FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 23
Raspunsuri - Pagina 13
irilac31 spune:
Buna dragele mele....se vede ca am inceput serviciul, ca nu am avut timp sa intru de dim
Smaick...m-am gandit zilele astea non stop la tine. Doamne ajuta, de data asta sigur va fi bine
Alina, si eu am inceput sa-l simt...zic eu....de vreo 2 sapt cred. Acum nu stiu daca e el ca totusi mi se pare cam prea devreme sa-l simt dar in zona aia n-are altceva ce sa fie. Simt ca si cum ar face tumbe, usoare miscari si asta numai cand stau intinsa. Ieri i-am ascultat inimioara cu stetoscopul soacrei.....stiu sunt disperata rau de tot ......pot spune ca i-am confiscat stetoscopul la femeie si acum il am acasa. Ieri toata ziua numai cu asta m-am indeletnicit ...sa-i prind frecvencta
Voi ati trecut la femibion 2 ? Eu era sa fac un soc cand mi l-am cumparat...75 ron...frateeeee mi-a stat inima in loc, nici nu stiam daca am atatia bani la mine
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
14+
irilac31 spune:
Ati auzit...brenciu va deveni tatic.
Acum cativa ani era cu prietena lui la szeget...probabil au recurs si ei la fiv pana la urma .'Oricum nu conteaza...ma bucur pt ei
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
14+
Brigit spune:
Iri, asa e cu femibion 2. Sunt si farmacii in care il gasesti la preturi mai bune, la farmacia tei e 63ron se piate face comanda online. Eu il iau cu vreo 68 de la o farmacie de cartier care e fff bine dotata. Astia din lanturile mari, sensiblu, donna, au niste adaosuri...
Tumbe la 14 saptamani mai greu, o sa imi spui mai tarziu ce sunt alea tumbe. Bebe acum nu are nici 100 gr, dr mea spunea ca abia cand bebe are 300 de gr o sa simt ceva. In realitate am simtit de cand aveau vreo 150 gr, vreo 16 sapt, dar miscari finute. Tumbele abia acum pe la 23 le simt.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
Teli spune:
Buna dragelor!
Smaick ,Doamne ajuta , sa fie bine de data asta!
Eu am trecut prin niste perioade mai grele . N-am avut rabdare si am facut o eco la noi in oras inainte de a ajunge la Bucuresti :verdict sec -sarcina gemelara dar fibroamele mele nu o vor lasa sa se dezvolte pana la final!Jale , va dati seama !
Am ajuns apoi la Bucuresti unde dr m-a linistit , fibroamele sunt mici si vor fi urmarite atent.Nu a fost suficient pentru mine , sunt paranoia rau , astfel ca sambata am zburat la Kiev la control.Si dr de acolo sunt de parere ca nu vor fi probleme majore .
De-acuma astept cu nerabdare sa treaca timpul intre ecografii .
Va pup pe toate
Celia
Brigit spune:
Teli, felicitari pt gemenei!
Incearca sa iti gasesti un dr ok cat mai aproape, pe parcursul sarcinii apar o gramada de chestii care sa te puna pe ganduri, nu poti sa iei avionul spre kiev de fiecare data si mai tarziu nici nu ar fi recomandat.
Ah, si voiam sa spun ca e destul de greu ca cineva sa se pronunte in privinta fibroamelor de acum. Prevestiri ca ale dr aluia care a spus ca nu se va putea dezvolta sarcina sunt panicarde si atat. Trebuie urmarite f aproape, dar sa te pronunti asa categoric e prostie pe fata. Sa il ocolesti oe dr ala.
Pupici si Doamne ajuta in continuare!
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
ella43 spune:
TELI felicitari pt gemeniiiiiiiiiii inca o mamica cu gemenasi yupiiii esti nr 3 daca neuronul nu ma lasat inca...
BICHI iubita multam fain stiam si eu de multicentrum il luam inainte pe acela normal i-ti dai seama ca o sa urmez instructiunile celor de la clinica, dar stii cum e din cand mai ai nevoie si de sprijin de la cei din jur care cunosc si alte amanunte iar cum aici suntem o familie foarte alargata am de unde primi ajutor.
SMAIK de data asta trebuie sa fie bine e musai stai linistita si optimista, felicitari pt embrioni.
IRILACincearca sa te menajezi cat mai mult posibil
ALINA poate ca acum simti ca niste fluctuatii in stomac el se pregateste de partidele viitoare
AMALIA pe unde umbli? tot pe balcon, cand ajunge MIRACOL la tine?
BRIGIT sarcina usoara in continuare.
ARISTICA cred ca deja esti in vacanta distreazate frumos, poate am noroc si te intorci pana plec eu asa ajung sa te cunosc personel.
Fetelor mamicile , burticile si viitoarele burtici sa dea DD sa ne vedem toate cu burtici noapte buna
fumi spune:
buna dimi fetele ,
Sandy multumesc mult pentru raspunsul tau referitor la analizele de trombofilie .
Vreau sa incep sa fac analizele sa vedem cum stam...
Pupici la toate fetele
amaliaro spune:
Buna dimmi !
Poop fetele dragi
Teli(vreau)ferlicitari pt gemenasi si sa va intilniti la termen
Smaick Doamne ajuta !sa fie bine de data asta si va fi capul sus
Loana pe tine si pe nepotel
Ella Miracol ajunge pe 16 iulie
toate fetele si burticile jucause
eu sunt in alergaturi pt botezul finutului si pregatesc actele pt cununia mea civila nu o aveam in plan dar pt FIV trebuie facute declarati notariale si alte acte deci am preferat sa ne casatorim civil si asa am de alergat pe la ambasade magazine ministeru de eterne vai capu meu
va pupicesc maxim pe toate si cind mai intru sa aud numa vesti bune
amalia tsakoniati(matusa)
miracol11 spune:
Buna fetelor...am revenit si eu printre voi cumva cumva...
smaick...felicitari pentru cei doi puiuti ce ii ai la purtator...a fost bine pana la urma si va fii in continuare!!ai incredere in tine si in micutii tai ca vor ramane cu tine acum!
fumi, felicitari pentru programare sa fie intr-un ceas bun!si sa fii graviduta de iarna!
teli, nu te descuraja, nu le face bine celor mici...tu mergi inainte cu voia lui Dumnezeu o sa ajungi la termen, ai sa vezi!
amaliaro, abia astept sa ne intalnim...nu mai am rabdre ..numar zilele ca soldatii in armata......te pupicesc!!
eu sunt bine...azi am fost cu sotul sa ne confirme rh-ul si grupa sanguina...le stiam, dar nu mai aveam rezultatul analizelor...avem amandoi grupa A si rh-ul pozitiv!! e bine deocamdata....maine dupa masa ma duc la gine pt un eco sa vedem endo si sa imi fac analiza cito si secretia...sa fiu sigura ca nu am nimic pe col!...pe urma in zilele urmatoare ma duc sa imi fac o mamografie, TSH-ul si ce analize mai trebuie langa el..si trombofiile ...sa nu am vreo surpriza!!...
cam atat fac in tara...si sa vedem ce ne zice nenea doctoru Mamas si ce urmeaza sa facem mai departe!
eu sunt increzatoare si asa vreau sa fiu pana la final!Doamne ajuta!!
va pupacesc pe toate!!aveti grija de voi!