FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 23
Raspunsuri - Pagina 15
irilac31 spune:
Buna dragele mele, ieri n-am intrat, m-am simtit f rau aseara.M-a durut capul ingrozitor de tare pana la urma am luat un paracetamol si in jumatate de ora mi-a trecut. e prima pastila pe care o iau in sarcina....stiu ca paracetamolul simplu e permis, chiar si dr mi-a zis sa-l iau in cazuri extreme dar parca tot ma retinea ceva. Initial am incercat cu metode clasice dar cand am vazut ca nu-mi trece deloc n-am avut ce face si am luat pastila. Sper sa nu mai am parte de episoade din astea ca sunt cumplite
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
14+
irilac31 spune:
Ups.....am uitat sa-mi schimb semnatura
Miracol....cine ti-a recomandat tie, la anii tai, mamografie? Aia se face dupa varsta de 35 ani si vezi ca te radiaza. Nu mai bine faci tu o eco la sani, daca vrei sa vezi ca totul e bine si cu ei decat sa te radiezi? In mail-ul nostru primit de la reprofit cu analizele necesare scria f clar ca mamo trebe doar la pers cu varsta mai mare de 35 ani. Si o colega de-a mea s-a dus de capul ei la 20 si ceva de ani sa-si faca si a certat-o dr. Radiatiile astea de la raze stiu ca raman in organism, sa nu cumva sa-ti faca rau pe viitor....nu stiu, zic si eu, poate ce zic sunt prostii dar mai bine sa te documentezi bine inainte de a actiona
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
15+
Looana spune:
Salutare
Irilac si eu suferit vre-o 3 luni mai bine,ultimile doua dati cind din nou si -au facut de cap hormoni am luat ca ma saturasem,dupa ce si Dr mi-a zis ca linistita pot lua.Eu nu am probleme cu tensiunea ,totdeauna este perfecta cind o iau,deci hormoni -si fac de cap.Off ce repede trece tumpul,eu mai am o saptamana si intru in luna a 6-a ,deja ma supara piciorul sting pina acuma nu puteam sa-l ridic acuma mai nou ma supara la genunchi,ma doare cind merg sau il indoi....cred ca e vorba de un nerv si bebelinu i-mi sta pe partea care ma doare.
Smaick mult noroc de data aceasta si te astept cu un beta frumos,Doamne ajuta si pt tine
Teli felicitari pt si sa va aibe in grija DD pe toti trei sa fie bine pina la sfirsit.
Matusico pe unde umbli,te sun si tot cu mama vb. Te pup te gasesc eu si pe acasa ,acuma te las sa sa fii nasica frumoasa si copilul care il increstinezi sa-ti aduca noroc in toamna
Ma duc sa va citesc in urma,va doresc la toate din numai bine si sarcini fara greturi si arsuri,pe mine azi mau omorit arsurile
Looana +20
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cocolino2011 irilac astept si de la tine fata/baiat? |
Mami coco eu mai am de asteptat inca vreo 2 sapt ......sincer nu mai am rabdare, sunt atat de curioasa cum arata acum, cat a mai crescut si ce i-a mai crescut
15+
irilac31 spune:
Teli, felicitari pt gemelasi, stai linistita si fii increzatoare ca totul va fi bine. Nu te lua dupa ce-ti spune orice dr, gaseste pe cineva in zona ta in care sa ai incredere si sa se priceapa la sarcini mai dificile. Ai nevoie de un dr aproape care sa poata actiona imediat, drumurile si alergatura pe la dr nu ti fac bine, te epuizeaza psihic cat si financiar....stii cum e, fiecare cu teoria lui.
15+
irilac31 spune:
Oooooooooooo ce-mi vad ochilor...
SE MARITA MATUSICAAAaaaa ....pai e rost de petrecere
Sa fie intr-un ceas bun si cat de curand sa vina si perechea de gemelasi de la semnatura. cand va fi evenimentul ?
15+
irilac31 spune:
Smaick, care mai e starea ta de spirit? cu ce te mai indeletnicesti zilele astea?..sper ca nu cu chilotareala
15+
ella43 spune:
COCOLINO sa te felicit in primul rand pe tine pt putulache, pana acum sunt numai baieti decat la gemenasi pana acum se stie de o pereche, faideti fetelor si cu fetite sa se faca perechi, si cum zicea cineva sa ne intalnim cu copii in parc....
SPER pt ce mi-a dat orgalutranul nu stiu sa-ti spun, deci acidul folic l-am inceput pe 18 iar pe 25 am inceput proginva si clexane, orgalutranul il incep pe 29, 30, 1, Pregnylul pe 2 iar progesteronul injectabil pe 5, 6, 7, 8, 9 iar pe 9 este si ET, Mutatia care mi-u gasito e G1691A (Leiden)-prezenta eterozigota, nu stiu daca am tradus bine rezultatul e in italiana.
Smaik cand ar trebui sa faci beta?
AMALIARO casa de piatra matusico sa fii sanatoasa fericita, si gemenasii pe care tii doresti sa vina intradevar.
Fetelor care va pricepeti mai bine cu medicina, eu o problema la coloana vertebrala si anume lombosciatica stanga credeti ca voi avea probleme in sarcina sau cu sarcina? Ar trebui sa spun la clinica de aceasta problema? ca pana acum nu am spus de aceasta problema, adevarul ca nu m-am gandit iar acum din senin mi-am pus intrebarea, adevarul e ca am mai pus eu intrebarea asta unui medic cu care am facut fiv si mi-a zis ca nu are legatura voi ce ziceti are sau nu are?
toate fetele
alina_alba spune:
Miracol, Iri are dreptate. La varsta ta nu se prea cere mamografie. Dar daca vrei sa fii extra safe, e mai bine eco. Razele provoaca niste modificari temporare in structura ADN-ului, care nu sunt tocmai binevenite daca vrei bebe in burtica. Si de la o banala radiografie dentara trebuie sa treaca cel putin 3 luni pana sa poti ramane insarcinata. Eu zic sa nu risti, mai ales ca stim cu toate ca nu e tocmai usor sa pui deoparte banutii pentru donate.
In legatura cu durerile de cap, atentie, ca cica si in cazul in care nu beti sufiicente lichide apar dureri mari de cap. Nu stiu daca e cazul, dar m-am gandit sa va zic.
In rest, eu va spun ca nu mai am greturi asa de mari, tot mai sunt, dar suportabile. Nu prea pot manca fructe, pt ca imi provoaca o aciditate f mare, dar astept sa imi treaca si asta, ca sigur trece
Va pup pe toate
Brigit spune:
Se marita tusica?
Woooow, sa fie intr-un ceas bun, casa de piatra si copilasi frumosi si sanatosi!!!!
Nu stiu cum de am ratat vestea, insa asa cum zice si iri-trebuie party aici!
Ella, mutatia ta e una cat se poate de serioasa, e fff bine ca ti s-a dat clexane. Trebuie monitorizata f bine doza si la nevoie ajustata, pt ca din pacate e o mutatie ce provoaca atat pb in lunile mici, cat si mai tarziu in lunile mai mari de sarcina. Eu stiu ca tu ai mai avut o sarcina-sper sa nu ma insele neuronul gravid- atunci au fost pb, bebe s-a nascut la termen, a fost suficient de mare?
Pup toate gravi si aspirantele, fara exceptie
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg