FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 23

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Samickule, am eu asa, un feeling ca peste vreo luna stai si tu cu stomacul in gat . Hai, sa fie cu maxim noroc si sa fie toate dupa cum ti-e tie mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Smaick, fara peripetii nu se poate! lasa ca abia o sa ai ce povesti, o sa te inteebi mereu daca buburuzul tau e cel fresh sau cel congelat! Hai te pup, ai grija de cei mici sa se faca mari sau puternici!

Sandy, doamne ajuta, sa creasca mare saculetul tau!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Sandy, relax, take it easy. Ca si eu am avut un saculet micut micut, care insa a crescut. Optimism, sa transmiti hormonii fericii si la saculet, sa creasca vesel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

apropos de peripetii, vorbeati deunazi de fetele care presupuneati ca sunt donatoarele si au uitat sa va povestesc cum eram noi ca 2 flori in ziua punctiei si spre laboratoare s-a dus un cuplu de hipioti, in geci, bocanci si toate cele de ne iesisera ochii ca la melc mie si sotului

Mergi la inceput

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Buna fetelor!
Smaik sa fie lipiciosi si sanatosi! si peste 9 luni sa nu-ti vezi capul de treaba!
Fumi incet, incet te apropii si tu de indeplinirea visului nostru comun!
Ella Bella eu am luat numai ce mi-au spus ei, dupa testul pozitiv am cumparat in farmacia Multicentrum Materna, este un complex de vitamine pt. viitoare mamici (14 euro 30 pastile).
Il iau cam o data la 3-4 zile si in acea zi nu iau acid folic care este deja in acest medicament.
In ceea ce priveste dubiul tau asupra progesteronului injectabil iti raspund tot eu: nivelul progesteronului se analizeaza la nivelul sangelui nu al uterului (de fapt progesteronul este o analiza de sange!!!).
Progesteronul injectabil este cel mai recomandat mai ales pt. femeile care au deficit de progesteron in gravidanza (este hormonul care mentine sarcina) pt. ca este direct in sange, nu este absorbit pe cale vaginala cum este Progefik si Crinone gel.
Fetelor voi pe unde umblati pe caldurile acestea?!?
Cam liniste prin forum
Cele care sunt suparate ca au baietei, stati linistite, caci se poate rezolva! am invatat drumul pana la clinica si peste un an doi mai mergem o data si incercam, daca vine fata bine, daca va veni un alt baietel sau doi nu fiti suparate caci veti fi soacra cu 2 sau 3 nurori!
toate fetele!

Mergi la inceput

Smaick, lasa ca sunt mai buni hipiotii decat manelistii. Adica na, eu ii prefer.
Fetelor, vad ca ziceti de Centrum Materna. Eu am citit la un moment dat ca nu sunt tocmai indicate, fiindca contin nu stiu ce sunbstanta, care e interzisa in multe tari din Europa. Acuma, eu nu stiu daca era un studiu facut la comanda, un fel de contra-reclama, dar am hotarat ca eu nu risc, mai ales ca sunt atatea vitamine pe piata. Mie mi-au fost recomandate Femibioanele, ca au si forma activa a acidului folic in compozitie.
In rest, toate bune? Iri, cum stai cu greturile? Eu de vreo saptamana am inceput sa il simt pe bebe asa, mai serios. Oricum, inca nu e vorba de loviturile alea clasice, dar le astept la cotitura.
vi pupe pe toate :)

Mergi la inceput

Bichi, imi permit totusi sa te contrazic apropo de progesteron. E adevarat ca e o analuza de sange, dar important e nivelul progesteronului in uter iar eficienta medicamentelor absorbite vaginal este dovedita
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9194669
Acum important este sa se asigure un nivel suficient de ridicat astfel incat sa se mentina sarcina pana in momentul in care placenta incepe sa secrete progesteron.

Alina, eu iau femibion. Nu am luat niciodata alte vitamine.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Smaickule, dear girl, te pup apasat si pumnisorii stransi maxim, sa te gravidesti
astept vesti bune, bune, in curand

to be continued..

Mergi la inceput