Ghiocei de Martie-Aprilie2009**432**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Eu ma dau pe net...dupa manualele scolare pentru Bogdi...le-a dat d-na manuale de la cei care au terminat a 2-a....dar sunt varza ,varza...iar al meu plange daca i se indoaie un colt la vreo carte,sau daca la culegeri au fost lipite "la norma"...a suspinat pana i le-am cusut.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Cica la gradi e epidemie de stomatita. Si aseara a stat bot in bot pana la 10 noaptea cu unul dintre copiii care au cazut rapusi...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Every saint has a past. Every sinner has a future.

Sper ca injinerul meu preferat e sanatos si voios!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Am pus aici mai multe poze de la botez

https://picasaweb.google.com/olgagireada/BotezLeon20Mai?authkey=Gv1sRgCLCD85y6zbKsmwE

Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012)

Olga, "10 cu felicitari si cu stelutze"!!!
Distractie maxima in mijlocul familiei! Ce mi-ar mai placea si mie sa rinjesc alaturi de voi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Chato-Cred ca e o pb cu tel de la Valcea. Mama e la Romtelecom si tot n-am reusit sa vb cu ea decat de pe mobil. Ac telefon suna ocupat, cant sun de pe fix. N-am pb cu sunatul de pe fix pe fix in alte colturi ale Romaniei.

Eu sunt KO... Alex avu 3 ore de repetitii la balet. Apoi o mai si aniversara pe profa (80 de ani), Culmea, el e atata de agitat si asa a intrat in atmosfera ca pluteste pe norisor. Luni si marti a plecat la 8 dim de acasa si s-a intors la 9 seara.
Joi si vineri la 20,30 are spectacol...Abia astept sa scap.

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Si io!
Pentru ca de abia astept sa vad cit de calma poti sa fii cind esti fara "treburi" daca, cu atitea activitati si extra-scolare, poti sa fii atit de zen. Jos palaria!

Mergi la inceput

Bebe, sa-ti traiasca soacra si sa ne dai de baut citi mai multi ani in cinstea ei!

Alexandra, unde mergeti in vacanta?

Gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Gia, ma amuza foarte tare faptul ca, desi nu parem tocmai "best friends", descopar pe zi ce trece ca avem puncte comune. Eu as opta pentru grupa mai mare; si nu din ratiuni...academice ci pentru simplul fapt ca, acum, Ian prefera copiii mai mari.

PS. Cum ar fi daca ai intreba-o SI pe Bris?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Ina, hai sa-ti zic ceva, ca tocmai mi s-a ridicat parul pe mana cand te-am citit! Acum vro... mai bine de 2 saptamani, gandeam despre tine cu maxima siguranta ca daca te-as cunoaste live, mi-ar fi imposibil sa nu fim best friend! Da` am zis ca nu zic ca nu stiam sa explic de ce si parea pupincureala aiurea.
Io zic sa si incepem sa parem "best friends" asa ca misca-ti glamour`ul in Cluj la o cafea
Aaaaa, si inca ceva ca sa vezi cat de defecta par/sunt: cele mai bune 2 prietene ale mele, si-au inceput relatia cu mine naspa! Deci, am marele talent de a dace impresie proasta!

In urmatoarea ordine, asa am facut: am intrebat-o pe Bris: ea prefera sa ramana la mica. Daaar, zice ca se va duce uneori si la "copiii ei" de la cealalta grupa. So, daca ma tai acum, nu curge sange de cat ma stresez cu decizia... No, asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:

Dodo, invatatoarea aceea mi se pare o...vita! CRED ca eu as vorbi cu ea sa primeasca si Bogdan o diploma. Pe care sa i-o inmineze ea personal. Atitudinea ei mi se pare cruda. Rea. De toata jena.

Felicitari pentru absolvire si multa sanatate Isabelei.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

+1 si mai zic si ca i-as da doua dupa cap! Vitaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

Dodo, invatatoarea aceea mi se pare o...vita! CRED ca eu as vorbi cu ea sa primeasca si Bogdan o diploma. Pe care sa i-o inmineze ea personal. Atitudinea ei mi se pare cruda. Rea. De toata jena.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

eu as vorbi cu directorul scolii, nu cu ea... ea a demonstrat deja cit poate, asa ca, cu niste ajutor, va putea mai mult data viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

eu as vorbi cu directorul scolii, nu cu ea... ea a demonstrat deja cit poate, asa ca, cu niste ajutor, va putea mai mult data viitoare

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

...Sper sa am ajutorul directoarei in anul ce va urma...oricum eu vorbesc maine cu dumneaei asa ca-i proaspat totul si-s suficient de calma sa pot "procesa" la limite normale nu ca o mama de copil special "lovit"

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Dodo

Fetele, eu nu pot purta sandale, ca invariabil, ajung cu degetele pe asfalt. Nu stiu de ce, oi avea laba piciorului ingusta, in plus nici nu-mi place sa port, pt ca nu-mi plac degetele de la picioare. Pantofi inchisi nu merg? Sau mai bine decupati? Musai cu toc?

La sfarsitul asta de saptamana ar fi trebuit sa facem iar o excursie cu Magdy, dar nu ne-au suras astrele.

Barbatu-meu cica s-ar putea sa ne casatorim si religiös in toamna asta. astept sa ma ceara.

Mergi la inceput