Ghiocei de Martie-Aprilie2009**432**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Gia, blogul il poti face privat (eu am aflat cam tarziu asta ), astfel ca iti poti varsa in el toate frustrarile si cele mai intime ganduri fara teama de deschidere in fata unor necunoscuti! Monn, da, in mare parte, e politic ceea ce ni se intampla acum. Gina, e de bine, de foarte bine, pe de o parte. Pe de alta parte, si aici imi pot expune niste ganduri cerute de Anca, sufar dintr-o data foarte tare, caci sunt trezita la realitate de instinctul uman de supravietuire, care se manifesta in cele mai ciudate moduri acum, si tocmai la oameni de la care nu te astepti la asa ceva. Toti ne sunt prieteni foarte buni, dintr-o data, toti isi arata disponibilitatea si prietenia, dorinta de sacrificiu pt binele nostru etc. Sigur, slava Domnului, imi cunosc foarte bine prietenii adevarati, am stiut sa ii tin aproape si am capacitatea de a filtra falsitatea. Daca v-am bagat in ceata...revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Io nu-mi fac tema, fiindca atunci cand vine vorba de comparat relatii io n-am termen de comparatie.

Cat despre FLORIC - eu va rog sa nu va faceti mustrari de constiinta. Certurile individuale sunt una, relatia de grup e alta. Daca ea a ales sa sacrifice tot relatia cu grupul pentru un incident, inseamna ca probabil grupul nu conta atat de mult. Darrr eu cred ca nu e asa si ca peste 2-3 zile ne trezim cu o Flori bronzata venita din concediu.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Every saint has a past. Every sinner has a future.

Aici nu-s de acord cu tine si stii de ce? Pt ca Floric, din noi toate, a avut parte de cele mai dure critici si a trecut peste ele cu un zimbet aparent pe buze si cu dorinta de a invata ceva nou. Eu ramin la parerea mea ca ceva s-a rupt, ceva s-a intimplat, si-mi pare rau, pt ca a fost alaturi de noi atita timp. Dar nu, nu am vorbit despre asta ca sa isc scuze, turnari de cenusa in cap, regrete spasite sau altele de genul asta. MIE imi pare rau ca taman atunci m-am gindit eu sa nu ma bag unde nu-mi fierbe oala

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
asa, ca am citit mai sus:anamariaa fost demult de tot... parca iarna, parca 2009, o discutie despre ce am gandi/cum am trece mai departe daca el ne-ar dezamagi [nu mai retin daca era strict inselat sau alt gen de dezamagire]. Dintre toate fetele, unele mai categorice, altele mai gingase, tu ai scris o postare APARTE. Si acum o vad in fata ochilor [stiti ca am defectul atsa sa memorez milioane de chestii care ma frapeaza :)))], parca avea juma de ecran, bine, nu stiu cuvintele pe de rost, nuuu, dar, ai fost singura care ai pus mana pe rana si ai zis ca... oricat, pentru anumite motive ai ierta si ati merge mai departe, in sinea ta..., vei tine minte SCHIMBAREA unor nuante, o schimbare ireversibila... Tonul cu care ai scris a fost atat de adanc si strict pe plan sentimental, incat am tinut minte, mai ales ca, exact ca un chirurg, cu varful lamei, despicai rana, si aratai, marginile din stanga si din dreapta... din acea postare, mi s-a part ca MODUL in care tii minte anumite momente, mai degraba amprenta pusa pe sufletul tau de anumite momente, seamana cu mine.si desigur, este opus complet cu alte fete care au marele noroc de a putea "uita", chiar si a doua zi...asa am retinut eu.nu e asa?;)Poze cu noiVeronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori
Da, exact asa e, Anca. Uneori imi doresc sa am rabdarea si timpul sa recitesc postari de-ale mele din trecut. As vrea sa vad daca m-am schimbat, daca simt altfel acum. Mi s-a intamplat sa dau peste postari de-ale mele si fara sa citesc autorul, sa zic, uite, exact asa gandesc si eu. Postari scrise de demult, evident.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:

A, si inca ceva - cand PISIGRI a remarcat ca forumul „nu mai e ce-a fost” io am vazut-o ca pe o remarca... ludica, nu dramatica si in niciun caz ca pe un repros fata de cele care inca mai scriem. N-a facut filosofii, n-a cerut schimbari de atitudine de la noi. Pe cand azi, cand a intervenit ANCA, m-am simtit ca un elev pus la colt pe coji de nuca.

CRISTIAN (7.03.2009)

Eu am scris ce am scris exact pt ca am simtit si banuit ceea ce spuneai tu mai sus, ca relatiile autrecut in alt plan. Din pacate pt cei mai putin comunicativi sau deschisi (asa ca mine, chit ca acusi umplu o pagina de una singura), asta e o veste "proasta" pt ca eu chiar tineam legatura cu voi aici, pe forum. E ca si cum lumea s-ar muta in casa noua si pe mine m-ar lasa in urma Asta nu inseamna ca schimbarea e rea, nefireasca sau ca ar avea vreo conotatie negativa.

Mergi la inceput

Pisigri, trebuie s-o spun: de cand esti insarcinata, esti altfel! Vreau sa vad daca mai e cineva de aceeasi parere si revin cu detalii! E de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:

A, si inca ceva - cand PISIGRI a remarcat ca forumul „nu mai e ce-a fost” io am vazut-o ca pe o remarca... ludica, nu dramatica si in niciun caz ca pe un repros fata de cele care inca mai scriem. N-a facut filosofii, n-a cerut schimbari de atitudine de la noi. Pe cand azi, cand a intervenit ANCA, m-am simtit ca un elev pus la colt pe coji de nuca.

CRISTIAN (7.03.2009)

Eu am scris ce am scris exact pt ca am simtit si banuit ceea ce spuneai tu mai sus, ca relatiile autrecut in alt plan. Din pacate pt cei mai putin comunicativi sau deschisi (asa ca mine, chit ca acusi umplu o pagina de una singura), asta e o veste "proasta" pt ca eu chiar tineam legatura cu voi aici, pe forum. E ca si cum lumea s-ar muta in casa noua si pe mine m-ar lasa in urma Asta nu inseamna ca schimbarea e rea, nefireasca sau ca ar avea vreo conotatie negativa.

+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

CRISTIAN (7.03.2009)

se poate ca de la ton sa fi fost si prima mea impresie.... pt ca am vazut ca imediat ilink a zis prezent si a scos "scutirea" cu bac-ul.
La a doua citire nu imi pare kiar negativa postarea ancai, dar.... pt ca scrie mult eu am tendinta de a citi pe diagonala ce zice si a iesit ca tine mai sus :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

anamaria

eu, din afara, as zice ca la capitolul ganduri si perceptii interioare, nu te-ai schimbat deloc. Pastrezi acelasi amestec intre o permanenta autointrospectie si o tendinta spre melancolie. Si, la tine, ff frecvent am observat ca si cele mai ne-spirituale actiuni, adica actiuni concrete, din viata de zi cu zi, sunt mereu insotite de privirea ta asupra sufetului tau, vizavi de acea actiune.

si ca o mica specificare, sper ca nu ai ramas cu ideea ca eu stau si caut in urma, ca observ ca tot se ruleaza chestia asta pe aici. Ce ti-am scris mai sus este strict amintirea si mai ales IMPRESIA lasata de tine, in mine. :)

monn

chiar nu stiu cu ce si pe cine am pus la colt, in conditiile in care doar mi-am exprimat dorinta sa ne focusam pe info, si doar in ritmul fiecaruia, neimpus de numaratori ale unora si altora. Asta ti se pare tie pus la colt? Ca vreau sa scriem fiecare doar din nevoia de a scrie, si sa scriem exact cat si ce dorim, fara teama? Unde am cerut eu sa se SCHIMBE oamenii? Am zis ca sa nu ne impiedicam intr-o simpla numaratoare de mesaje, exact cum ceva zile in urma ii scrisesem georgianei, cand era usor dezamagita ca nu prea o baga lumea in seama. Apropae in acelasi spirit am scris, doar ca atunci i-am scris ei, si nima nu a fost ofuscat, acum, aceeasi chestie, am scris-o pentru NOI toti, si gata, nu mai e bine...

e ca si cum x si y ar fi in vreun amor, si x tot ii reproseaza lui y ca nu a sunat de nu stiu cate ori pe zi, iar y spune ca lasa ma.. mai bien mai rar, dar din dor, nu din frica de numaratoare... si ce, asta e pus la colt????

e doar o dorinta de relaxare, de libertate, si de sentiment de useful pt fiecare dintre noi.

aaa, voiam sa spun ca m-a amuzat ffff tare expresia patentata de chato: "kilu' de pe forum".. baiii, parca il si vad pe el, acest kil, mie imi suna atat de misto [-:)))]

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
anamariaeu, din afara, as zice ca la capitolul ganduri si perceptii interioare, nu te-ai schimbat deloc. Pastrezi acelasi amestec intre o permanenta autointrospectie si o tendinta spre melancolie. Si, la tine, ff frecvent am observat ca si cele mai ne-spirituale actiuni, adica actiuni concrete, din viata de zi cu zi, sunt mereu insotite de privirea ta asupra sufetului tau, vizavi de acea actiune.si ca o mica specificare, sper ca nu ai ramas cu ideea ca eu stau si caut in urma, ca observ ca tot se ruleaza chestia asta pe aici. Ce ti-am scris mai sus este strict amintirea si mai ales IMPRESIA lasata de tine, in mine. :)Poze cu noiVeronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori
Oho, dimpotriva, m-as fi bucurat sa fie asa. Daca imi lasai impresia asta, insistam din prima sa vii cu citatul. So, don't worry, nu te suspectez de nimic! Ba mai mult, sunt magulita ca tii minte atat de multe la adresa mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Eu aici am vazut mustrarea:

„Noi totusi suntem un grup de prieteni, eu asa simt, doar ca... suntem de ceva timp intr-o faza prea sarcastica, prea putin empatica, si, in acelasi timp, prea plina de contradicitii... ”

bag si nota de subsol, sa nu ziceti c-am plagiat.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput