Ghiocei de Martie-Aprilie2009**432**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

La fel suntem si noi, dar mergem inainte, mica de varsta si merge cu cei de 4 si ceva.Ari are 3 si ceva, la mijlocie va avea 3 ani si 7 luni. Asta iti recomand sa nu schimbe colegii si sa mearga cu cei mai maricei.
Eu voiam s-o dau din nou la grupa mica, pe motiv ca intra in cls I de 6 ani si 7 luni, insa a spus doamna educatoare ca nu ma forteaza nimnei, si vor mai fi copii pana-n 7 ani, si vor repeta grupa pregatitoare sau clasa 0, ce-o fi. Asa ca nu pierdem colegii, in cazul nostru- nici doamnele, si ce a castigat pana acum, decat s-o ia de la capat cu plangaciosi si alti colegi noi/ alte doamne educatoare.
Majoritatea colegilor au inceput deja sa faca 4 ani, cativa sunt pana-n 3ani , 3 ani si ceva.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

gia si eu optez pentru avansare; izia e exact in acelasi caz, numai ca nu ni s-a pus nici o intrebare de la gradi, doar ne-au anuntat ca trece in clasa urmatoare... asa ca va ramine in continuare cea mai mica din grupa ei, dar nu va mai fi si cea mai mica din toata gradi :D ca pina acuma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Gia, si eu tot cu grupa mijlocie votez.
Am observat si la Amalia ce frumos evolueaza in preajma copiilor o idee mai mari si cum se plictiseste in preajma celor mai mici.

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Multumesc mult, fetelor!

Inca ma mai orientez... pentru mine, cel mai important este confortul ei emotional, nu cat de multe va sti la grupa mijlocie. As vrea ca inca un an sa o menajez si sa o las sa se mai bucure de confortul asta.

Ma gandesc ca ea merge de la 1,4 ani la gradi... parca merita un an de relaxare.

DAR, psiholoaga a orientat-o spre mijlocie, actuala ei educatoare o considera "valoroasa" pt mijlocie si ma gandesc sa nu handicapez copilul din dorinta de a o menaja un pic.

Mai revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Hello girls!!

Pentru ca mai am inca ochelarii roz (cum zicea Chato) sau mai bine spus cei de cal care ma fac sa vad doar partea frumoasa a vietii, pentru ca vine vara (sau deja a venit), cu gandul la mare, la soare si la evenimentul de maine vreau sa va las un link care imi caracterizeaza starea de spirit momentana. Sper sa va molipsesc si pe voi
www.youtube.com/watch?v=27-TM3q5-Cc" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=27-TM3q5-Cc

Pupici!!
Revin mai tarziu cu subiectele zilei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola,

Nu am avut timp sa citesc inca DAR nu ma pot abtine sa nu va arat ce voi primi miine

http://entertainment.webshots.com/photo/2065209830104261308DDGZTk

Pozele sint facute cu telefonul. Io sint incintata si de abia astept sa le port dar inca imi lipsesc:
- top-ul
- shtrimpcii
- incaltarile cu tinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Hola,

Nu am avut timp sa citesc inca DAR nu ma pot abtine sa nu va arat ce voi primi miine

Pozele sint facute cu telefonul. Io sint incintata si de abia astept sa le port dar inca imi lipsesc:
- top-ul
- shtrimpcii
- incaltarile cu tinte

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Fain, fain, fain!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

IMI plaaacccc ,sa le porti sanatoasa caci cu drag sigur le porti....cat despre ce lipseste sigur vor aparea

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Gia, ma amuza foarte tare faptul ca, desi nu parem tocmai "best friends", descopar pe zi ce trece ca avem puncte comune. Eu as opta pentru grupa mai mare; si nu din ratiuni...academice ci pentru simplul fapt ca, acum, Ian prefera copiii mai mari.

PS. Cum ar fi daca ai intreba-o SI pe Bris?

Mergi la inceput

Dodo, invatatoarea aceea mi se pare o...vita! CRED ca eu as vorbi cu ea sa primeasca si Bogdan o diploma. Pe care sa i-o inmineze ea personal. Atitudinea ei mi se pare cruda. Rea. De toata jena.

Felicitari pentru absolvire si multa sanatate Isabelei.

Mergi la inceput