FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 23

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

Buna dragele mele iatama si pe mine am sosit dupa cateva zile bune. Am intrat pe linie dreapta, de luni am inceput acidul folic, ciclul mia venit cu o zi mai devreme am trimis e-mail la clinica sa-mi spuna daca incep tratamentul cu o zi mai devreme, si ca totul sa nu-mi lipseasca la analizele de trombofilie mi-a gasit eterozigotul factorului V Leiden si mi-au zis sa iau clexane eu acum sunt in Romania si nu stiu daca aici se gaseste si daca se elibereaza fara reteta inca nu am ajuns la farmacie am aflat acum 30 de minute noroc ca am intrat pe net.
Fetelor care stiti mie mi-au dat progesteron doar injectabil ovule nimic oare e de ajuns?? In 24 sau 25 trebuie sa incep tratamentul cu proginova.
DORINTA tin sa te felicit pt sarcina sa fiti sanatosi amandoi sau amantrei cum o vrea DD.
ARISTICA concediu placut si sa vii cu bateriile incarcate. Si alegerea ta sa fie cu noroc.
BICHI iubita felicitari pt putica si sa dea DD sa aveti si-o pasarica nu de alta dar sa nu se supere nimeni, pup.
LARA multumim pt noul capitol sa dea DD sa fie cu succes tuturor, vad ca te trage ata pe la noi poate i-ti aducem noroc intrun fel sau altul.
LOOANA poate bebe incepe sa dea din coate ca e prea stramt pe acolo o fi vreun vlajgan bebeul asta si un grasan de nu mai are loc daca bagi somn si leneveala el creste ce sa faca??? poate si de aici durerea de burta.
Restul fetelor va pup
Va doresc un sfarsit de saptamana racoros ca e greu de tot cu canicula asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

ella bun venit acasa! cred ca gasesti si farmacii care elibereaza fara reteta.
Bafta multa!
Acidul folic puteai sa-l incepi cu 2-3 luni inainte. Eu am luat 1mg/zi din august anul trecut. Poate tu ai doza mai mare si acoperi necesarul in timp scurt.
Te asteptam aici cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Matushici dragi, surpriza noastra are cuculetz

asteptam cu drag sa apara si verishoare fetitze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivisor spune:

Dorinta
felicitari!
sa fie strans lipiti pana la termen amandoi!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinta2012 spune:

Ivisor

Hai ca intri si tu acum in linie dreapta si luna viitoare o sa auzim si de la tine vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinta2012 spune:

Teli tu nu ne mai spui nimic?
Alina_alba tu cum te mai simti acum? Esti ok?

Mergi la inceput

noi2

eu am folosit la 2 ET cu ovo donate pastile albe de la cyclo progynova
de la aceste pastile 21 la numar poti folosi 11 pastile albe si o cutie de 21 costa 7 spre 8 Ron

din cercetarile mele de piata am aflat ca la noi mai poti gasi FEMOSTON de 28 din care 14 pastile sunt cu 2 mg estradiol si costa 20 spre 30 Ron

daca vrei Estrimax poti comanda din ungaria la un pret f bun 3x28 pastile 3330 HUF aprox 52RON
printr-o firma care se ocupa cu asta
http://www.farmaexpress.ro/ro/lists
eu am comandat prin ei metafolin cu b-uri de la taxofit germania si mi-au ajuns f repede si cu plata la primire si comision de transpor destul de mic cam 10 Ron.

Mergi la inceput

cocolino
felicitari pentru cuculet
sa cresteti maaaaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Hihihihi! Inca un cuculet :-) S-au specializat pe baietei :-)
Felicitari Cocolino! Sa cresteti mari si sanatosi!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Buna seara fetele. Am actualizat prima pag cu informatiile din cap anterior, am mai lucrat putin la ea pt ca era cam inestetica, sper sa va placa. Eu o sa intru tot rar.

Dorinta felicitari pt beta baban
Amalia am citit ca ai facut streaptease
Lara iti multumesc pt ajutor Aspirantele/gravidutele/mamicile sunt trecute in liste dupa varsta.

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Sigmund Freud

Mergi la inceput