FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 23
Raspunsuri - Pagina 19
aristica spune:
alina ne-am intors voiosi, inimosi si pregatiti de sarcina Pup fata cu tot cu burta
ella petrecere frumoasa si ne vedem la inceputul saptamanii
matusico casa de piatra!
Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.
sper spune:
Ella nu prea imi iese schema ta Zi 1 de CM cand a fost , 21iunie? Progynova ai inceput-o pe 25 iunie adica din zi 5 a CM? in zi 9, 10, 11 a CM faci orgalutran da? (dimineata sau seara?) Pregnyl in zi 11 sau 12 (dimi sau seara? orgalutran mai faci in ziua pregnylului? . ET ai in zi 19 a CM pt ca ai embrio de 5 zile. Din zi 15 a CM ai prog injectabil, da?
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Sigmund Freud
ella43 spune:
SPER deci mie trebuia sa-mi vina in ziua 21 ciclu dar mia venit cu o zi mai devreme iar ei mi-au zis sa respect protocolul dat de ei, adica in ziua 25 am inceput proginova cu clexane, 25 1-0-0, 26 1-0-1, 27 1-1-1 asta proginova iar clexane 1-0-0, in 29 orgalutran 1-0-0 normal trebuia sal fac dimineata dar eu l-am facut la ora 3 pt ca ei mi-au zis ca nu are importanta ora dar cele trei zile sa fie mereu la aceasi ora facuta injectia, deci orgalutran 29, 30, 1, pregnyl in 02 la ora 22 iar progesteronul in 5, 6, 7, 8, 9 si un alt pregnyl in ziua ET care mi-l fac ei. nu stiu daca m-am facut inteleasa daca nu zimi.
ARISTICA e ok saptamana viitoare astept sa ma contactezi, maine ma intalnesc cu Madalina, pa pup
amaliaro spune:
Buna dimi fetele !
azi sunt mai libera ma odihnesc si eu dupa o saptamina de alergatura
va multumesc pt urari si ne chiefuim online
o duminica placuta va doresc
si poop burticile jucause
amalia tsakoniati(matusa)
asia spune:
ela cind faci transferul?
O sa fie cu embrioni congelati?
Mie mi-au fixat data pe 6/08,desi le-am spus ca mi-e imposibil sa ajung la Brno pina la sfirsitul lui august.
I-am rugat sa-mi schimbe data,si mi-au spus ca e imposibil,iar eu stiu ca daca e cu embrioni congelati,tratamentul se poate acomoda.Ma insel?
Va doresc o duminica placuta!!
QiaoBing spune:
amalia sa fie intr-un ceas cu norc si peste un an sa va ganditi la botez. si un buchet frumos de
apalina spune:
buna fetele.Ma buur pentru reusitele voastre ,si urez mult noroc celor care urmeaza.Noi suntem bine ,6 luni jumate ,800 de grame ,bebe e foarte activ si deja face reguli,cand dormim,cand ne trezim cum stam .E un pic greu acum cu caldura asta ,se umfla picioarele ,dar in rest sunt super ok ,va doresc la toate o sarcina atat de usoara ca a mea,neastyeptat ....ma temem de ce va fi dar uite ca DD le aranjeaza pe toate .Va pup si mult noroc .Pentru prima pagina ,am 34 de ani.Osaptamana reusita
minunea mea 18 +