Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (16)
Raspunsuri - Pagina 19
angelique_19 spune:
Am citit din urma,va multumesc fetelor ca v-ati facut griji pentru mine si bebe
Menics ma bucur ca ti-au iesit rezultatele bine
Bine ati venit pentru fetele noi sa aveti sarcini usoare
Felicitari si fetelor care au aflat sexul copilului.Eu imi doream fetita dar de cand am intrat in spital am zis ca nu mai zic niciodata ce vreau ce o fi sanatos sa fie.Iar cand am aflat ca este baiat parca mi s-a inundat sufletul de bucurie. Multumesc lui Dumnezeu ca e bine.Are 163 de grame si 155 de batai pe minut.Dar de e de la o eco la alta scad bataile inimii?
Mami dr. nu mi-a zis de ce am contractii dar eu banuiesc ca am facut efort Si ma dureau picioarele si mijlocul foarte tare.Si dupa au inceput durerile.Si la spital a trebuit sa renunt treptat la perfuzii,la un moment dat erau la cerere doar cand aveam dureri de burtica sau junghiuri jos.Apoi a trebuit sa iau doar medicamente sa vada dr. daca pot merge linistita acasa.Si am reusit
Acum merg sa schimb saptamana ca am ramas in urma
14+
Bubulina42 spune:
Angelique, felicitari pentru baietel, ma bucur mult ca sunteti bine si tu si bebele
Mare grija, stai cuminte si gata cu orice fel de efort!
Ai grija de tine!!!
18 +
Mica26 spune:
angelique ma bucur ca esti bine si felicitari pentru baietel! de-acu linistita ca sa nu mai fie probleme.
bubulina iti multumesc! s-au anuntat zile mai putin toride weekendul asta si asta e minunat. astea vor fi singurele mele zile de concediu anul asta. lucrez la afacerea socrilor...e un pic mai complicat.in fine...te pupic si pe tine si pe burtica!
mami poate ne vedem pe la mare. e minunat ca mai ai o gravigutza cu tine. o sa aveti multe de povestit. eu recunosc ca am sa stau putin la soare pentru ca vreau un pic de bronz ca pe 21iulie am sa fiu nasica...se casatoreste prietena mea cea mai buna!nu fac exces!am noroc ca-s un pic maslinie la ten si ma prinde repede.
gata ca aberez de acu! ma duc sa fac bagajel, un pic de somn, iar la 1 la noapte plecarea ca sa ajung dimineata.sunt 600de km.
va pupacesc!!!
Mica 15+
angelique_19 spune:
Multumesc fetelor gata cu efortul tocmai ce m-a sunat sotul sa ma urecheze ca nu sunt in pat.
16+
Bubulina42 spune:
...Booon, nota 10 pentru sot, Angelique, cred ca ar trebui sa le facem cunostinta la sotii nostri, ca si al meu ma verifica sa nu cumva sa fac cine stie ce eforturi, ridicaturi, daca am mancat, daca ma pregatesc de somn, daca am lasat dulapul de haine in pace, ca mereu le gasesc alrt loc, daca imi e bine, rau,lejer, -un scump! Eu credeam, pe vremuri, ca parem plictisitoare cu toate relele, starile nebune, soamnele in pozitii ciudate cu milioane de perne, cu of si vai, insa se pare ca lor le place sa faca pe clostile, se simt cu adevarat tatici in devenire, ce dragut, nu?
Mica, grija cu bronzul, da? usurel, la orele indicate, lasa soarele doar sa te pupe, nu sa te sarute!
de asemenea, 600 km sunt multi, asa ca opriri dese pe drum, oricum va trebui sa faci pipi, asa ca nu uita ca tre sa te opresti macar la fiecare ora la un drum lung.
Ref la job, daca socrii vor nepot sanatos si voios si la termen, sa faca bine si sa Nu uite ca orice om normal are nevoie de minim 2 sapt de Co, asa ca lasa jena si adu-le aminte ca esti insarcinata si sa isi gaseasca pe cineva, in zilele in care esti in concediu. Tre sa stii cand sa nu iti fie jena sa spui ce ai de spus.
Drum usor si zile frumoase.te pupacesc.
18 +
angelique_19 spune:
Bubulina adevarat graiesti,sotii nostri sunt niste comori.Cat am fost in spital a fost aproape tot timpul cu mine pentru ca nu prea erau restrictii la vizite mai putin cand nu reusea sa isi ia liber si trebuia sa mearga la serviciu,asta vreo 2 nopti,a doua zi nici nu se odihnea,venea de la serviciu direct la mine.Nu spun ca atunci cand m-am externat a fost cel mai fericit,ma pupa intr-una pe burtica si ma mangaia.Chiar nu stiu ce faceam daca nu era el,reusea tot timpul sa imi ridice moralul.
16+ cu
bioana spune:
hola burtici,
am fost la urgente azi ca prea ma intepa in partea dreapta...si in fata si in spate,pe sold in jos...aici in sistemul de stat nu iti poti suna dr, asa ca asta era singura solutie.ca doar pe 17 merg la eco de 20 de sapt. si asa m-am linistit.bebele e bine!!!!!!!!!!!!!!se juca, nu ii stateau o clipa mainile.era cu posteriorul la noi...vinovatul de dureri e un colic renal...si eu care credeam ca am scapat de problemele cu rinichiul.la 9 sapt am facut un control si nu aveam nimic...asa m-am ales cu 8 zile de tratament-buscapina si paracetamol.m-am linisti ca am vazut piticotul cum se misca..nu avea nici o treaba.in 2 ore am iesit de la urgente, asa ca a mers destul de repede...
MENA,ANDIE, BUBU
MICA distractie placuta la mare.dr mea a zis ca daca calatoresc mai mu
lte ore sa fac o plimbare de 20 de minute la fiecare 2 ore in masina...sa ai mare grija de tine.
ANGELIQUE dar cu ce vesti bune te-ai intors. felicitari pt baietel!!
merg sa ma intind putin sa ma mai lase durerea.....pupici la toata lumea.
embarazada de 17+
almy spune:
Bravo BIONA, te-ai linistit ca bebe e OK. Cand m-am dus la dr pt durerile mari de spate si pe mine primul lucru m-a controlat la rinichi.
MENINCS si cine mai are mana/degete paradite cu carpal tunnel asta, gheata ajuta. Eu de sapt trecuta nu mi-am mai simtit 2 degete de la mana stanga si am citit acum ca ajuta sa pui gheata si imi simt din nou degetele de vreo 10'. E temporar, dar macar e ceva. Trece treptat dupa ce nastem
Alma 20+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
Looana spune:
Buna dimineata!
Mami_2 magnezium efervescent il iau mai de peste tot adica si din Aldi,Lidl ,Drogerie de la raionul unde sunt vitamine ,ceai-uri .Cred ca si in tara e la fel,eu stau in Ger.care il iau contine 250mg Magnezium pe linga mai contine vitamina A,E sau B-uri dar in cantitate f mica si cu gust de portocala,lamaie etc.Deci cum iti spuneam beau o tabl dimineata si una seara dizolvata intr-un pahar cu apa.
Bioana bine ca te-ai linistit si ai fost la urgenta sa nu stai cu teama,restul le suportam mai usor daca stim ca e bine.
Angelica e bine ca sunte-ti bine si ai grija de tine si restul lasa-le mai incet chiar nu mai conteaza ,pot sa mai astepte ma refer la treburi.
Va rog vreau si eu parola sau unde pot sa vad si eu poze sau se lucreaza la aceasta rubrica inca.
Vad ca unele au luat chiar putine kg,lasa-ti ca am luat eu si pt oi eu daca am luat estrogen ,progesteron si cortizon pina in saptamana 13 am laut in jur de 14 kg,ma simt aiurea si am si multa apa in corp dar ce sa fac acuma,nu stiu apa cum as putea sa-o elimin macar o parte ,pt ca simt ca ma doare si un picior in zona genunchiu-lui,nu stiu o fi un nerv pt ca pe partea stinga este si asezat la mine,la inceput nu puteam sa-mi ridic mult piciorul cind ma inbracam acuma de citeva zile ma supara cind merg sau ma ridic pe el.Am sa incerc de azi sa beau ceai de urizica dar pt mine e tare naspa parca ar fi ceai cu gust de iarba,sper sa-l suport.
Nu stiu cum m-am umflat asa ,suport ca nu am incotro desi eu nu am pofte,carne ,dulciuri ,sucuri nu maninc dar degeaba toata lumea i-mi spune ca e apa in corp si nu
grasime.As lua macar o jumate de paatiluta de furosemid dar nu m gasit daca este admis in sarcina....voi ce lauti sau ce vi-sa dat pt retinere de apa multa in corp.
O frumoasa dimineata va doresc.
Looana +20