, eu n-am vazut filmuletul, dar abia astept sa-l vad, sper sa reusesc cu netul asta nenorocit. Parca pe la pagina 6-7 ai pus link, nu? Chiar asta-noapte, cand plangea, ma intrebam oare ce fel de plans o fi?... Dupa doua ore am inteles, la ora 4 dimineata: era plans de durere de burta inaintea kkcirii.
CRYSSAaa spune:
Succes Addya! Putere tie si lui bebe!
Aoleooo..asta inseamna ca se incheie odiseea?
Fetelor, pe mine ma cam doare un san, in partea de jos -lateral pana inspre mamelon. De Ieri.
Am incercat sa il pun pe bebe sa il goleasca de 2 ori, gandindu-ma ca poate e un canal infundat si nimic. Am dat lanolina, dar aia e doar pt mamelon.
Parca se unple si mai repede, dar nu explodeaza.
Oare ce o fi?
stefulici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRYSSAaa Succes Addya! Putere tie si lui bebe! Aoleooo..asta inseamna ca se incheie odiseea? Fetelor, pe mine ma cam doare un san, in partea de jos -lateral pana inspre mamelon. De Ieri. Am incercat sa il pun pe bebe sa il goleasca de 2 ori, gandindu-ma ca poate e un canal infundat si nimic. Am dat lanolina, dar aia e doar pt mamelon. Parca se unple si mai repede, dar nu explodeaza. Oare ce o fi? din 16.06.12 mami de Luca |
Stiu si eu? Incearca sa-l masezi! Si pe mine ma mai inteapa sanii... uneori destul de tare!
Apasa un pic in zona in care te doare sa antrezezi surplusul de lapte afara( de la baza sanului spre mamelon). Putin( 2-3 ori)... Eu asa fac . Si parca ajuta!