FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 23

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Salutare, fetelor!
Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu caldura asta... Ca mi se pare ca imi revin greturile de la canicula. Parca nu pot respira, ma doare si pe mine capul de innebunesc, plus ca nu am mai deloc pofta de mancare. Bag ceai in mine la greu, ca apa nu prea imi place. Abia astept sa vina o ploaie sanatoasa, ca in curte stau cat ploua.
Iri, si eu mai demult imi doream tare fetita, dar acum, dupa cate mi s-au intamplat, imi doresc doar sa fie cu sanatate, ca imi dau seama cat de mici suntem noi si cat de putin inseamna ce ne dorim. De aceea, iti doresc doar sa fie totul bine, ca in rest, stie DD cum le aranjeaza pe toate. Si, mai ales ca esti tanara, mai ai vreme de bebe numarul doi . Eu asa curaj am prins, cu toate problemele pe care le-am avut si deja ma gandesc la bebe2, socotesc cat e bine sa las sa treaca, etc. Am prietene care spun ca nu-s normala la cap, dar mie imi place sa am un plan. Acum ca iese sau nu, ramane de vazut.
Va pup pe toate, care pe unde sunteti si va doresc o ploaie racoroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinta2012 spune:

Buna dimineata dragele mele! Sa aveti o duminica placuta si...racoroasa!
Alina_alba tu la cat timp de la FET ai facut echo pentru confirmarea sarcinii?
Smaick fata draga ai plecat? Esti la clinica? Nu ai mai dat nici un semn! Succes!
toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata
Dorinta eu am facut betahcg in ziua 14-a find lunea si la sfirsitul saptamani vineri am facut prima ecografie.Deja era vizibil in uter avea 1.8 mm.
Multa sanatate,si sarcina usoara pe tot parcursul celor 8 luni de aici incolo
Chiar Smaick pe unde esti,poate de data aceasta vrea sa ne tina in suspans,eu iti doresc de data aceasta mult succes,sa ai un drum norocos
Roadetot ea ce face,vad ca nu a mai intrat de ceva timp pe la noi,o astept cu o veste buna
Fetelor sa aveti cu toate o duminica racoroasa si placuta.

Looana +20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Salutare, fetelor!
Dorinta, eu am facut eco sa vedem daca este activitate cardiaca cam la 3 saptamani si ceva. Dar am facut vreo 7 teste de sarcina si 3 beta inainte. Eu am avut o mica obsesie . Oricum, dr. de la Brno mi-a fact schema exact cand sa fac si ce sa fac (nu prea am respectat-o eu, dar, na...)
Eu zic ca la betoiul tau, nu are nici un rost sa te stresezi...
Va pup fetelor si va doresc o duminica linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criena spune:

Buna dimi la toate fetele. Sa aveti o saptamana...racoroasa !
Ati revenit din week end ?

ELLA , bine ai revenit in tzara .
RAISA , ce "mananci" mama de ai avut endo de Z12 de 11mm (la mine abia a ajuns la 6.5mm in Z12) . Nu uita sa ne spui cat a fost luna asta.
Miracol, sa-ti traiasca finutza si la mai multi...
Cocolino, felicitari pt cocoshel !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

Fetelor multam fain pt raspunsuri, intradevar am gasit clexane la dona am luat 2 cutii a cate 10 fiole cu ce am mai cumparat eu no-spa si duphaston am ajuns la 50 euro iar in italia am luat 3 orgalutran pe care am dat 185 de euro deci oricum e diferenta progesteronul injectabil si proginov a leam cumparat din italia cu reteta compensata si am platit putin doar orgalutranul nu era compensat, dar acum facand calculul la proginova mai i-mi trebuie cateva pastile pana la ET cred ca o sa le cumpar de aici o cutie macar dar nu stiu o fi acelasi lucru cu cele din italia?
CRIENA multam fain de urare
LOOANA i-mi pare rau pt durerile de cap care nu-ti mai trec intradevar poate fi o cauza a tensiuni incearca sa ti0o iei sa vezi daca asta e cauza
BICHI multuesc mult ma bazez f mult pe sfaturile tale deoarece ai facut la aceeasi clinica si cred ca ai avut aceesi schema de tratament, da intradevar progesteronul in italia e prontogest deja l-am luat de azi am inceput clexane, tu ai mai luat ceva vitamine cu de la tine putere?
IRILAC nu am probleme cu progesteronul adica nu cred sa am probleme nu lam prea facut dar cred ca asta e schema lor si nu asta ma deranjeaza ca e injectabil dar intrebarea mea e daca ar fi suficiensi fiind in sange ajunge la uter acolo unde e nevoie o sa-i imtreb cand ajung la ei daca nu e putin si vad cu ce argumente vin
SPER mersi am gasit fara reteta la farmaciile Dona nici nu mia cerut reteta. In schimb am intrebat daca sa le tin la frigider si mi-a zis ca daca temp nu e mai mare de 25 grade nu e nevoie dar acumcum e cald parerea mea e ca e mai bine la frigider, noroc ca am lada frigorifica.
Fetelor va pup pe toate pe rand si va urez un bun inceput de saptamana pup pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

hello fetele,
am primit mailul de la Reprofit...am fost programati in 29.10 data punctiei; ET in 02.11.
imi spuneti si mie va rog ce analize trebuie facute pentru trombofilie?
pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Buna fetelor,

Insfarsit am reusit sa mai intru si eu. Nu am avut cateva zile acces la net.
Fumi si Ari felicitari pt alegere si bafta multa! Vad ca Reprofitul gravideste in ultimul timp cu baieti
Fumi pentru trombofilie e bine sa faci pachetul trombofilie 2 care contine Proteina S, proteinaC, mutatii factor V, mutatii factr II, MTHFR; in plus ar fi bine sa faci coagulograma completa Timp Quiq, APTT,i mutatia factor XIII si profil sindrom antifosfolipidic(mie mi-a rec dr Avram anticorpi anticardiolipinici, anticoagulant lupic, anitbeta2tieroglobulina); + Mutatii gena PAI; Inainte de a incepe acid folic e bine sa iti faci si nivelul homocisteinei.

Ella iti tinem pumnii ca azi incepi si sa se lase cu burtica 9 luni
Cocolino felicitari pentru baietel

Noi am fost azi la eco si avem un saculet de 2mm dar suntem tot in ceata pt ca nu stim daca evolueaza. Abia vineri o sa stim mai mult.

Amalia super tare patania ta cu aspiratorul si numarul de striptease pro bono din balcon. Poate apari la cascadorii rasului daca vecinul tau dragut te-a filmat

Fetele gravidute care fac hipotensiune poate acum pe caldurile astea aveti nevoie de mai multe lichide, incercati pepene rosu si multa apa, mai ales ca puitii vostri cresc si au si ei nevoie de mai multe lichide.
Pup toate mamicile si aspirantele si sa aveti o saptamana minunata acum ca s-a mai racorit putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
am ajuns si eu acasa cu 2 embrio la purtator; ca de obicei la mine nimic nu se obtine simplu, am ajuns la clinica si imi spune dr senin ca am un embrion foarte bun; eu nauca il intreb cum numai unul ca eu am "comandat" doi. imi spune sa-l las sa verifice si sa ma linistesc ca se dezgheta in 10 minute. a incearcat sa ma convinga ca cei frozen sunt la fel de buni ca cei fresh deoarece sunt criogenati si exista posibilitatea sa se prinda amandoi (ceea ce uterul meu nu poate sustine) dar fara succes. acum, cum mi-o fi norocul!
cocolino felicitari pentru baietel
sandy iti tin pumnii pentru o evolutie buna
va pup pe toate si multam de sustinere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Smaick Doamne ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput