Ghiocei de Martie-Aprilie2009**432**
Raspunsuri - Pagina 15
Monnvas spune:
GIA, io o sa fiu contra curentului si o sa zic sa o lasi la mica. In primul rand fiindca educatoarea e aceeasi. In al doilea rand fiindca ar insemna sa intre la 5 ani jumate la scoala, in clasa pregatitoare, si mi se pare cam devreme
Si eu am mers pe ideea ca ii face bine sa shada cu copii mai mari. Darrr m-am razgandit. Inji al meu e si orgolios si cand isi da seama ca nu tine pasul cu cei de 4 ani si pune bot si sufera sincer. Deci o fi mai bine codas la oras decat in satul tau fruntas, dar numai daca asta nu frustreaza copilul.
Si io am fost mereu `cea mai mica` in toate grupurile si inca mi-e greu sa scap de eticheta asta de `mica` si sa-mi asum rolul de `om mare`.
Oarecum in aceeasi situatie suntem si noi fiindca din toamna ne mutam la stat. Si va face din nou grupa mica. Ce castig daca il dau la 5 ani jumate la scoala? Un an in plus de munca? Fiindca la pensie tot la 65 iese
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Every saint has a past. Every sinner has a future.
Monnvas spune:
DODO, sanatate zanei! Si felicitari ca Bogdi nu s-a suparat. Pe mine m-a... intristat gestul.
KEA nush de ce, eu vad rochia aia cu niste pantofi josi, nu pe tocuri. Da` sa zica shefa!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Every saint has a past. Every sinner has a future.
Anaan spune:
Salutare!
Dodo, femeia aia nu numai ca nu-si face cum trebuie meseria, dar e si-o insensibila in stil mare! Bravo lui Bogdi pentru tot ce-a realizat anul asta: el merita cea mai frumoasa diploma!
Gia, si eu as zice sa o lasi la grupa mica, mai ales ca si ea si-a exprimat dorinta de a ramane acolo. Cum ai zis tu, nu atat achizitiile sunt importante ( si ea oricum e foarte evoluata din punctul asta de vedere), cat confortul psihologic. Daca inscrierea in grupa mijlocie ar fi insemnat mersul mai departe cu educatoarea ei si cu toti colegii, atunci te-as fi sfatuit sa o inscrii acolo.
Kea, imi place rochia! eu zic ca merge - daca nu ai chef de tocuri- si cu niste balerini de aceia tip peep-toe, mai ales ca tu esti inalta.
Azi mi-am facut o ecografie mamara la Cluj si e totul in regula, ca am trecut prin niste emotii in ultimul timp. Sa nu neglijati astfel de controale, ca mie mi s-a strans inima cand am vazut ce fete tinere erau pe acolo, cu probleme care mai de care!
georgiana310 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas GIA, io o sa fiu contra curentului si o sa zic sa o lasi la mica. In primul rand fiindca educatoarea e aceeasi. In al doilea rand fiindca ar insemna sa intre la 5 ani jumate la scoala, in clasa pregatitoare, si mi se pare cam devreme CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way Every saint has a past. Every sinner has a future. |
Ea oricum de la 5 ani intra la pregatitoare pt ca e pe curicula internationala Cambridge. Si acolo, e reception - clasa pregatitoare la 5 ani!
olishka spune:
Salutare!!!
Am fost si noi la premiera si acum suntem cam praf ca am trecut apoi si prin parc, iar cu 3 copii dupa tine si pe tocuri e cam rupere
Chato sunt cam aceleasi poze, dar sunt mai multe si le-am pus pt fetele participante mai ales
Ina sunt suuuuper accesoriile cu Jambo Oricum eu sunt mare fan Zvinca. Imi tot zic ca trebuie sa mai comand ceva de la ea, dar uit.
Dodo imi pare rau pt situatie. Bodo merita o invatatoare mai buna. Are multi pupici de la noi
Gia, legat de gradi...David anul trecut era cel mai mic din grupa lui. Noi din septembrie nu am mai mers, dar acum in mai cand am revenit, am fost pusa in situatia sa aleg grupa mica cu copii de varsta lui David sau sa aleaga grupa mijlocie cu copiii pe care ii cunostea si cu educatoarea pe care o cunostea. Nici nu am stat pe ganduri si am ales grupa cu educatoarea. De fapt David singur a ales. Mi-a zis insa directoarea ca mai simte nevoia cateodata sa emigreze la cei mici si se mai joaca cu ei, dar apoi revine. Afara se joaca cu toii impreuna.
Kea nici eu nu ma degete prea frumoase, dar la sandale nu pot sa renunt Eu zic ca merg si pantofi, dar poate gasesti unii cu 2 degetele pe-aafara. Din acelea sigur nu aluneci.
inapreda spune:
Kea, pliiiiiiiiiiiiiz, mu te supara pe mine dar, daca ai pus vreun link cu tinuta, eu l-am ratat.
inapreda spune:
Olga, n-ai gasit nicaieri incaltari de care imi trebuie mie?
Am gasit ceva dar:
-nici nu-mi plac
-nici nu mi-au raspuns la solicitare
http://pantofiromanesti.blogspot.ro/2012/02/ghete-rock-mopiel.html
inapreda spune:
Si intrebare pt toata luumea: tricoul voiam sa aiba in fata moaca lui Jambo si in spate mesajul "Ian&mama -inima rosie Coco Jambo dar acum ca am vazut cum vor arata accesoriile, parca imi pare prea mult: nu ar fi bine sa renunt la moaca si sa imprim numai mesajul in fata???????? Pliiiiiiiiiiz nu-mi ignorati intrebarea.
Anaan spune:
Gina, frumosi tare cerceii si bratara: Jambo ar trebui sa fie mandru ca are o sotie ca tine! (de altfel, cred ca si este!)
Olga, la ce premiera ai fost?
Acum, gandindu-ma la premiera de care zicea Olga, mi-am adus aminte de reusita lui Andrei al Ilincai: felicitari multe, multe si la mai mare!
Azi m-am amuzat in mall in Cluj: stiti voi zgomotul ala specific din astfel de locuri - muzica, forfot etc. - ei bine, un bebelus i-a venit de hac. A tras mititelul ala cateva racnete (mama lui nu-l lasa sa bage in gura ceva), de a anihilat orice alt zgomot.
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Si intrebare pt toata luumea: tricoul voiam sa aiba in fata moaca lui Jambo si in spate mesajul "Ian&mama -inima rosie Coco Jambo dar acum ca am vazut cum vor arata accesoriile, parca imi pare prea mult: nu ar fi bine sa renunt la moaca si sa imprim numai mesajul in fata???????? Pliiiiiiiiiiz nu-mi ignorati intrebarea. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Si mie mi se pare cam mult; mesajul e suficient ( stii tu, in ideea ca "less is more")