Ghiocei de Martie-Aprilie2009**432**
Raspunsuri - Pagina 16
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Si mie mi se pare cam mult; mesajul e suficient ( stii tu, in ideea ca "less is more") |
Corect!!!!
Nu-mi imaginam ca accesoriile vor iesi asa...ostentative
Adevarul e ca nu prea am poze cu Jambo; de fapt, nu am nici una; i-am trimis tipei una cu Ian si Jambo si a iesit ce ai vazut. Imi place ideea dar moaca aia a la Don Corleone de Ardeal nu ma prea incinta "Vina" e amea ca nu am avut poza , fata aia imi place cum a lucrat.
Ma bucur tare ca mi-ai raspuns asa prompt si mi-ai intarit gindurile: dimineata voi comanda si tricoul pentru ca numai cu text il pot comanda si la Bistrita. Merci.
Nu ai salvata vreo imagine care sa se potriveasca cu tortul aniversar al lui Jmabo Imi trebuie ceva amuzant
inapreda spune:
Jambo e la meci la barul de peste drum si, timpita cum sint, i-am aratat si lui Ian accesoriile. Verdictul? Sint urite si lui nu-i plac
Kea spune:
Ina si eu zic ca doar scrisul e suficient.
Eu tocmai mi-am vopsit blugii. E prima data cand fac asa ceva, dar am vazut pe un blog de moda cum o tipa si-a vopsit un sacou si mi s-a facut pofta. Blugii mi i-am luat anul asta si deja aratau jalnic, s-au decolorat ingrozitor si am zis ca daca nu-mi ies, nu-i bai, ca oricum ii arunc. In masina de spalat i-am vopsit. Cred ca au iesit fain.
Ina, rochia e asta: http://www.westrags.com/de/p-101918
Monn, tipa are tocuri, pantofii sunt aia din stanga pozei cu rochia.
Rochia n-am cumparat-o inca, am zis sa va cer parerea intai. Si va multumesc mult pt raspunsuri!
Kea spune:
Si inca ceva: Keutu are un prieten de 5 ani, v-am mai zis. Mie parintii lui imi plac de nu mai pot, dar am niste rezerve legate de copil. Am impresia ca fiu-meu incepe sa-l imite si asta nu chiar imi place. Azi de ex, baietelul se uita incruntat si la un moment dat chiar se stramba la o doamna care astepta sa treaca copiii ca sa poata intra in curte. Nu vreau sa ajung sa-l vad si pe al meu facand asta. Imi pare rau si sa nu-i mai las sa se intalneasca, mai alea ca-mi plac si parintii si nici copilul nu-i un copil rau, numai ca are niste " scapari" sa zicem (tipa pe strada, nu saluta, deci chestii corectabile, dar...pana le corecteaza mi-e sa nu si le insuseasca si al meu, mai ales ca am ceva semnale ).
inapreda spune:
Kea, imi place rokia si mie personal imi "da" mai bine cu balerini DACA ai picioare faine si esti inalta. Daca esti scunda, tre' sa fii si slaba
Prefer varianta neagra sau fucsia pentru ca e mai usor de "asortat"/combinat cu culori nebune.
Din punctul meu de vedere, dresuri cu dunga nu merg. Cel mai bine ar merge dresuri mate, groase sau...un fond de ten pe care il intinzi si pe brate.
PS. Cum e combinata rochia pe site mie NU imi place; geanta pare din alt film iar papucii imi par...batriniciosi.
Kea spune:
Ina, culorile nebune unde sa le pun, la papuci, la bratari, la geanta? Recunosc ca mie mi s-a cam pus pata pe galbenul ala.
simplyana_m spune:
Salut!
Gaza, sa va fie de bine vacanta (si trecuta si viitoare), bine v-ati regasit cu domnul Gaz, doresc viata cat mai lunga ochelarilor! Si HAPPY BIRTHDAY!!!
Multa sanatate bolnaviorilor!
Dodo, Bogdanelul absolvent! Sa ne bucuram de trofeul meritat din plin, si nu te amari pt lipsa unei fituici (nasoala invatatoare!), ca stim noi si fara ea cat efort, cat progres si mai ales cat merit aveti voi, mama si fiu! BRAVO!
Roro, schiopatatul ala e treaba de balerini? Mult succes lui Alex!
Anaan, multam de pont, am vazut si eu finalul de sezon la "The Killing" in aceeasi seara cu tine! Asa mult mi-a placut, ca nu numai ca l-am vanat episod cu episod, dar am "halit" intre timp, la foc automat, si "Prime Suspect", si "The Wire".
Ina, am fost (si sunt) convinsa ca stii incaltarile de la Zara, dar imi fac datoria, ca ti-or fi scapat: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/es/es/zara-S2012/189522/629628/BOTIN%2BTACHAS . Mie mi-ar place mai mult astea, dar n-au tinte: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/es/es/zara-S2012/189510/630665/BOTIN%2BSERRAJE . Faine accesoriile !
Kea, eu nu mi-as face griji, si mai ales, nu mi-as cenzura prietenia cu familia respectiva, de frica unor apucaturi trecatoare! Ce daca mai fac copiii obraznicii, nu ele le modeleaza caracterul, decat in sensul in care provoaca o reactie sincera din partea celor din jur si se poate transforma intr-o lectie folositoare. Nu numai ca eu nu pun pret pe "bunele maniere" la un copil de 3 si respectiv 5 ani, ci consider chiar ca le fura din inocenta si libertate.
Este totusi posibil sa am eu o viziune mai "originala", pentru ca, de exemplu, n-am simtit niciodata mila si revolta la bataile incasate de Nica in "Amintiri din copilarie", ci admiratie si gelozie fata de libertatea lui sufleteasca de a face fix ce-i trazneste la momentul respectiv, stiind exact ce-l va costa si "platind" senin, in timp ce cocea urmatoarea isprava. Nu de putine ori ma incearca sentimentul ca (,) copiii de azi sunt inlantuiti cu vorbe bune, atat de devreme "responsabilizati".
In alta ordine de idei, la toamna ne chefuim pe cinste!
Anca, trebuie sa recunosc ca eu ma cenzurez de la un timp, dar nu pt a nu deranja pe cineva sau de teama vreunei reactii, ci intr-un efort sustinut de detasare de lumea virtuala in general si de club in special. Cum eu am venit aici (in ES) ca oaia dupa magar, in loc sa ma adaptez, toate eforturile mele au fost in a ma conserva (initial, pana realizez ce si cum si incotro, dar n-am ajuns acolo), si tot ce am reusit, a fost sa ma izolez . Si nu numai ca m-am refugiat in "lumea mea", dar "lumea mea" are tendinte puternice de a se suprapune si reduce la viata mea virtuala de aici, de la club. Atitudine complet nesanatoasa, avand in vedere ca mi-a ajuns cutitul la os pe mai multe planuri, si mai am si oaresce ingrijorari (v-am povestit cu liniile mele din palme ). Si cum nu ma pot lipsi complet de forum, ca sunt personalitate adictiva (ca tot dadusi tema), mi-am propus sa urmez paternul foumistelor cu vechime si mult echilibru (Chato si Roro), si sa vin in vizita, cat mai des si cu mult drag, dar fara sa locuiesc aici, sau uneori sa dorm la usa. Inca nu imi iese, dar ma tin de plan!
Revenind la tema ta, eu sunt ca iedera pe zid (greu de starpit, adica ) cam in toate tipurile de relatie. Care domina in cazul asta?
La tema cealalta, fara anticonceptionale! Nici eu nu am folosit si nu folosesc. Dar m-ati distrat maxim cu "mai bine curva decat proasta"! Pai nu se exclud una pe alta!
Georgiana, gasesc mai important sa cultivi dezvoltarea emotionala decat stimularea intelectuala, si as opta pentru "vacanta", cu mai zis tu , in grupa mai mica.
Simonapro, eu intelesesem ca afacerea ta e de backup si de mers in paralel, iar tu ti-ai dori un nou job, la alt "stapan". Insa vad ca e pe bune treaba si te lansezi pe cont propriu! Multa bafta, si animatori de isprava!
Si ca sa ne conversam, pe langa poanta cu Ponta , aflai si eu azi de pe forum ca Nastase, condamnat, a incercat sa se sinucideze ! Tare m-au descumpanit reactiile! Si in paralel cu topicul dedicat evenimentului, recomand vizionarea filmului "Hara-Kiri, Death of a Samurai", sub a carui puternica impresie inca ma aflu (cu totul intamplator).
http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
Si uitasem sa felicit Sophia, cea mai frumoasa floricica, Brisuca, cea mai harnica buburuza, Anastasia, cea mai gratioasa balerina, Vladimir, cel mai dedicat sportiv/suporter, David, cel mai voios gradinarel, Inji, cel mai serios bodypaintedpartyboy, sa cer detalii despre Veverita si Furnicuta de acum deja bronzate si sigur mai sunt... Ii felicitez pe toti ghioceii, na! Vacanta placuta! (din Franta)
simplyana_m spune:
Chato, gata, ma culc! Noapte buna! pe labutele convalescente!