FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 23

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Amalia, casa de piatra si sa va iubiti muuuuuult!!!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Amalia felicitari!
Casa de piatra, copii sanatosi si frumosi!

Punem de petrecere on-line, suntem alaturi de tine, o sa ai o gasca de domnisoare burtoase

Miracol sa pupi miresuca si din partea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

eu ma bucur si ma simt onorata ca o sa am ocazia sa particip la ceremonia de casatorie a lui amaliaro!!abia astept sa ne zbenguim putin!!...chiar ce e aia buzuchia??o fi ceva legat de spart farfurii?? ca la aia ma pricep!!

eu le doresc de pe acum mult noroc, casa de piatra, fericire si intelegere!!...si bebei sanatosi si frumosi asa ca ei!!
o sa o pupacesc pe matusica noastra de nu se vede pentru toate!!...o sa va i-au pe rand...un pusi de la prima si pana la ultima din gasca....o sa am ce pupa la matusa nu gluma

Mergi la inceput

parca e mana lui Dumenzeu aici la mijloc...fix atunci cand au ei starea civila atunci am nimerit si noi cu vizita noastra la clinica...am spus-o si o mai spun...nu exista in lumea asta cuvinte de multumire fata de amaliaro, e o femeie deosebita cu un suflet cat China , poate si mai mare...si merita tot ce e mai bun in lumea asta....tot ce ma rog pentru ea e sa fie sanatoasa si i se implineasca cea mai mare dorinta!!

Mergi la inceput

Irilac31, iti da batai de cap ala micu??te pup ai grija de tine si de cel mic...
Looana, pup burtica jucausa...nu imi vine sa cred cat de repede trece timpul asta...deja esti in 6 luni...Doamne ajuta in continuare!!
smaick, cum te simti?!tin pumnii stransi, sa fii urmatoarea noastra gradiduta!
sper,
va pup pe toate, fara exceptie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui irilac31

Sper...da ce terorist ti-ai bagat la poza

Irilac la avatar e bebele meu disperat care nu stie cum sa ajunga mai repede la mine iar eu sunt la fel de disperata ca nu stiu sa-i arat drumul cel mai scurt.

Miracol s-o pupi pe tusa Amalia si din partea mea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa2012 spune:

AMALIARO, sa fie intr-un ceas bun si casa de beton !
MIRACOL11,multa bafta la clinica si distractie maxima la sarbautorire!
CRIENA ,nu e chiar atit de spectaculos cum ai inteles tu.Endometrul a fost de 11 mm luna trecuta in ziua 14 a si nu intr-a 12 a zi.In aceasta luna in ziua 13 a fost de 10 mm.Nu am facut nimic special,doar ca am facut o cura de 10 zile cu vitamina A si vtamina E,timp de 10 zile si asa voi face in fiecare luna pina la ET;10 zile vit A+E si apoi 20 zile pauza(dupa sfatul medicului de familie).Deocamdata nu iau decit acid folic de 1 mg.Cu o luna inainte de ET voi incepe tratamentul pe care l-am facut inainte de fivul de la Szeged si anume Femibion,Omega 3,Cetebe 500(vitamina C)si Magne B6.
Am inteles ca daca endometrul este trecut de 6,5 in ziua 13 este ok.Dupa cite am observat,cele mai importante sint ovulele.Eu am avut endo bun si la Szeged,dar din pacate din cauza virstei si implicit a ovulelor mature embrionul nu s-a prins.
Si ca sa fim in ton cu toata lumea,va anunt ca saptamina viitoare botezam o Smarandita iar la sfirsitul lunii viitoare cununam,asta inainte sa ne cumintim sa clocim oua.
Pupici la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

Matusico, CASA DE PIATRA si sa va iubiti mult!!!!!!
Miracol, frumos endo, numai bun pentru bebei
puup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna fetelor va pupa matusica pe toate si pe bebei din burtici
BUZUKIA=RESTAURANT GRECESC CU MAINCARE BAUTURA SI MUZICA GRECEASCA +SPART FARFURI+PETALE DE FLORI ARUNCARE
Miracolfata draga
fetelor daca o vedeti pe Miracol deci nu se poate cit de frumoasa este ca un ingeras blondin cu ochi albasti uite asa sa imi dea mie DD o fetita ca ea de frumoasa
va multumesc din suflet pt urari si dau desucuri naturale ca alcool nu e bun pt noi
Loana eu sunt acasa tu esti?
va poop pe toate toate fara exceptie

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Buna fetelor!
Lipsesc putin si uite ce se intapla pe aici!!! nunti, botezuri , cumetrii de nici nu mai stiu care si cum este!
Amalia matusica-miresica CASA DE PIATRA SI PLINA DE COPII!!!
Teli si eu am uter fibromatos si 3 fibromi interni, cel mai mare de 3 cm. Am si din aceia externi, care nu influenzeaza sarcina.
Sunt bogata, nu?
Dar nici un medic nu m-a alarmat in acest mod!

Pup toate fetele, ttrebuie sa citesc din urma caci nu am prea inteles mare lucru!

Mergi la inceput