Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

La cate saptamani se face mofo-fetala? La 22? Eu aveam programare la 16 saptamani pentru ecografia de triplu test...acum ca nu mai vreau sa fac triplu-test-ul cred ca trebuie sa aman programarea pana la morfo-fetala...

[mamica de Mara - 3 ani] si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradame spune:

Buna fetelor!
Revenii si eu dupa mai bine de o saptamana, care a fost nebuna de tot.
Ca sa va pun la curent suntem bine asteptam rezultatele de la toxoplasmoza ( le-am repetat desi nu era necesar, dar paza buna trece primejdia rea ). Asteptam cu nerabdare concediul si cu bagajelul facut sa plecam la mare...
Fetita mea e zilnic activa, ieri dimineata nici nu deschisem ochii bine ca dansa m-a si salutat...
Apropo, pentru sangerari nazale mie medicul mi-a recomandat Vit. K fiole puse pe vata si presata in nara care e cu probleme (dar nu exagerat), si daca esti racita sa sufli nasucul mai cu grija. Motivul pentru care apar sangerarile este datorita cantitatii mai mare de sange din corp ( avem in plus cu 1l-1.5l de sange, depinde de la caz la caz) si probabil si capilarele subtiri. Ca tratament pentru intarirea capilarelor stiu ca e recomandat tarosinul dar nu stiu ce efect are in sarcina asa ca nu recomand. Cel mai bine intreaba medicul.
Si eu am probleme cu sangerarile nazale, dar reusesc sa le tin sub control.
Va pe toate si sa aveti o zi placuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

buna la toate burticile , nu am mai scris de mult , nu am avut timp nici sa respir , am mai intrat sa va citesc in schimb
eu m-am programat la Sanadorpe 3 august pe morfologie , sper sa fie totul bine . in rest...nu am terminat nici acum cu vomitatul .....este la fel de rau , de cateva ori pe zi , dar asta este ...fiimea zice ca ma trage bebe de mate :-)) bebe care se pare ca este fetita , o sa am 2 fete cucuiete , exact ce mi-am dorit
va las ca sa trezit terorista ..

16+ cu

-------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Salutare fete dragi si iertare ca nu am mai intrat de atata timp! Am avut o perioada extrem de incarcata si acasa si la birou si cu greu reusesc sa mai tin ritmul. Suntem mereu contra cronometru si bb cred ca o sa iasa "vitezoman" la cum am trait sarcina pana acum.
Macarie, subscriu si eu la problema cu varsatul. M-a mai lasat greata, dar la cateva zile tot mi se face rau de la ceva mancare, inclusiv de la lucruri pe care in mod normal le puteam manca. Nu mai stiu cine zicea de dimineata ca nu poate manca carne. Nici eu nu inderaznesc sa ma aproprii de ea, desi uneori mi se face pofta, dar nu ma lasa puiul.
Am facut acum 3 sapt morbologia si bitestul si au iesit ambele ok. Iar aseara am mai fost la o eco ca ne era dor de bb si nici nu l-am simtit prea bine ultimele zile. E perfect in grafic pentru varsta gestationala si la prima strigare se pare ca e baiat, dar asteptam confirmarea la morfologia de trim 2. Va imaginati ce s-a infoiat tati
Dana, si celelalte fete care intrebati de perna minune. Eu am luat din cora (acum 4 ani) dar am vazut recent si prin alte supermarcheturi mari. Pentru mine a fost foarte utila la alaptat. La dormit folosesc mai multe perne mai mici, exact in pozitiile pe care le descrieti si voi.
Fetelor, va pup ca tre sa fug. La mine in birou incepe dezinsectia

toate burticile

Iulia, mami de Sara Andreea si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Macarie chiar vroiam sa iti dau strigarea,nu stiam pe unde te ascunzi. Nici eu nu am terminat cu vomitatul,in fiecare dimineata e la apel Dar greturile s-au dus,am pofta de mancare...sunt mai bine.
Oare si eu am tot o fetita?

Iulia o sa ma uit prin auchan si cora dupa perna,poate gasesc.Ms

Tocmai imi zicea o colega ca la 17sapt i-a zis ca e fetita 70% si are baiat,pe de o parte e mai bine sa astept 22 sapt sa-mi zica la morfo ce si cum. Dar cum se pot insela cand masoara toate cele sa zica ca nu e nimic intre picioare si sa fie?

Dannnah bine ai venit!Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!

Bubu pe unde umbli? Ziua libera de ieri ti-a prins bine,nu?
Si Popi e in vacanta,viata...Asa trebuie sa va rasfatati burticile!

Gata cu invidia,revin la munca,off sfarsit de semestru...nebunie maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

DANA0000, am mult de lucru si nu mai am net acasa , de la munca intru rar pt ca nu am timp , tu vomiti doar dimineata? esti norocoasa , eu dau afara fiecare masa sau gura de apa , dupa 5 minute pot manca iar si daca am noroc ........ am slabit chiar 1 kg dupa ce luasem aproape 3 .
tu ce vrei , fetita sau baietel ?
nici mie nu mi-a spus 100%
dr Ion Ionut nu spune sexul copilului , spune ca nu se vede , dar eu am fost cu fetita mea ieri la control si probabil ca la inmuiat un pic asta si a zis ca el vede fetita ...eu ma bucur enrm , fetita nu...vroia baietel
eu eram sigura ca este baietel , la DD asa ne-a spus , chiar am dat hainutele mici de fetita si imi vine sa .., erau super ,daca as mai fi asteptat o saptamana.......am oprit tot ce era de baietel ...sunt praf
ce stiti despre rodi? azi am devorat una , nu mai caut pe net pt ca precis sunt scrise numai tampeni......

16+

------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

rodia este super mega buna..devoreaza cate vrei

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

burtici...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

ca veni vorba de devorat, eu ma lupt cu un castron cu cirese capsuni si caise...bb danseaza de zor... vorbim si mancam...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Macarie, papa-le linistita, sunt pline de vitamina C si nu numai, sunt minunate! Eu as manca rodii si in somn, chiar daca uneori nimeresc unele super acre, dar tot nu le las, cu tot cu strambaturile de rigoare le mananc

Salut, burtici, am multe raspunsuri de dat, multe mamici de pupat, dar e o zi nebuna la noi.Sper insa sa reusesc sa vin sa povestesc un pic

E si frig:(, azi 12-14 grade, vant si anunta ploaie dupa amiaza...

18 +

Mergi la inceput