FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 23
Raspunsuri - Pagina 8
Lara27 spune:
Iri, sterge soro msj cu rosu ca altfel o derutam pe sper
hm, daca sunt in zona, sunt pe faza, no problem
pup back
to be continued..
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lara27 Iri, sterge soro msj cu rosu ca altfel o derutam pe sper hm, daca sunt in zona, sunt pe faza, no problem pup back to be continued.. |
sters
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
14+
aristica spune:
irilac pup burta de 14 saptamani si multumesc frumos de intrebare. Consortul a ales Reprofit si pe doctorulu Alinei (docotrul a fost ales dupa criteriul: "e frumusel si are mana buna pentru fetite"). A oscilat intre Reprofit si Reprogenesis, dar la Reprofit sansele erau de 36%, pe cand la Reprogenesis erau de "numai" 35%. Iar el a zis ca 1% inseamna enorm pentru noi, fiind in al 5-lea an de incercari. Asa ca acum suntem pe lista de asteptare.
Maine fugim 6 zile sa ne destindem. Ne revedem cand vei fi in 15 saptamani
Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.
noi2 spune:
Buna din nou,
imi cer in primul multe multe scuze ca nu am suficient timp sa fiu activa pe forum si sa particip la discutii. Va citesc cap coada cum prind momentul si ma bucur mult mult ca Dorinta e graviduta. Asa vesti bune sa tot ne dati!
Pana in septembrie banuiesc ca nu o sa am noutati, doar ca am deja biletele de avion si ne ocupam de cazare acum.
Intrebarea mea se refera la tratament. Nu stiu ce sa fac. Ati folosit cumva cu succes Cycloproginova - pastilutele albe in loc de Estrofem, Estrimax si ce mai recomanda cei de la Reprofit? Stau in dubiu daca sa comand in Cehia sau sa le iau pe cele de aici.
Va pup si va doresc weekend frumos!
Dorinta2012 spune:
Dragele mele va pe fiecare in parte! Va multumesc pentru gandurile bune si felicitarile pe care mi le-ati trimis! Mi-ar fi imposibil sa va enumar acum pe toate!
Eu sunt bine nu am mai sangerat. Cred ca miercuri era de la nidare. Ma simt bine. Azi am repetat beta si ce credeti...610.43..(ziua 10 de la ET) cred ca sigur e valoare de 2 bebei?? Progesteronul e 12.44. Asa ca acum asteptam echo peste 1 sapt.
Va doresc tuturor care veti merge pe acelasi drum sa aveti parte de acelasi clipe de fericire pe care le traiesc eu acum!!!
Se pare ca Reprofitul da roade...
alina_alba spune:
Da, Dorinta, draga, sunt doi. Pentru mine nici nu incape urma de indoiala. Felicitari maxime si Doamne ajuta sa fie totul bine.
Peste vreo 30 si ceva de saptamani, o sa poti sa iti schimbi numele din Dorinta, in Realizarea
Brigit spune:
Dorinta, super valoare, sigur sunt 2! !
Progesteronul e cam mititel, explica intrucatva si petele tale. Cat pui acum, mai ai pete?
Edit: hai ca am citit mai bine si am vazut ca esti bine. Te obisnuiesti tu cu mine, eu asa sunt mai repezita.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
cocolino2010 spune:
pupici fete dragi!
Dorinta esti mami confirmata. FELICITARI! Sa-ti creasca mari si sanatosi, sa ai sarcina usoara.
noi2 poti sa-ti faci calcule si sa-ti iei ce este mai convenabil pt. tine: estrimaxul de la cehi costa 25 euro o cutie de 86 pastile si 5 euro transportul. Daca iei Cicloprog. folosesti 14 pastile albe si cumperi toata cutia care contine si 14 pastile rosii, costa parca aprox 30 lei.
Noi ne-am cuplat 3-4 fete la o comanda si nu m-a costat mai mult de 100 lei.
distractie placuta nashicilor, sa va traiasca finutzii!