FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 23

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna fete dragi va pupa matusica turmentata de oboseala alerg ca nebuna de numai stiu ce si cum da ma se marita matusica voastra a tuturor si domnisoara de onoare stiti cine da?!miracol

pe 18 ma cunun pe 28 botez ce sa mai m am molipsit de la miracol imi este tare dor de voi va pupa matuica burticile jucause si vesele nu am nici net acasa asa ca am facut o plimbare pina la un internet cafe

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Matusico am uitat sa te felicit azi pt cununie, Pinochio e de vina Felicitari si casa de piatra!!!!! sa ne arati poze

Ella tu ai ovulatie lunar? Cred ca e un ET pe CM natural numai ca i s-au bagat ceva estrogeni inainte, orgalutran e dat sa nu ovulezi prea devreme, iar pregnyl sa ovulezi la 24-36 ore de la administrare. Zi-mi , pregnyl il faci in zi 13-14 a CM nu? Cred ca schema asta o sa o capat si eu.
Eu am Fact V Leiden heterozigot dar mai am MTHFR C677T homozigot si Prot S mica cateodata. Sunt aranjata bine

Smaick tin pumnii sa fie cu ochisori de data aceasta.

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...
in primul rand vreau sa va multumesc sa va ganditi la mine si aveti grija de ceea ce mi se intampla
am vorbit si eu azi cu doctorita si m-a tras de urechi...si mi-a zis nici vorba de mamografie...eventual un eco...dar m-a palpat si a zis sa ies din cabinet ca isi pierde vremea cu mine...si asa ca nu mai fac nimic..."!
am fost la medicul ginecolog care imi va supraveghea sarcina, daca Dumenezeu ajuta!..si am luat analiza pentru cito...cand mi-a recoltat a zis ca nu se vede nimic, e curat si normal totul inaintru, dar totusi facem analiza sa fim siguri!....si surpiza mi-a masurat endo...azi e ziua 10 de cyclacur...si endo e de 10.53!!!
medicu a fost f multumit si mi-a dat unda verde spre Grecia!!!
asa ca fetelor....toate bune!!

Mergi la inceput

Sper sigu pinochio e devina:)))de poze se ocupa miracol si sotul ei asa ca sigur o sa avem poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Miracol, bravo bravo super endo, da-i bice inainte ....dupa cum merg treburile, indata indata vii graviduta

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Sper sigu pinochio e devina:)))de poze se ocupa miracol si sotul ei asa ca sigur o sa avem poze

Mamaaaaa, gagici va dati seama ce petrecere o sa iasa acolo

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
15+

Mergi la inceput

Sper...da ce terorist ti-ai bagat la poza

15+

Mergi la inceput

Miracol
Loana imi lipsesti mult mult in una din zilele astea sper sa ne sincronizam la telefon poop nepotel frumos si voinic ca un vulturas

Mergi la inceput

Iri o sa fim 3 famili adica 2 martori greci ca asa cere legea Miracol si sotul ei si atit ca nu vrerm tam tam asta este facuta asa in fuga ca sa nu trebuiasca sa mergem la notariat pt fiv cu donate deci decit sa existe asemena acte prin casa mai bine ma cunun deci dupa cele 5 minute de la primarie mergem la o taverna sa papam si acasa deara daca nu are Miracol ceva de facut a 2 zi la clinica poate mergem la buzuchia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Iri o sa fim 3 famili adica 2 martori greci ca asa cere legea Miracol si sotul ei si atit ca nu vrerm tam tam asta este facuta asa in fuga ca sa nu trebuiasca sa mergem la notariat pt fiv cu donate deci decit sa existe asemena acte prin casa mai bine ma cunun deci dupa cele 5 minute de la primarie mergem la o taverna sa papam si acasa deara daca nu are Miracol ceva de facut a 2 zi la clinica poate mergem la buzuchia

Pai tocmai, ca evenimentele astea facute pe fuga si intime, doar cu cei apropiati ies cele mai frumoase...alea planificate cu un an te obosesc de-a dreptul. Ce e aia buzuchia?

15+

Mergi la inceput