Ghiocei de Martie-Aprilie2009**432**
Raspunsuri - Pagina 17
Dodo-pui spune:
tufete
Ina si eu as opta pentru tricou cel mult scris sau chiar simplu
Simply
Kearochia am admirat-o de cand ai postat-o...dar nu stiu daca am "reactionat"vizibil
O zi racoroasa si numai bine!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
bebe_shtrumf spune:
Buna dimineata!
ciuruita de tantari, cu capul blejit si o durere de gat, ma agat ca o hiena de cafea si-ncerc sa fac oki, ca am neste sedinte minunate, asa ca bine a zis Dodo-RACOAREEEEEEEEEEEEEE!
Ieri matusa disponibila, (una din ele) a dus-o pe Ari la Donozauri, sper sa puna pozele pe FB azi.
Sambata am un barbeque de fitze(oameni de stiinta majoritatea, dr in telecomunicatii, gen robotei, ca au niste glume de nu-ntelegi nimike limba lor doar), cum ar trebui sa fie tinuta? bermude/tricou/ sandale joase/slapi ceva sau rokie vaporoasa asa de vara, de panza?
Am admirat pozele pIsikai pe FB, se pare ca avem persoane racorite, Ana face scufundari
ce mai balacealaaaaaaaaaaaaaa
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
georgiana310 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Si intrebare pt toata luumea: tricoul voiam sa aiba in fata moaca lui Jambo si in spate mesajul "Ian&mama -inima rosie Coco Jambo dar acum ca am vazut cum vor arata accesoriile, parca imi pare prea mult: nu ar fi bine sa renunt la moaca si sa imprim numai mesajul in fata???????? Pliiiiiiiiiiz nu-mi ignorati intrebarea. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
eu cred ca e genul de tinuta in care trebuie sa fie "too much". Deci, n-as renunta nici la moaca, nici la mesaj!
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui Kea Ina si eu zic ca doar scrisul e suficient. Eu tocmai mi-am vopsit blugii. E prima data cand fac asa ceva, dar am vazut pe un blog de moda cum o tipa si-a vopsit un sacou si mi s-a facut pofta. Blugii mi i-am luat anul asta si deja aratau jalnic, s-au decolorat ingrozitor si am zis ca daca nu-mi ies, nu-i bai, ca oricum ii arunc. In masina de spalat i-am vopsit. Cred ca au iesit fain. Ina, rochia e asta: http://www.westrags.com/de/p-101918 Monn, tipa are tocuri, pantofii sunt aia din stanga pozei cu rochia. Rochia n-am cumparat-o inca, am zis sa va cer parerea intai. Si va multumesc mult pt raspunsuri! Keutu cheliutu |
Mie imi place!!!
olishka spune:
Salutare!!!
Ina din pacate nu am vazut nicaieri incaltari de care vrei, dar nici nu am mai fost pe la shopping.
Legat de tricou si eu sunt de parere ca mesajul este suficient. Foarte cool tinuta O sa ti-o fur si eu intr-o zi, daca nu te superi
Anaan am scris eu gresit si nu m-am exprimat bine. Am vrut sa zic ca am fost la premierea lui Chiti de la scoala.
Bebe eu as opta pt o astfel de tinuta: pantaloni scurti de blugi, un tricou mai lejer (eventual cu ceva floricele) balerini sau sandale plate si o bentita (nu stiu exact cum ii zice) din aceea impletita care se poarta peste frunte, mai hippie + bratarici
Astept sa vina mama cu copilasii caci ieri nu am apucat sa ne vedem
georgiana310 spune:
Tufetelor, voi ati intrat in silentio?!
Ilinca, cu ce anume te pregatesti de BAC?
Ina, ce-ai decis cu tricoul?
Oli, a venit familia?
Floric, la raport!!!
Academicienele doctorante, nimic?! Niciun status?!
Am pus si eu poze pe FB: http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=489101894438878&set=a.489101871105547.137044.100000172141719&type=1&theater
Pupici amortiti, ca am o perioada taaare grea, dar fac sa fie bine!
inapreda spune:
Hola,
Azi sint happy; dau de beut ca...e vineri! Se baga cineva?
Intrai doar sa va salut; culc copilul si revin cu "beuturicile".
Prezenta o-bli-ga-to-rie, da?
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui inapreda Hola, Azi sint happy; dau de beut ca...e vineri! Se baga cineva? Intrai doar sa va salut; culc copilul si revin cu "beuturicile". Prezenta o-bli-ga-to-rie, da? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Clar ma bag la beuturici!
Gaza22 spune:
Heloo!!!
Ina ma alatur eu tie si dau si eu de baut, plus o felie de tort de ciocolata, inghetata sau salata de fructe, fiecare cum prefera.
Multumesc mult pentru urari, venite pe toate caile si va doresc si voua o zi cel putin la fel de frumoasa cum o am eu !!!
Va pup cu drag pe toate si va multumesc ca existati!!
anca_nicolae spune:
Buna fetele!
gaza, eu la linkurile cu filme nu ma uit, dar la linkuri legate de starea cuiva, sunt prima. Multu mult ca ne-ai readus in minte o melodie asa buna, pentru ca este un mix intre senzatie calduta si energie tinereasca :)
Ma bucur ca ti-a priit concediul in Ro, si imi pare rau ca nu am reusit sa ajung in parc, dar, privim spre inainte :)
simpli
mi se pare FFFFFF interesante 2 chestii desprinse din postarea ta [postare cica detasata, dar nu a fost deloc asa... eu te-am simtit la usa mea totusi, ai ciocanit, mi-ai zis pe fuga un secret, si apoi ai fugit... ], si anume:
1. Adaptare vs conservare
Eu stiu ca tu ai un puternic simt al pastrarii unor chestii din fiinta ta.. cat de mult timp se poate [ca si mine, doar ca pastram chestii diferite :)]. Deci, nu m-a mirat aceatsa descoperire a ta despre traiul tau acolo prin conservare. Ce m-a mirat insa, a fost altceva: o parere de rau ca se intampla asa. Si spun asta, pentru ca acum 3 min, cand citeam postarea ta, imi revenea in minte [cum fac eu cand exasperez oamenii cu memoria mea ] o postare de a ta fff PLINA, probabil acum ceva luni bune de zile, in care ne descriai viata unei "EA, ce si-a urmat drumul ales de EL". In acea postare, gasisem un amestec de:
- decizii multumitoare,
- de dragoste,
- si mici, foarte mici regrete.
Dar acest amestec purta in el, un echilibru, o armonie, si mai ales, o impacare cu sine. Si eu am trait cu aceasta senzatie de armonie despre viata ta, chiar si acolo departe [de mine ]. Azi, mai devreme, m-am simtit un pic debusolata. Citeam si parca nu-mi venea sa cred ca gasesc nesiguranta. Postarea ta mi-a vorbit despre un simplisor cu sufetul si gandurile speriate. Si stau si ma intreb: unde oare s-a dus acel echilibru, sau poate nu s-a dus, si ce anume o "sperie si o ingrijoareaza", in interiorul ei, pe simplisor a mea?
Deci, ai vrea sa vorbim despre asta?
2. M-a frapat imaginea cu iedera pe casa, si mai ales nuanta intrebarii... pentru ca ai simtit foarte bine motivatia temei mele, cand nu stim exact cine face pentru altul ceva, si mai ales, de ce... Si apropo, iti amintesti melodia aia cu iedera, de la filmul italian? Ia sa o caut...
dedicatei pentru toate fetele:
http://www.youtube.com/watch?v=Vu-Q4jWm6P4
So... simpli... cauti in adancul fiintei tale.., si sper sa gasesti resurse, si poate, totusi, te detasezi, dar ramai cu noi ;)
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori