Ghiocei de Martie-Aprilie2009**432**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Fetelor ce a fost la mine acasa: gradinita Pacat ca a fost David la gradi si nu a apucat sa-si vada verisorii, 7 la numar si cu Chiti au fost 8. Doamne, cata balacealasi tipete si urlete si distractie. ..haos total. Inca nu am avut curaj sa cobor in curte sa vad ce-au facut pea-colo Sper sa nu-i piarda pe la mare, caci sunt multi tare. Ma bucur ca a reusit sa-i ia pe toti, caci sunt niste copii tare buni

Eu sunt triiistaaaa. Mi-au luat-o si pe Chiti Cristi este plecat de ieri la Iasi, merg la 5 sa-l iau de la aeroport si pleaca direct la Sibiu si sta tot week-endul. Raman singurica cuc. Nici nu stiu cum m-oi descurca. Saptamana asta nu ne-am vazut mai deloc caci are in fiecare zi evenimente, chiar si cate 2-3 pe zi. Nu ma plang, caci este bine, dar nu mai reusim sa ne vedem deloc, desi are biroul jos, mai mult de 5 min nu vorbim. Trebuia sa mergem la Deva acest week-end si nu mai mergem (caci are evenimente), trebuia sa mergem la Gyula in iulie si iarasi nu mergem caci i-a intrat ceva char in acea perioada. Vrem sa mergem in sept la Greci, dar parca vad ca nu mai ajungem nici acolo, caci n-am rezervat nimic. Eu as pleca oriunde numai in casa sa nu mai stau. Mi-e caaaaald!!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Gazulino!!! Sa fii sanatoasa si vesnic la fel de frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Anca ma bucur ca ti-a placut link-ul, eu de fapt asociez melodia cu filmul The Full Monty, si cum acum sunt in Anglia acum savurez cu atat mai mult acest film si ii percep umorul si ironia mult mai bine. De vazut, o sa mai fie o intalnire, data viitoare cand vin. (sper)

Olishka, multumesc de urari, de ce nu mergeti si voi la Sibiu, v-ar prinde bine un weekend acolo mai ales ca e o idee mai racoare decat in Buc. ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

La multi ani fericiti, Gaza

Oli, are dreptate Gaza, mergeti si voi la racoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, e drept ca ultimele pagini le-am citit destul de in fuga, de pe telefon, dar tot nu-mi dau seama cum am ratat linkul (ca asa reiese din ce vorbiti, nu?) cu tinuta cuscrei si anume cu moaca de pe bijuterii a aratosului meu cuscru!! Lamuriti-ma si pe mine, dati-mi link...sau e pe mail?! Acolo nu am intrat de un secol!
Georgiana, nu io ma pregatesc ci pregatesc elevi pentru bac, pe ultima suta de metri se agita multi sa vina sa ingrase porcul in ajun,mie mi-e ciuda ca nu au venit din timp, pe de o parte sa asimileze mai bine pe de alta parte...sa fi avut si eu un extra-venit constant:))) Doar 2 fete au venit din timp, restul au dat iama din mai sau chiar iunie, nu ma plang, ca macar mi-am platit vreo 3 rate cu banii aia, dar iaca, peste o saptamana e proba si gata, revenim la bugetul de austeritate cu care ne-am obisnuit:))) Oricum nu mergem nicaieri in concediu...
Fug la gradi dupa Phipholina.
Azi am primit un buchet de gladiole si asa m-am bucurat si infiorat, caci erau printre florile preferate ale maica-mii (cale, gladiole, garoafe- culmea ca multi zic ca astea-s flori de morti...mama mea considera crizantemele "de morti", poate fiindca-s mai bacoviene:)) Dar nu vreau sa le duc in cimitir, spre deosebire de cuscra eu f. rar ma duc, eu as vrea sa stiu ca e undeva prin preajma mea, nu acolo Cred ca si daca le tin acasa va sti ca-s pentru ea...daca e sa fie ceva de genul asta...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Anca ma bucur ca ti-a placut link-ul, eu de fapt asociez melodia cu filmul The Full Monty, si cum acum sunt in Anglia acum savurez cu atat mai mult acest film si ii percep umorul si ironia mult mai bine. De vazut, o sa mai fie o intalnire, data viitoare cand vin. (sper)

Olishka, multumesc de urari, de ce nu mergeti si voi la Sibiu, v-ar prinde bine un weekend acolo mai ales ca e o idee mai racoare decat in Buc. ?

Mami de Gazii mica si frumoasa Trei Anisori

Gaza as merge, dar nu am ce face acolo pentru ca vom fi tot singuri (adica eu cu Leon si David) si ma descurc tare greu cu ei, mai ales cand trebuie sa iesim undeva. David daca fuge de langa mine (si inca o face) nu ma cum sa las carutul si sa fug dupa el. Apoi sa merg la Sibiu si sa stau tot in camera, doar ca este de hotel, nu prea-mi convine. Asa mai bine stau acasa si mai iesim in curte. Chiar as merge la Sibiu caci ador acest oras. Daca era si Chiti, clar mergeam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Ilinca

eu cred ca totusi "e ceva de genul asta"... si atunci, si eu, ca tine, am momente de "aici", adica mie mi se intampla sa cumpar eu personal flroi pt cimitir si apoi.. parca sa nu ma indur s ale duc acolo, pt ca ar fi in "contact" mai mic decat aici, in casa in care au trait. Dar am si momente, ca ina, cand, percep cimitirul ca pe o alta casa a lor, si.. parca, nu as vrea s ao las de izbeliste, de aceea..., merg si acolo [rar, nu atat cat as vrea...] Cateodata, cand vad mult locuri FRUMOS ingrijite, chiar "prospere" ca vegetatie, unele au si bancuta de stat acolo, de vorba, parca imi da un sentiment de "impacare" situatia, cu mersul acesta al vietii... si mai mult, imi da totusi, o senzatie de continuare catre dincolo. Nu faptul ca sub placa... e ce mai ramane dintr-un trup, ci atmosfera de acolo ma duce cu gandul la un "dincolo".

De asta eu tot oscilez intre "ei, inca pe aici", si "ei, dincolo".

Oricum, imaginea ca nimic nu ar mai fi, ma ingrozeste mult mai mult...

Eu stiu ca tu de multe ori ne-ai scris despre aceste indoilei ale tale despre "dincolo"... cateodata, si eu le am, dar am si momente cand nu mai am deloc indoieli... Si atunci, stau si ma gandesc la tine, si ma gandesc ce anume s-ar putea intampla pentru a iti strafulgera fiinta ta si de a percepe si alte chestii, "nelogice"...

Mie mi se pare ca tu esti asa, intr-un vesnic balans pe franghie, ai vrea si parca nu ai vrea sa te decizi pe una din parti...

Si atunci, ma gandesc sa pun iar o tema... o tema in stil ina :):

din ce se nasc fiintele? doar din celule + iubire? sau, mai e si altceva...?

stiti ca PRIMA bataie a inimii, acolo in burta, NU ESTE explicata, pana in prezent, de nimic din stiinta si medicina... Deci:

Cine aduce prima bataie a inimii?

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori

Mergi la inceput

Ilinca cu siguranta se bucura mama ta de floricele

Eu ador calele, am avut la nunta buchet de cale si am avut si pe masa cale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Oli

eu iti propun sa mergi in gradina botanica, pentru ca:

- nu sunt distractii de copii [leagane etc] ca sa aibe unde sa alerge david
- e muntisorul acela placut cu padurice pe el, dar si mici poienite
- poti sta cu orele, doar sa ai la tine mancare si apa pregatite

ca un fel de picnic :)

:)

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Giiizaz, tufete, eu nu cred ca mama e "acolo" sau ca "aia" e o alta casa
Pentru mine acolo e un fel de "in memoriam" (unul din multe altele) si nu as putea veci sa-l las parasit. Tata merge in fiecare seara cu bicicleta si uda florile pe care le-am plantat impreuna; la fel cum uda si multitudinea de flori pe care mama le avea acasa. Nu merg in cimitir sa ma intilnesc cu mama. Mama e cu mine. Mereu. Eu STIU asta. Mai am, uneori, tot felul de momente de indoiala cind citesc una, alta dar viata de zi cu zi le alunga fara putinta de tagada. Nu am pretentia ca detin adevarul dar nici nu pot (pentru ca nu vreau) sa-mi anesteziez simturile si nici sa nu le dau ascultare.

PS. STiu ca suna cel putin ciudat ce am scris; NU sint intr-un moment de ratacire

Mergi la inceput