FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 23

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor..
Bichi, multe nu sunt de inteles...doar ca matusica noastra devine doaamna cu acte in regula...undeva in intervalul zilelor cat ma va avea calare pe capul ei!!...si uite asa particip si eu la o cununuie greceasca....chit ca nu o sa intelegem noi mare lucru...o sa ii fac cele mai frumoase poze EVER!!

amaliaro, multumesc de gandurile bune si de laude... si tu esti f frumoasa si sunt sigura ca vei fi cea mai frumi mireasa a anului 2012!!!!...sunt toata stres ca nu stiu ce rochie sa imi pun pt cununia ta...

fumi multumesc draguta la fel iti doresc si tie!!!
va pupacesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

raisa2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Amalia , casa de piatra , sa aveti o viata frumoasa impreuna cu sanatate si intelegere!
Fetelor multumesc de urari si incurajari.Parca m-am mai relaxat si eu un pic .
Bichi , fibroamele mele sunt in peretele uterin , am vreo doua pana in 3 cm deocamdata .Sper sa nu o ia razna.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Buna fetelor,

Ca de obicei aici e plin de veselie si asa sa ramana topicul vesel.

Amalia Casa de Piatra! sa aveti mult noroc, fericire impliniri si o casa plina de copii
Smaick iti tin pumnii sa fie o inimioara care bate la tine in burtica pentru 9 luni
Va multumesc la toate care v-ati gandit la mine si mi-ati trimis gandurile voastre bune.
Va urmez indeaproape la donate si pe cele de la Reprofit la Brno pentru ca la mine s-a oprit din evolutie. Au fost 2 care au incercat sa se culcuseasca unul in uter si unul in trompa satnga. De azi am intrerupt medicatia.
Le scriu la Brno sa vad cand ma replanifica.

Va pup pe toate fara exceptie si va doresc un weekend cat mai frumos. Eu incerc sa imi adun farmele de suflet de pe jos dar sunt aproape de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

coco felicitari pentru cuc!
smaikule sper sa ne revedem bortoase!
stela am salvat nr. tau de tel si sper ca maine sa am casa goala si sa te pot suna. daca nu, cand ies de la munca, pana pe 7 cand pleci din Bucuresti, tot ne vedem la un cico.

pup toate fetele

Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Sandy cu ce cuvinte sa te incurajez acum? Imi pare tare rau...
Si totusi au fost 2, n-au avut putere sa creasca.
Durerea ta trebuie sa lase loc sperantei si sa incerci mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Ari bine ai revenit! Esti odihnita, esti vesela, hai ca esti pregatita. Spor la treaba.

Brigit, Looana, Alina, Irilac, Bichi help! Am dureri de cap aproape zilnic. Este ingrozitor. Iau 1 paracetamol pe zi, max. 2, dar mi se pare mult, totusi, daca iau aproape zilnic. Am incercat cu cartof, cu creme si masaj. Trece greu. Aveam dureri de cap si inainte dar luam tot felul de pastile, pina la 4/zi. Acum clar nu iau altceva decit asta permis si tot mi se pare mult.
Voi cum sunteti?

pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Sandy, imi pare tare rau ca treci prin asta... Dar, stii cum e, te reculegi, iti oferi timp sa suferi si mergi mai departe. Din pacate, facem toate parte dintr-o categorie de femei care trebuie sa lupte pentru un lucru pe care altele aproape ca il iau de-a gata... dar nu ne lasam, luptam cu tristetile, cu depresiile, cu revoltele si rasturnam muntii daca e nevoie. Te pup cu drag si iti trimit numai ganduri bune
Coco, de cele mai multe ori, durerile de cap din timpul sarcinii sunt provocate de scaderea tensiunii, lucru extrem de frecvent in aceasta perioada. Eu la sarcina trecut am avut aceasta problema si am stat si am rabdat, nu am luat nimic. dar acum, daca ma apuca durerile de cap, mananc cate un cubulet de ciocolata. Medicii spun ca e ok sa bei si cate o cafea mai slaba, dar am preferat ciocolata (chiar daca nu sunt mare fan cioco). mi se pare mai inofensiva, chit ca e si un foarte bun antioxidant.
Ari, welcome back . Te distrasi in contzed?
Si, fiindca nu am mai scris foarte mult in ultimele zile, profit de ocaziesa ii urez Amaliei nu mai lucruri bune, casa de piatra si multa multa fericire si sanatate si, nu in ultimul rand, casa plina de copilasi minunati.
Va salut fetelor si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

buna dimi fetele

BRIGIT ai dreptate nu te-a lasat neuronul da am un baiat si sa nascut sanatos si la termen cu o greutate de 3250 si 50 cm dar pe atunci aveam 20 de ani si nu stiu eu cum sunt cu mutatiile astea dar e posibil sa le achizitionezi pe parcursul vietii sau te nasti cu ele, eu inca nu am avut timp sa aprofundez acest subiect de la descoperirea problemei am fost tot pe drumuri si fara timp de a ma documenta. Tu cum mai esti tot odihna si iar odihna bebeii joaca partide ceva de fotbal?

SPER in lunile de tratament si monitorizari ovulam si, si dupa aceea cand mai controlam eu ovulatia testele se pozitivau dar daca as ovula chiar in fiecare luna nu-ti pot spune cu siguranta, din calculele mele pregnylul ar fi in ziua 12 13.

BICHI cum te mai simti ai aflat si ce e al doilea bebeu? sunt curioaza.

ARISTICA chiar daca azi poti sa ne intalnim, nu pot eu, deoarece ieri a fost ziua cumnatului si azi il sarbatorim dar de maine pana miercuri sunt libera, si apropo de asta la multi ani tuturor celor care se numeste Petru si Pavel.

AMALIARO in ziua cununiei tale noi care pe unde ne aflam vom dansa, si vom inchina un pahar in cinstea ta, binenteles cele care pot cu alcool celelalte cu un suc ceva.

pa fete va si va urez un sfarsit de saptamana cat mai racoros si linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Ella o sa fac un tabel cu tratam tau sa-mi spui dc e asa . Poti sa-mi spui in ce zi a CM ai incepu estrogenii?

Amalia cand ai cununia sa beau un pahar de sampanie in cinstea voastra.

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Sigmund Freud

Mergi la inceput