Ghiocei de Martie-Aprilie2009**432**
Raspunsuri - Pagina 10
Kea spune:
Oricata lancezeala ar fi pe forum, dupa postarile ancai, mereu se umplu repejor niste pagini.
Eu sunt activa din umbra, ok? Adica raspund de multe ori in minte, alteori scriu, dar sterg, mi se pare ca prea detaliat am scris si nu intereseaza pe nimeni. Dar la ce a scris anca referitor la cerutul de sfaturi si apoi disparut ca magarul in ceata, ma simt cu musca pe caciula. Dar am o scuza, ca ziua de "munca" incepe la mine de pe la 6 (Magda stie, la mare, la 6 jumate aveam deja amandoi copiii in carucior si plecam la plimbare) si se incheie la 9 jumatate seara. Mai pregatesc ce-mi trebuie pt a doua zi, citesc sau va citesc si gata ziua.
Si hai mai fetelor, ca kg lui Annan s-a dus demult, ori Floric a scris si acum de curand, de cand a intrat iar Georgiana. Daca Floric e suparata, e din alt motiv, dar eu sper ca nu-i.
Keutu si masinutele. A inceput sa-i dea si lui frate-sau, uneori i le ssmulge imediat ce i le da, alteori, generos, i le lasa mai mult timp. Multumesc pt raspunsuri si idei. Acum ma streseaza ca daca vreau sa-l schimb pe ph in pat, face ce face si tot ii mai atinge un picior de cap sau se face ca vine cu spatele si se dezechilibreaza chipurile fix langa el. Ma urasc, am ajuns sa zbier ca apucata.
La biserica nu mai sunt locuri pt botez pana dupa jumatatea lui aaugust. Mi-am gasit si rochie, dar nu stiu daca nu cumva e prea scurta pt slujba. Apropo, am slabit 3 kg. intr-o saptamana. Mai am 7
Kea spune:
http://www.westrags.com/de/p-101918 Asta e rochia. E prea scurta? Va place sau ba? In ce tarlici sa ma incalt? Ciorapii cum ar trebuie sa fie? Oricum, o pot purta doar daca slabesc pana atunci, altfel...
chatonel spune:
sa bag si io problema mea :) daca tot frec menta pe forum
tata s-a mutat de la romtelecom la rds. De cind s-a mutat am o problema cu telefonul lui fix: ori suna ocupat, ori imi spune o voce ca telefonul e nealocat. E a facut portarea numarului, deci e acelasi ca si la romtelecom. Am putea crede ca de-aici vine problema si ca ajung in reteaua romtelecom de unde apelul nu e redirectionat, corespunzator, spre rds. Dar, pt ca e si un mare DAAAR: toata lumea il suna pe fix si la ei merge, doar la mine nu Chiar si din afara, ca mai primeste si alte apeluri si merge ce nu e ok la apelurile pe care le fac eu prin IPvoice? Ca noi asa sintem, de cind a intrat internetul in forta pe piata, ne-am dezabonat de la FrTélécom si am intrat doar pe retelele netului.
anca_nicolae spune:
chato'
initial credeam ca nu e ceva setat in noul abonament al tatalui tau legat de extern calls. Dar, vad ca altii din afara suna. Atunci, s-o fi pastrat numarul cu tot cu prefix? eu nu stiu cum e cu portarea, adica va incepe tot cu 021 pt buc sau alt prefix pt judet? Ai intrebat pe ceilalti "externi" ce numare/cifre exact-exact formeaza ei?
kea
m-am uitta la rochie, mie imi place mustarul si croiala e din aia misto, avantajoasa
la lungime, hmmm, nu cred ca e prea scurta, dar... nici bagajul/knowledge-ul meu biblic nu e prea lung... dar asa, ca parere, eu, in locul tau, as merge linistita cu rochia asta.
si e ok si din umbra, mai ales ca ai asa un program solicitant... :) dar, oricand ai tendinta sa ne scrii, nu mai sterge..., cineva-careva tot ti-o rapsunde, si chiar daca nu, stiti ceva?
eu am descoperit ca uneori, cineva punea o intrebare, si, aparent, nima nu raspundea. Dar, in paralel, se discuta mai intesn alta chestie, si culmea, eu gaseam raspunsuri pt prima intrebare citind postarile pt al 2-lea subiect... :)
asa ca, nu se stie niciodata in ce mesaj gasim, la un moment dat, un click :)
so, kea, anytime!
edit: la ciorapi, mie mi se par potriviti aia din poza, adica negrii, tu intrebi de grosime? eu parca as opta pt un 40, adica fiind august, nu pot fi prea grosi, dar nici prea transparenti, nu? daaar, la ciorapi, nu cred ca putem sa o lasam pe ina sa nu raspunda!!!!!
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori
Monnvas spune:
CHATO, ai incercat sa mai suni pe altcineva din Ro care e pe RDS? Asta ti-ar da un indiciu daca e o incompatibilitate intre IPvoice si reteaua din Ro sau e ceva la nr. tatalui.
KEA nush daca te-ai mai vopsit in ultima vreme, dar rochia mi se pare ca te avantajeaza si cromatic In afara de dres negru mat, alta idee nu-mi vine. Desi, in august fiind, ai putea si fara, cu sandale.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Every saint has a past. Every sinner has a future.
chatonel spune:
anca,monn, merci de raspunsuri. Da, eu mai sun si alte persoane pe RDS si e OK. Nu am idee daca tre sa schimb 2 ala in 3, poate asta o fi? incerc acum :))
kea, pt mine rokia e perfecta, inafara de culoare, da probabil ca tie iti place daca ai luat-o asa :D Io as pune niste ciorapi cu model in ei, ori de matase cu dunga la spate :P (negri)
anca_nicolae spune:
eu gata pt azi, plec si eu spre casa.
chato', daca tot si tot nu merge, acum mi-am dat seama, uitandu-ma pe geam sa plec, serv-ul meu e LANGA cladirea RDS :)))), asa ca, dc nu dai de cap, da-mi detalii si merg la/peste ei... vorbim.
aaa, si sper ca dupa postarile mele de ieri si azi, mai bine sau mai putin bine intelese, sa nu "ma asteptati aici, zilnic, programat" :) eu, de regula, deschid forumul DOAR cand stiu ca am un anume timp sa citesc TOT, daca mi se pare ca nu am, mai bine nu deschid...., asa sunt eu, desi nu e bine. Cam asa fac si cu prietenele mele bune din liceu, ele vorbesc mult mai des, chiar si asa, mai pe fuga, dar doar cat sa se simta conectate, eu nu, oricat de des le am in gand, in diverse momente, eu nu le sun decat daca stiu ca pot sta 1 ora la tel...
asa ca, intr-o zi, o sa va scriu din nou :), totul e surprise :)
Poze cu noi
anca_nicolae spune:
aa, stai ca nu pot pleca, am citit de ciorapi cu dunga..., oare, nu o fi prea expected/monoton, dunga verticala de sus pana jos, chit ca una e in fata, la rochie, alta in spate, la ciorap? adica, privit doar din fatza sau doar din spate e ok, dar daca priveste cineva de jur imprejur? nu o parea cam ca prea militareste, asa, ca vipusca?
si eu zic ca si de ar fi vara, culoarea asta cere negru.., adica eu totusi mi-as pune ciorapi :)
acum chiar ca inchid calcu,
Poze cu noi
Ilinca_M. spune:
Ce mai faceti, tufete?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Pe mine ma distreaza de multe ori asta cu "ce putin scriem" fiindca eu mereu, de-a lungul timpului, am spionat si prin alte ograzi (ograde?! na, ca am un moment de stupoare, nu-s sigura pe plural:))) si zau ca odisee/club mai activ ca al nostru nici n-a existat nici nu exista si nici nu cred ca va mai exista...alte odisei n-au scris in 9 luni de sarcina cat scriam noi intr-o saptamana si alt club in 4 ani cat am scris noi in juma de an...oooof, revin ca ma trage cineva sa mergem paaaaaaaaaa
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.