Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Olishka, fff frumoase pozele, parintii si nasii au fost la inaltime, dar tot micutul a fost cea mai mare vedeta!
adc, nici mie nu-mi vine sa cred, dar da, are deja mii de km parcursi. Acum, cand ne-am intors din Romania a fost extrem de cuminte tot drumul, 21 de ore nu a plans nici macar o data. E drept ca nu am tinut-o numai in scoica, am mai intins-o pe bancheta, am pus-o pe pernuta, altfel nu ar fi rezistat, nu e chiar comoda pentru ei pozitia din scoica.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

la multe lunite Andrei si Ilinca
- foarte frumos a fost la intalnire..intr-adevar fff cald...bebeluseala maxima!!....m-am simtit bine cu voi fetelor, sunteti niste mamici supeeer...
- da Ligia acu le pun pe facebook..numai ca..vreau sa intru si eu pe contul comun.da nu stiu cum se face...nu am nici parola...pupa si tu baietzelu Andrei

Mergi la inceput

fetele cu diversificarea...cat piure papa bebe la o masa?a mea mananca parca mult...adica umplu un recipient de 150 ml si papa aproape pe tot...dupa...nu prea mai papa lapte, 40 ml..maxim...cred ca e ok nu?nu are ce sa-i faca rau....zic eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mady iti dau eu pm cu parola

Mergi la inceput

ms Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

La multe lunitze frumoase Andrei si Ilinca!

Foarte frumoasa intalnire fetelor!Vazut poze cu bulgarasi scumpi si mamici frumoase!

Olga - Supoer poze si foarte frumos botez! iar tu arati de invidiat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna,

Olga- minunat botez, se vede ca v-ati distrat pe cinste... Mi-a placut absolut totul....iar tu esti o frumoasa

Alina- ce veverita dulcica ai avut la serbare...

Noi, desi nu am mai scris, suntem bine, papam in continuare laptic de la mami si suplimentam doar cu 1 bibe pe zi... Doarme 9-10 ore noaptea, dar ziua se rasfata in brate la mami... Dormim si ziua- 5-6 ore, cred...

De saptamana aceasta sunt cu amandoi copilasii acasa si imi este foarte greu, iar sambata plecam in concediu pentru 2 saptamana.

Fetele care au fost la Phoenicia anul acesta, cum este ? Avem si noi bilete din 2 iulie si sunt tare curioasa....

Va pup si va doresc sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada86 spune:

Imi cer scuze daca deranjez. sunt de la odiseea vecina de noiembrie-decembrie 2011 si mi-au mai ramas de la pitica mea 2 cutii de Lactana 1 Topfer. noi trecem la nr. 2
Daca intereseaza pe cineva le ofer la 50 lei, transport inclus prin posta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada86

Imi cer scuze daca deranjez. sunt de la odiseea vecina de noiembrie-decembrie 2011 si mi-au mai ramas de la pitica mea 2 cutii de Lactana 1 Topfer. noi trecem la nr. 2
Daca intereseaza pe cineva le ofer la 50 lei, transport inclus prin posta.

mami de Clara Stefania ( 26.12.2011 )

O cutie de Lactana Topfer de 500 gr. este cam 52-55 lei...

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada86 spune:

Da Lady, stiu. eu le-am luat intotdeauna de pe site.ul Farmacia Tei unde sunt 38 lei cutia. luam pe o luna intreaga si venea mult mai ieftin.
Nu mai am ce face cu ele si de asta m-am gandit ca e ok sa le dau atat de ieftin, poate ajut o mamica.
Sunt cu termen de expirare 10.2013

Mergi la inceput