Ghiocei de Martie-Aprilie2009**432**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

anca, nu merge nici cu 3 in loc de 2. Altundeva tre sa fie hiba. Si da, as ramine datoare cu mai multe beri daca ai intreba la sediu RDS, desi... or fi numa birouri la tine, nu si oamenii muncii?

Mergi la inceput

ilink, ograzi

felicitari pt dusul nechiraitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Cica la gradi e epidemie de stomatita. Si aseara a stat bot in bot pana la 10 noaptea cu unul dintre copiii care au cazut rapusi...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Every saint has a past. Every sinner has a future.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Pai daca s-a portat, nu tre sa schimbi nr. Nu asta e hiba. Nr tre sa fie la fel ca inainte. Ai incercat sa-l suni pe tata de pe telefonul altcuiva (ex. de pe mobilul motanului)?

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

anca, nu merge nici cu 3 in loc de 2. Altundeva tre sa fie hiba. Si da, as ramine datoare cu mai multe beri daca ai intreba la sediu RDS, desi... or fi numa birouri la tine, nu si oamenii muncii?

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Every saint has a past. Every sinner has a future.

Mergi la inceput

da Monn, e exact la fel si de la telefonul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Acum am revenit, cu scandalau, ofcourse, de la paa!
Sa mai completez si io in limita timpului si a memoriei disponibile (ca deja am cam uitat la ce trebuia sa ma refer:))
1. Eu nu cred ca "mutatul in realitate" e o explicatie pentru perioadele cu scris mai rar sau o posibila cauza care va duce la disparitia clubului. O data ca nu putem toate vorbi deodata sau sa ne intalnim deodata in realitate si o data ca fiecare are farmecul ei indiscutabil, si "real life-ul" cu intalnirile ei (pentru unele mai dese, pentru altele mai rare, depinde de zone) si vorbitul la telefon (cu cate tufete nu rezonez perfect p'aci si n-am vorbit veci la telefon, eu cred ca sunt genul care mai spontan se exprima in scris decat la telefon, de mica ma inhibau discutiile la telefon:)). Eu nu sunt mare telefonista sau messengerita, imi face placere cand sunt sunata, rar imi fac coraj sa sun si eu, dar cand deschid forumul...ei, e altceva...cand citesc mesajele parca vizualizez fiecare tufata in parte, imi imaginez scenele povestite, ma emotionez sau ma simt intrigata...lumea virtuala are un farmec extraordinar si cred ca nu numai pentru mine
2. Si eu fac galerie: sa intre Floric! Stiu ca a fost tare ranita la reactiile la adresa a cea ce a spus. Eu vad lucrurile asa: Floric, fara sa se gandeasca nicio secunda la tufetele de la club care tineau cura (inclusiv eu:))) a emis o parere proprie, cu grad mare de adevar, poate nu in cel mai dragutz mod posibil dar tocmai fiindca nu intentiona sa ilustreze o realitate din clubul nostru. Stiti cu ce aseman eu faza cu Floric? Cu faza cand Anaan si Novus au relatat despre parintii care-si lasa copiii "in grija tehnologiei", dandu-le tablete/i-phone-uri etc sa stea linistiti si se uita dispretuitori la ceilalti. Exact asa tufetele au vrut sa relateze ceva fara nicio referire sau aluzie la club si exact asa s-au simtit vizate Olishka si Alexandra, stiu ca Olishka a fost amarata tare pe moment. Repet, asa a fost si faza cu Floric: ea se referea la faptul ca o femeie, mai ales una de la un nr. masiv de kile in sus, nu trebuie sa se culce pe o ureche ca "yeee, a slabit un kg" ci sa vasleasca mai departe intru urmatoarele fiindca primul kil dat jos poate fi inselator, sa fie de fapt doar apa si...kk:)) iar multe tufete au crezut ca Floric a fost dispretuitoare la adresa relatarilor lor de pe front, cu "- 1 kil". Eu sunt convinsa ca Floric nu a vrut sa rada de nimeni, sa dispretuiasca efortul nimanui, pur si simplu ideea ei a fost exprimata nefericit si a lovit in sensibilitatea unor tufete.
Oare s-a inteles ce tot balmajesc p' aici?:))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Seara buna

Multumesc fetelor pt urari si multumesc Chato pt caciulita. Imi place

Ilinca tu cam ai dreptate Am vazut poze cu Sophi pe facebook. Ce floricica frumoasa a fost Parca e mult mai matura, mai domnisoara, nu mai are fatuca de bebelus.

I-am facut astazi vaccin lui Leon. N-a zis nici pas, a fost asa cuminte de-mi venea sa-l pap, desi eu mai aveam un pic si lesinam ca mi-era tare mila de el astazi, nu stiu de ce Frumoasa surpriza mi-a facut ca nu a plans.

Sunt asa de fericita caci maine vine fratiorul meu cu toata, toata gasca . N-a mai fost niciodata cu ei toti caci este f greu sa-i scoti din tara. Ii duce la mare in Bulgaria. Maine ma gandeam sa-i duc pe toti la Terra Park sa-i distrez.

Si tot maine ma vopsesc. Imi schimb culoarea la par. Gata cu Alba ca zapada M-am plictisit ingrozitor de negru, din clasa a 10-a sunt asa. Inca nu stiu cum ma fac (depinde ce iese la decapaj), dar eu abia astept

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Chato-Cred ca e o pb cu tel de la Valcea. Mama e la Romtelecom si tot n-am reusit sa vb cu ea decat de pe mobil. Ac telefon suna ocupat, cant sun de pe fix. N-am pb cu sunatul de pe fix pe fix in alte colturi ale Romaniei.

Eu sunt KO... Alex avu 3 ore de repetitii la balet. Apoi o mai si aniversara pe profa (80 de ani), Culmea, el e atata de agitat si asa a intrat in atmosfera ca pluteste pe norisor. Luni si marti a plecat la 8 dim de acasa si s-a intors la 9 seara.
Joi si vineri la 20,30 are spectacol...Abia astept sa scap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Wow Roro ce program aveti mai rezistati?

Mergi la inceput