Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (23)
Raspunsuri - Pagina 7
anangel_lexi spune:
Olishka, fff frumoase pozele, parintii si nasii au fost la inaltime, dar tot micutul a fost cea mai mare vedeta!
adc, nici mie nu-mi vine sa cred, dar da, are deja mii de km parcursi. Acum, cand ne-am intors din Romania a fost extrem de cuminte tot drumul, 21 de ore nu a plans nici macar o data. E drept ca nu am tinut-o numai in scoica, am mai intins-o pe bancheta, am pus-o pe pernuta, altfel nu ar fi rezistat, nu e chiar comoda pentru ei pozitia din scoica.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
mady_19 spune:
la multe lunite Andrei si Ilinca
- foarte frumos a fost la intalnire..intr-adevar fff cald...bebeluseala maxima!!....m-am simtit bine cu voi fetelor, sunteti niste mamici supeeer...
- da Ligia acu le pun pe facebook..numai ca..vreau sa intru si eu pe contul comun.da nu stiu cum se face...nu am nici parola...pupa si tu baietzelu Andrei
mady_19 spune:
fetele cu diversificarea...cat piure papa bebe la o masa?a mea mananca parca mult...adica umplu un recipient de 150 ml si papa aproape pe tot...dupa...nu prea mai papa lapte, 40 ml..maxim...cred ca e ok nu?nu are ce sa-i faca rau....zic eu...
anca_cls spune:
La multe lunitze frumoase Andrei si Ilinca!
Foarte frumoasa intalnire fetelor!Vazut poze cu bulgarasi scumpi si mamici frumoase!
Olga - Supoer poze si foarte frumos botez! iar tu arati de invidiat!
Nicole1980 spune:
Buna,
Olga- minunat botez, se vede ca v-ati distrat pe cinste... Mi-a placut absolut totul....iar tu esti o frumoasa
Alina- ce veverita dulcica ai avut la serbare...
Noi, desi nu am mai scris, suntem bine, papam in continuare laptic de la mami si suplimentam doar cu 1 bibe pe zi... Doarme 9-10 ore noaptea, dar ziua se rasfata in brate la mami... Dormim si ziua- 5-6 ore, cred...
De saptamana aceasta sunt cu amandoi copilasii acasa si imi este foarte greu, iar sambata plecam in concediu pentru 2 saptamana.
Fetele care au fost la Phoenicia anul acesta, cum este ? Avem si noi bilete din 2 iulie si sunt tare curioasa....
Va pup si va doresc sanatate multa!
mada86 spune:
Imi cer scuze daca deranjez. sunt de la odiseea vecina de noiembrie-decembrie 2011 si mi-au mai ramas de la pitica mea 2 cutii de Lactana 1 Topfer. noi trecem la nr. 2
Daca intereseaza pe cineva le ofer la 50 lei, transport inclus prin posta.
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mada86 Imi cer scuze daca deranjez. sunt de la odiseea vecina de noiembrie-decembrie 2011 si mi-au mai ramas de la pitica mea 2 cutii de Lactana 1 Topfer. noi trecem la nr. 2 Daca intereseaza pe cineva le ofer la 50 lei, transport inclus prin posta. mami de Clara Stefania ( 26.12.2011 ) |
O cutie de Lactana Topfer de 500 gr. este cam 52-55 lei...
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
mada86 spune:
Da Lady, stiu. eu le-am luat intotdeauna de pe site.ul Farmacia Tei unde sunt 38 lei cutia. luam pe o luna intreaga si venea mult mai ieftin.
Nu mai am ce face cu ele si de asta m-am gandit ca e ok sa le dau atat de ieftin, poate ajut o mamica.
Sunt cu termen de expirare 10.2013