Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mica26
mami poate ne vedem pe la mare. e minunat ca mai ai o gravigutza cu tine. o sa aveti multe de povestit. eu recunosc ca am sa stau putin la soare pentru ca vreau un pic de bronz ca pe 21iulie am sa fiu nasica...se casatoreste prietena mea cea mai buna!nu fac exces!am noroc ca-s un pic maslinie la ten si ma prinde repede.

ai noroc, ca pe mine sotul nu ma lasa deloc sa stau la soare..a auzit el ca e interzis gravidelor si a zis ca ma tine legata de umbrela :)))) oricum si eu mai am 1 nun ta si 3 botezuri vara asta dar ma dau cu autobronzant pe maine si piept, pt ca rochia e lunga deci doar acolo mi se va vedea pielea;)))

LOoana multumesc mult
ma duc azi s aimi cumpar si eu efervescent. voi incepe cu o tableta pe zi sa vad cum functioneaza si la mine;)), cred ca o voi lua la pranz:P
Treaba cu piciorul tau , nu imi place, de ce s-a umflat?
ps: stiu ca hematologul meu era destul de ingrijorata cu privire la o pacienta careia i s-a umflat piciorul in sarcina ca avea risc de tromboza, cum stai cu analizele de coagulare? sunt ok? daca acestea sunt ok, atunci la tine e sigur de la altceva,dar daca nu stii cum stai iti recomand si aceste analize pt linistea ta.
pup si ms.

18+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie; 300mg utrogestan vaginal pe zi;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

neata,am luat tratament si m-a mai lasat durerea.azi noapte la 2.13 mancam o para ca mi s-a facut foame...inca e cumplit de cald aici...de maine va fi mai bine.

mie mi-a placut mult laptele,acum abia il pot inghiti...

o tai la munca,sa fiti cuminti si sa aveti grija de voi.

embarazada de 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Neata! Va invit la o cafeluta, acum cat e racoare!

Looana, chestia asta cu retinutul apei, mai ales daca e in cantitate mai mare, poate fi perfect normala dar poate sa nici nu fie tocmai ok. Ai vorbit cu medicul tau despre asta. Unul din semnele de preeclampsie (hipertensiune in sarcina) este tocmai retentia de lichid, vizibila in special la fata si maine, dar nu numai. Nu vreau sa te sperii, pentru ca poate sa nu insemne nimic, dar sugestia mea e in primul rand sa iti iei tensiunea si in al doilea rand sa vorbesti cu dr.

Almy, Bioana imi pare rau ca va chinuie durerile! Of. Sper sa treaca repede.
Apropos de dureri, eu am avut o criza de sciatic tocmai cand am ramas insarcinata. A doua din viata mea, sa zic, dar cea mai nasoala ca intensitate. Ce poate fi de ajutor sunt centurile, care sunt si din cele speciale pt sarcina.

Angelique, ma bucur ca acum sunteti bine. Ai grija de tine si de bb!

Dana, contractiile le recunosti f usor daca iti pui mana pe burta, mai ales cand stai intinsa, dar nu numai, si apesi putin. In mod normal ar trebui ca sub stratul de piele si tesut adipos sa iti simti uterul, care este mai rezistent la apasare decat restul, dar nu e tare. Cand ai contractii, uterul se intareste si iti este imposibil sa apesi pe el catusi de putin (ma refer la apasare de intensitate normala). In functie de marimea burtii, cand ai contractii isi schimba si burta forma. La mine se tuguia.

Mami, daca dr. ti-a recomandat 3 no-spa pe zi preventiv, poate ca e mai bine sa le iei. Poti eventual sa incerci sa reduci la 2, daca vrei. La prima sarcina am luat totul ca la carte, mai putin utrogestanul pe care l-am rarit mult mai devreme. Acum am facut si mai si, adica utrogestan am luat doar cateva sapt si am renuntat. Vitamine am luat atunci elevit, acum in afara de MgB6 cand imi aduc aminte sau simt nevoie (sunt molesita rau sau am contractii) si niste acid folic la inceput nu iau nimic. Depinde insa de fiecare organism cum reactioneaza.

toate fetele cucuietele si minunile de prin burtici! Aveti grija de voi!

Iulia, mami de Sara Andreea si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Buna dimineata! Ma scuzati ca dau buzna.
Am un carucior Chicco trio enjoy fun de vanzare (rosu), si un balansoar chicco polly swing. Sunt folosite dar in stare buna. Daca sunteti curioase astept PM.

Felicitari si sarcini usoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Heeeeellooooo, cucuietele!!!
Incep cu urgentele
Angelique, ce ma bucura mesajul tau Felicitari pentru baietel!!!!
Almy, f frumoasa poza ta
Bubulici, treci la pupat cum adica doar un kil? Nu e coreeeeect, pe mine nu ma mai incape nimic
Eu doar ce aflasem ca sunt insarcinata si m-ai trosnit 2 kile
Imi pare sau sa o spun, dar avocata ta este o ma scuzati
Nu mai sunt panicata, pentru ca a inceput o viermuiala timida in burtica mea
Bioana, feciorul vostru v-a aratat funduletul, eh?
Aoleo, colica renala... Am cateva la activ
Mama, care are si ea cateva la activ mi-a zis ca durerile sunt comparabile cu durerile de la nastere. Am suferit zile intregi de fiecare data, nu vreau sa-mi aduc aminte. Sper sa-ti treaca repede.
Looana, ai PM
Naspa cu retentia de apa, lasa ca dupa nastere te dezumfli
Pana atunci nu manca sarat deloc, incearca sa stai cat de mult poti cu picioarele ridicate mai sus de nivelul soldurilor, bea apa multa, mananca fructe si legume.
Diferenta dintre tromboza si retentia de apa este ca la tromboza se umfla un singur picior f repede (rar amandoua), culoarea pielii se schimba (spre vinetiu) si la apasare piciorul este tare, rigid. La retentia de apa se simte la palpare lichidul acumulat si culoarea pielii nu se schimba.
Exact din cauza asta am fugit eu la spital acum 2 saptamani, credeam ca am tromboza, dar era o retentie frumoasa de apa.
Oricum, banuiesc ca doctorul tau stie de problema, nu?
Asa cum zice si Iulia, sa-ti iei tensiunea des si sa urmaresti cand faci sumarul de urina sa nu ai proteine in urina.
Eu am investit 250 Ron intr-un tensiometru si e super folosit acasa

Ah, ce viermuiala, s-a trezit comoara mea

Onutz 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

pup fetele,
algelique, off chiar ma gandeam sa intreb de tine, bie airevenit acasa si felicitari pentru fecior!
al meu are program destul de incarcat.. cred ca la 3 ore misca.. se suceste, rasuceste cand in dr cand in stanga...
mi-a venit rezultatul si le cariotip, totul in regula! Doamne iti multumesc!

eu nu mai incap de mult in haine... v-am mai spus... ar trebui sa ma mai cantaresc dar... am uitat...
si eu ma chinui cu constipatia.. si ar trebui sa iau si fier in curand ca mi-a dat retea dr... dar tocmai de asta mi-e frica.. intrebare eu iau deja magne b6, sa mai iau si magneziu efervescent??? sau sa renunt la o pastila de magneb6 .. hm.. studiez problema.. ca in rest kiwi dimineata, sucuri naturale, caise amestecate cu cirese si capsuni.. nici un rezultat.. aaaa prunele parca sunt bune , nu??? voi incerca si asa...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

'Neata, Menics
Din pacate nu prea te pot ajuta referitor la magneziu... Pentru constipatie incearca prune uscate rehidratate. Lapte rece poti sa bei? Pe mine ma dau peste cap laptele rece si merele Golden, nu neaparat combinate si varza alba sau rosie, crude.
Looana, am uitat sa-ti spun sa-ti hidratezi pielea de 2 ori pe zi cu un unt de corp natural sau ulei de masline sau de migdale dulci sau ce folosesti tu si inainte de nastere, dar si cateva luni dupa, pentru ca pielea sa ramana elastica si sa-si revina usor, fara vergeturi.

Onutz 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput